Waardeloos dat dit zonder overleg naar een afhaalpunt wordt bezorgd.

Er staat dat het pakket is bezorgd maar dat is totaal niet waar. Dit pakket ligt op 4km afstand in een winkel op mij te wachten. Betaal je hier bezorgkosten voor?

Zeer slecht

Van tevoren nooit een mail je kreeg alleen een mail als jullie denken dat het bezorgd is jammer voor mij maar er is deze keer weer niemand geweest maar wel een mail dat het bezorgd is zal van de week wel een mail krijgen dat het pakketje weer eens bij het ophaal punt ligt jullie zijn echt de slechtste bezorgers

Netjes bij de buren achtergelaten

Dit is prettig, zodat ik niet naar een afhaalpunt hoef

Niks ontvangen

Niks ontvangen ,gewoon thuis!

Netjes optijd

Was mijn eerste levering van dpd Precies binnen de afgesproken tijd geleverd stond er van toekijken TOP

Goede nette en snelle bezorging

2nextimeDPD

Netjes afgeleverd

Netjes binnen de tijd en netjes aangegeven en een hele vriendelijke en blije man

Netjes, tijdig en heel.

Precies zoals afgesproken.

Vlot en gemakkelijk

Stipt op tijd, gemakkelijk, geen gedoe en gewoon zoals het hoort

Gewoon goed

De bezorger wacht tot je open doet dus helemaal prima

Was beet ruw mee om gegaan

Was 2 dozen katte grit waar van er een gescheurt was en los in de doos lag het grit

Onverantwoordelijk

Bezorger heeft zo snel minimaal op de bel gedrukt dat deze niet eens is afgegaan. Heeft zomaar pakket voor de deur gezet. Ik was gewoon thuis dus bij fatsoenlijk aanbellen had ik gewoon open kunnen doen.

buiten op straat neergezet terwijl er niemand was

dit is niet de eerste keer maar wederom vond ik mijn doos buiten in de voortuin die vrij toegankelijk is door iedereen, daarnaast wordt het helemaal nat als het regent. Als ik dpd kan mijden doe ik dat vanaf nu, helaas niet altijd mogelijk

Niet bezorgd

Zit je thuis te wachten en krijg je mail dat het bezorgd is. Dus NIET!

Geen tijd om naar de deur te komen.

Chauffeur is veel te snel. Hij heeft niks afgeleverd. Heeft het ook niet bij de buren of op de afgesproken plaats gedaan.

Netjes afgeleverd en keurig behandeld Top Goede chauffeur

Super snel weer geleverd!

Super snel weer geleverd! Zo als altijd!

Vriendelijke bezorger, op tijd

Vriendelijke bezorger! Netjes naar boven gebracht

Goed bezorging

Dank hier voor

De bezorger was zeer correct en heeft alles netjes binnen gezet

Goede ervaring met deze bezorger. Hij zette het (zware) pakket netjes voor mij binnen en was zeer vriendelijk.

Simpel en effectief

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en de tijd van aankomst. Niks op aan te merken!

Pakket niet intvangen

Er zou een duur pakket bezorgd worden. Maar er ligt niets. Ook geen briefje of een update op de website dat hij ergens anders zou liggen.

Goed met een kleine maar.

Weer dezelfde reden dat niet goed is. Als jullie een pakket aangeven dat het iets later word bezorgd zet dan NIET op de website dat het niet geleverd kon worden maar het word iets later.

Perfecte en snelle bezorging

Ik was niet thuis tijdens de bezorging maar het pakketje was netjes onder de overkapping geplaatst

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.