acuraat en vriendelijk

In een wereld waar blijkbaar iedere minuut telt, houdt de DPD-bezorger zijn hoofd koel: rijdt rustig ons erf op, en neemt de tijd aan de deur. Altijd een vriendelijke lach en een groet. Toch altijd op tijd volgens afspraak! Van mij mogen meer webshops zaken doen met DPD.

Netjes volgens afspraak geleverd

Wowww

Very fast

Netjes op tijd

Zeer attente bezorger

Vriendelijke bezorger die meedenkt

nette bezorgers en keurig op tijd ,en netjes afgeleverd.

super snel!

s avonds besteld, s ochtends in huis!

Heel netjes, goede aflevering, en altijd vriendelijk

Heel netjes, goede aflevering, en altijd vriendelijk

Is nog steeds goed

Nog steeds goed ..altijd netjes op tijd

Er is niet aangebeld

Er is niet aangebeld het pakket is zomaar voor de deur neergelegd. Ik wist niet dat het pakket was aangekomen.

is niet op de juiste locatie bezorgd

ik kan geen contact opnemen met het lokaal distributie om de fout te laten corrigeren en het is dus op een verkeerd adres afgeleverd.

Vriendelijkheid bezorger

Niet op de hoogte gehouden dat vandaag het pakket bezorgd zou worden pas een half uur voor bezorging een mail gekregen . Gelukkig was ik nog thuis en de vriendelijkheid vd bezorger maakte veel goed .

Laat en op verkeerde plek neergezet

Levering was tussen 1600 - 1700 u toegezegd, was uren later, bij garage neergezet ipv bij voordeur zoals gevraagd en doos was beschadigd. Ben beter gewend van DPD.

Slecht

Breekbaar pakketje zo neer gegooid, bellen aan, maar voordat ik de deur open kon doen al foetsie. Ik snap dat ze weinig tijd hebben voor leveren, maar dit slaat alles, zelfs DHL is beter en dat zegt wat.

Snel bezorg

Vriendelijke bezorger

Perfecte service

Goed te volgen. Vriendelijke bezorger. Bezorging tijd blok perfecte.

Top! Flexibel en keurig.

Het was fijn om aan de vooravond van bezorging nog plotseling het bezorgadres aan te passen.

Vriendelijke bezorger en precies op tijd! Compliment

Super snel geleverd...

Nu op vakantie, hier bezorging prima. Wij wonen in Sneek.

Alles goed gegaan

Oke

Geleverd binnen het afgesproken tijdvenster. Behulpzame chauffeur.

Aardig en zeer behulpzaam

Pakket is altijd erg zwaar maar zonder klagen tilt hij het helemaal de trap op.

Vriendelijk!

Vriendelijke bezorger

Op tijd en vriendelijke bezorger

Via de mail het tijdspad gekregen, bezorger komt op tijd, is vriendelijk en zet het zware pakket in de gang.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.