Supersnel en op tijd!

Snelle levering goede timing! Bedankt voor de snelle service!

Prima product, razendsnelle levering. Mooie prijs

pakketje was in de openbare hal neergelegd, toegankelijk voor iedereen

pakketje was in de openbare hal neergelegd, toegankelijk voor iedereen, in plaats van bij mijn voordeur/in mijn postvakje

helemaal zoals het hoort

op tijd zoals eerder aangegeven vriendelijke bezorger !

Aardige en geduldige bezorger ondanks noodweer evengoed vriendelijk

Netjes afgeleverd binnen het geplande tijdsbestek. Top

parcels to us are always brought to the wrong address

Apparently, DPD's IT system confuses our street, Drossaard Bernagiestraat, with another street nearby, Drossaard van Weesepstraat. Our packages are usually delivered to the latter, also at number 11. This is very annoying and really inconvenient. It could also mean that we lose a parcel at some point. Please fix this in the system.

• Would you recommend us? No

Tijdvak een uur ontvangen

Tijdvak een uur ontvangen en in die tijd is de zending ook bezorgd

Adrian

Nie dostarczyli paczki a pisza ze tak po prostu ukradli ja , nie ufajcie ludzie DPD

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke levertijd en live tracking van je pakketje

Correct binnen de aangegeven tijd geleverd.

Ik had de aflevering gereserveerd en bi ndn het aangegeven uur ontving ik het pakket.

Goed netjes volgens afspraak

Goed kan niet beter

Vriendelijke bezorger

Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

drama

1 week moetren wachten op pakket en dan nog afhalen waar ik een uur onderweg bent. Laatste keer met hygienepapiert en dpd

Weer geen pakket ontvangen

Heel slecht

geweldig snel!

levering correct aangekondigd en doet wat je leest!

Het regent en dan wordt het pakket gewoon buiten neergezet als er niemand aanwezig is.

Nu is het hondenvoer nat. Kijkt met verder dan kan de chauffeur ook een carport zien waar hij het droog had kunnen neerzetten

nette bezorging

nette bezorging

Vriendelijke bezorger

Op tijd bezorgd door een altijd vriendelijke bezorger!

Op tijd bezorgd door een altijd vriendelijke bezorger!

Het pakket is netjes afgeleverd

goed gewoon

Vriendelijke bezorger

Komt op de aangegeven tijd.

Snelle bezorging.

Vriendelijk

Vriendelijke chauffeur. Netjes gebeld van tevoren zoals gevraagd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot