lekker op tijd

gewoon doorgaan zo

Heel mooi optijd

Ben super tevreden het kwam mooi op tijd aan

Super verpakt

In perfecte conditie ontvangen

Prima vriendelijk

Vriendelijk netjes

Netjes op tijd

bezorging gaat vaak fout

Ik heb het bezorgadres van mijn pakket enkele dagen geleden aangepast. Dit is door jullie bevestigd, pakket zou vandaag op dat aangepaste adres bezorgd worden. Nu krijg ik een melding dat mijn pakket is bezorgd, maar is niet bezorgd op bevestigde adres. Gebeld met klantenservice. Ook zij kunnen mij niet zeggen waar pakket bezorgd is. Waar moet ik nu op zoek naar mijn pakket? Of staat het thuis voor de deur? Dan is het te hopen dat het er vanavond nog staat!

Vriendelijke bezorger

Bezorgd op aangegeven tijdstip.

Geweldige service

Op tijd en zwaar pakket wordt binnen afgeleverd

niet op komen dagen op de afgesproken tijd, zelfs niet de afgesproken dag!

ik kreeg een melding dat het pakket op vrijdag 18-7 tussen 15 en 16 uur bezorgd zou worden. Dus ik zat klaar om dat te ontvangen, maar nooit verscheen er iemand, en ik heb ook geen enkele melding of telefoontje gehad. Op maandagochtend een mail dat het pakket die ochtend tussen 11.20 en 12.20 bezorgd zou worden. Je moet dan ook maar net kunnen.

Vriendelijke koerier en altijd behulpzaam

Slechte service

Slecht pakket van 30 kg 25 meter van huis aan de openbare weg bij de brievenbus neergezet.

• Would you recommend us? No

Aangegeven dat dit op een andere dag bezorgd moet worden

Ik heb ruim van tevoren aangegeven dat dit op een andere dag bezorgd moet worden!!!

geweldig op tijd

zo n prettige bezorging

Grote klasse

Was 8er bezig toen de bel ging en normaal als ik dan naar voren liop is de gene alweer weg maar deze berzorger nam de tijd en w8te totdat ik te voorschijn kwam en overhandigde mij het oaketje

Aanbevelingswaardig!

Keurig, beleefd, goede verpakking!

Vriendelijk en op tijd

Prima bezorging

Attente bezorger. Spullen keurig afgeleverd!

Prima, maar wel met kanttekening hieronder

De bezorging was vandaag prima, maar had eerder een mail gestuurd naar Citybike, waar jullie ook bij betrokken zijn. Dus, de bezorging vandaag prima, daar baseer ik mijn cijfer op, maar de gehele afhandeling vanaf een maand terug een stevige onvoldoende. Aanbevelen hieronder? Nee, omdat ik niet weet waar de fout zit en er niet gereageerd is op mijn mail. Hier volgt de klacht via mail: Vraag over bestelling en track & trace Geachte klantenservice, Bedankt voor uw reactie, hoewel u persoonlijk contact met mij zou opnemen. Maar goed, dat is het minst belangrijke. Toch wil ik graag enkele punten verduidelijkt hebben. U geeft aan dat het pakket vermoedelijk bij de pakketdienst is kwijtgeraakt, maar dat uw collega heeft aangegeven dat het wel is verstuurd. Ik wilde contact opnemen met hun, omdat ik er gewoon van baal, maar blijkbaar heb ik dus een track & tracecode nodig. Ik vraag mij daarom af: is het pakket daadwerkelijk via DPD aangemeld en verzonden? En zo ja, waarom heb ik bij de eerste verzending nooit een track & tracecode ontvangen? Dat is toch gebruikelijk? Daarnaast is het voor mij als klant belangrijk om te weten of DPD zelf op de hoogte is van de vermissing. Heeft u daar melding van gemaakt en is er een dossiernummer beschikbaar? Ik ontvang graag bij deze nieuwe verzending wél een track & tracecode zodra deze bij DPD is aangemeld. Ik hoop dat dit nu spoedig en correct wordt opgevolgd, want na meerdere telefoontjes en tegenstrijdige meldingen voel ik mij terecht ongerust. Ik heb de slede al een tijdje terug besteld, juist ook vanwege het mooie weer van de afgelopen weken en het bedrag ook al een maand geleden is afgeschreven van mijn giro. Ik hoop en vertrouw een duidelijke reactie van u te mogen ontvangen Met vriendelijke groet, Han Manikus Paletsingel 92 2718ns Zoetermeer Tel 0636376466

Snel en op tijd . Geweldig .

Prima aflevering . En echt heel snel …?

Netjes op de afgesproken plaats

Positief

Geweldige bezorging

Het pakket werd op tijd afgeleverd nadat ik een email had gekregen met tijdstip. De bezorger sprak mij netjes aan. Ik hoefde het pakket niet tillen. De bezorger zette het netjes bij de deur neer. Heel blij mee. Fijn dat deze pakketdienst op tijd levert.

Net even verder denken!

Op het moment van bezorgen was ik achter in de tuin aan het werk, dus de bel had ik niet gehoord. De bezorger echter hoorde mij wel. Hij klopte keurig aan op de poort en overhandigde mij het pakket.

melding dat vooruit en vervolgens keurig binnen het tijdvak

dus niks op aan te merken zou ik denken. Daarom een 10 ! (en die deel ik zelden uit)

Keurig geleverd

Het pakket is keurig op tijd geleverd, was onbeschadigd en werd met een glimlach overhandigd. Ik ben tevreden.

Waardeloos

We zijn gewoon bereikbaar, er wordt niet eens moeite gedaan om het te bezorgen

Westfields 1410

5688 HA Oirschot