Waardeloos

Nog niet mee gemaakt dat het pakket op tijd was . Of je krijgt bericht dat je niet thuis was terwijl je dat wel bent. Of je pakket staat alszijnde afgeleverd ( dus niet ) Of je pakket is verdwenen en mag de leverancier het oplossen , werkelijk te belachelijk voor woorden

Prima.

Keurig bezorgd, hartelijk dank.

Goed!

Goed!

Belofte nakomen

Het is altijd maar weer de vraag of een pakketje daadwerkelijk op de beloofde dag wordt bezorgd. Ook al is het maar hondenvoer, het was bijna op en erg prettig als het geen week zou gaan duren. En wat denk je? Donderdag besteld, en zaterdagochtend in huis. Joh! Daar kunnen ze bij DHL wat van leren.

Nette bezorger.

Fijne kerel

Goed op tijd en vriendelijk

De bezorgster is zeer correct en netjes

Perfect!

Mooi op tijd, aardige bezorger

Nette bezorger

Nette bezorger erg vriendelijk en netjes tussen de afgesproken tijd. Voor jullie fijn dat jullie zo n fijne bezorger in dienst hebben

Onbetrouwbaar

Wij wonen op nr 5, krijg je een bericht we hebben het pakje bezorgd. Ok niet bij ons dus. Maar er staat ook niet bij waar het dan wel bezorgd is. Volgende dag gebeld, het is bezorgd bij nr. 3. Ja bij nr. 3 stond het in de voortuin achter een scooter. Ik ben niet tevreden.

Tot nu toe snel & efficiënt

Goede ervaring deze keer met DPD. Is niet altijd zo. Nu gelukkig wel. Dank je wel toppers

Is prima

Bezorgd op verkeerd adres

De persoon waar het pakje bezorgd is, was zo vriendelijk om het naar mij toe te brengen want het adres was juist op het pakje. Slechte service van de bezorger, geen moeite gedaan om op het juiste adres te bezorgen

Snelle levering behulpzame koerier

Koerier heeft de zware pakketten binnen gezet

Altijd wordt het netjes geleverd.

Aardige bezorger en altijd netjes afgeleverd.

Prima bezorging

Fijn dat de bezorger aanbelde en even wachtte tot ik de deur open had.

Niets ontvangen

Als de bezorger pakket bij de buren afgeeft zou dat zichtbaar moeten zijn online. Op moment van"bezorging" waren wij gewoon thuis. Er is niet aangebeld.

goede service

goeden op tijd aardige bezorger

Prima en snel

Netjes afgeleverd

Ik was niet thuis, maar het pakket is op een goede plek achtergelaten. (Niet te zien vanaf de straat, voor een bewoner makkelijk te vinden.)

Pakket op tijd bezorgd aan huis door nette bezorger

Netjes op tijd en vriendelijke bezorger

Netjes op tijd bezorgd en heel vriendelijke behulpzame bezorger die de spullen even in het halletje neerzette. Soms gaat de pakketbezorging wel eens mis (bij alle bezorgdiensten), maar als het goed gaat mag het ook wel eens gezegd worden : )

Snel

Niet volgens afspraak

Ik had gevraagd om het in de papiercontainer te doen en kreeg daar ook een bevestiging van. Dat wilde ik, omdat ik pas om 22.30 uur thuis zou zijn van mijn werk. Het pakket is door de bezorger bij de voordeur gezet. Blijkbaar was hij er niet van op de hoogte of heeft er niet naar gekeken.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot