Duidelijke communicatie, als het niet uitkomt kun je zelfs afleveradres nog aanpassen of wijzigen, een van de betere bezorgservices.

Zeer attente bezorger

De informatie van DPD is prima en we hebben als bonus geluk met de bezorger, die perse een zware doos binnen wil zetten.

5, de hoogste cijfer

Zeer aardig en netjes!

Heel correct

Goede bezorger. Was correct .

Bezorger wilde niet naar boven komen

De bezorger wilde niet naar 12 hoog komen terwijl ik hier met een baby zit. Uiteindelijk heeft hij het in de lift gezet en heb ik zelf naar de lift op 12h moeten lopen

Deze koerier vond ons huis en leverde het af op de voorgrond

verkeerd bezorgd

Het pakket is afgegeven bij een ander bedrijf dat naast ons zit. Dus niet op het juiste adres, terwijl dat wel goed op het pakket stond. Gelukkig belde dat andere bedrijf ons, want wij zaten met smart op het pakket te wachten. Het tape dat over de doos heen zat was ook gescheurd, terwijl er heel groot op staat dat de inhoud breekbaar en fragile is. Kennelijk toch niet heel erg voorzichtig mee omgesprongen.

Prima bezorgd zonder problemen

Belde netjes aan en prima bezorgd

Pakket is beschadigd

Producten zijn gebroken aamgekomen

Niet geleverd

App beweert dat pakket is geleverd, deze is echter niet geleverd. Ik wens mijn pakket alsnog te ontvangen!

Bedankt voor de snelle levering, het kwam precies op tijd aan.

Bedankt voor de snelle levering, het kwam precies op tijd aan.

Vlotte levering

Levering was zeer vlot. En goede track and tracé.

Levering correct

Prima bezorging

Prima bezorging zeer vriendelijke bezorger

Partially satisfied

Was expecting two items, got two tracking code, pointing to same delivery. Status delivered, yet received 1/2 items, support service was useless.

top

aardige bezorger en vlot geleverd

alles is goed en vriendelijk

alles klop

Parcel not delivered even when they said they did

the parcel has not been handed to me, and it has not been left at the door. I have no idea where it is now.

• Would you recommend us? No

Zeer goed!

Mooie tijd geleverd. Ivm regen werd het even in de hal gezet. En een zeer vriendelijke bezorger

Evenals vorige keren een stipte bezorging

Zo als van te voren aangegeven, prima op tijd met de bezorging.

Netjes op tijd, zelf tillen

De zending kwam binne het aangegeven venste van één uur. De best wel zware doos werd niet even binnen gezet maar op de stoep afgeleverd. Mogelijk conform de voorwaarden maar een stapje meer is soms welkom.

Mijn zware pakket werd door de bezorger over de drempel getild, super fijn!

perfect

Prima ervaring

Zeer snelle bezorging Vriendelijke bezorger Kortom alles prima

Keurig geleverd

Goed in de aangegeven tijdzone bezorgd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot