Wel melding, maar geen pakket

Het gaat weer eens fout. Bij eerste melding zag ik twee labelnummers. Dus zouden het twee pakketten horen te zijn. Dit klopt want gaf afzender ook aan. De chauffeur komt vrijdag 05/09 en heeft één pakket. "Nee hoor, hier staat maar één". Nu komt er maandagavond ineens een melding dat er (weer) een pakket afgeleverd is. Buiten onze openingstijden. Nou, die staat dus nergens........ Nu kun je wel bellen, maar weet gewoon dat dit geen moer helpt. Daarom verzenden wij nooit met DPD. Beter iets meer betalen en zekerheid hebben, dan te vaak dit.....

perfect!!!

prima bij de voordeur6 hoog afgelevered terwij ik niet thuis was

Disappointing.

No email regarding delivery or tracking details. Delayed by 4 days. Did not delivered to the house. As it was food items, got spoiled and total waste of money. Not my first time. No more DPD..

Onnodig lange bezorgduur en onduidelijke communicatie

Mijn pakket is woensdagochtend bij DPD ingeleverd en pas maandag bezorgd, wat voor een binnenlandse pakketdienst belachelijk lang is. Ook liet de communicatie over de uiteindelijke bezorgdatum te wensen over, deze was pas laat bekend.

Ik heb niks gehad

Er is niks afgeleverd het is gewoon kk angs de straat g3zet en verdwenen

Prima bezorging ,gewoon zoals het hoort.

Kapotte doos en product

Kapotte doos en product kapot. Zat duidelijke sticker op ‘breekbaar’. Spiegel zelf is nog heel maar houten lijst is kapot op de plek waar doos ook kapot is.

Jammer dat het langer duurde dan beloofd

Ik kreeg een mail dat het de volgende werkdag bezorgd zou worden, het werd echter niet op vrijdag, of zaterdag, maar de maandag er op bezorgd

Voorspelbare bezorging en vriendelijke medewerker

Ook de bezorgtijd zoals via de mailupdates werd aangegeven was correct.

Slecht

Heel slecht het voor mijn deur gezet geen eens tijd om de deur te openen toen was hij al weg als ik niet thuis was had iedereen het zo mee kunnen nemen

Te laat

Donderdag wordt gemeld dat het pakket vrijdag komt.. het is pas maandag geleverd.

Slecht

Ik vraag boven bij de voordeur, en waar ligt het pakketje beneden in de brievenbus. Helaas is dit niet de eerste keer, het is jammer dat je geen keuze hebt voor een andere bezorgdienst

Top tot aan de gebracht eerste verdieping

Op tijd

Gedaan zoals staat geschreven.

Blij met de bezorger

Door omstandigheden was ik niet thuis tijdens de bezorging. Ik verwachtte dat ik later naar een afhaalpunt moest. Voor mij heel lastig omdat ik een handicap heb. Een vaste buur kan ik niet opgeven omdat ik niet van iedereen namen weet. Maar de bezorger heeft zelf een buur gevonden die thuis was en het pak afgegeven. Dat bespaarde mij heel veel moeite! Ik ben super blij met zo'n bezorger die zelf kan en durft te denken!

traaaaaaaaaag

Het duurde al 2 dagen voordat het pakje eindelijk eens in de winkel werd opgehaald door DPD... daarna duurde het nog 2 dagen tot de bezorging.

Goed bezorging

Het enige slechte ding was dat het paar dagen later kwam en dat kan soms gebeuren

Eyecatcher voor mijn tuintje!

Enorme bloempot, prachtig van kleur, veilig verpakt. Vriendelijke bezorger, exact op de aangegeven tijd!

Ik ben erg tevreden alleen jammer dat mijn bestelling in 2 keer bezorgd werd

De chauffeur was vriendelijk en had gedaan wat ik in de opmerking had doorgegeven. Ik ben daarom ook erg tevreden. Het enige wat ik jammer vond is dat mijn bestelling in 2 keer werd bezorgd ipv alles ineens. Ook vind ik het jammer dat je in de app niet kunt aangeven wanneer je een bestelling graag bezorgd wilt krijgen dus bijvoorbeeld in de middag of avond. Misschien is dit een idee voor de toekomst dat dit voortaan wel mogelijk is.

Keurig op tijd en netjes bezorgd

Goede communicatie wanneer pakket wordt bezorgd en als zodanig ook bezorgen. Top!

Timely delivery

Received within 3 working days. Germany to Netherlands. Only delay in Germany when handing the parcel over.

Netjes bezorgd

Mooi op tijd en netjes bezorgd. Dat was eerst wel anders, zijn er goed op vooruit gegaan, hoop dat het zo blijft. Dus daarom zeg ik aanbeveling. Nu nog eventjes wachten totdat ik de deur open heb gedaan….voordat je het neerzet en al in de auto zit. Dat geeft net wat extra!

Op tijd bezorgd, positief

Positief ervaring

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.