Pakket is zwaarbeschadigd afgeleverd

Dit zwaar beschadigde pakket was een cadeau voor mijn kleinzoon. Erg droevig en teleurstellend wanneer het in zo’n slechte staat bezorgd wordt.

Geven bezorgmoment 1 uur van te voren pas aan

Een uur van te voren kreeg ik pas een mailtje dat ze langs zouden komen. In de ochtend toen ik checkte stond er nog geen bezorgdag vermeld. Zoals veel werkende mensen kan ik niet binnen een uur regelen dat ik thuis kan zijn om het aan te nemen, slordig dat dit zo kort van te voren pas gecommuniceerd wordt. Er is geen duidelijkheid waar mijn pakket nu is en naar welk pakketpunt eventueel. Ik kon vooraf ook geen bezorgdag of pakketpunt selecteren, dat zou een fijne toevoeging zijn aan de service (postNL en DHL bieden deze opties wel).

Prima service.

Tijdig geleverd ondanks dat de weg is afgesloten

Op rijd geleverd, vriendelijk bezorger. De weg is hier afgesloten maar hij heeft toch de moeite genomen om het pakket aan de deur te bezorgen.

Bad

My package was delivered 1 day late and i got and email that it will be there from 11:40 to 12:40 and it was delivered at 13:17 and on top of that it was delivered on the wrong address when i put the right address

• Would you recommend us? No

Prettige bezorger

Prettige bezorger en de informatie in de app is erg accuraat. Dit is bij een hoop bezorgers nog wel eens anders.

Aardige bezorger

Pakket is nooit afgeleverd

Pakket is nooit op het juiste adres afgeleverd

Keurig!

Vriendelijke man.

Goed en optijd

Dikke 10

Van mij krijgt DPD een dikke 10 pakketje wordt netjes op tijd afgeleverd,hier kan post.nl en dhl nog een voorbeeld aan nemen

Prima bezorging

Hele vriendelijke bezorger

Vriendelijke en goede service! Ik ben zwanger en de spullen werden zonder probleem naar binnen gebracht. Super fijn!

netjes

fatsoenlijk

Uitstekend…

Helemaal top. En op tijd!

Heb 's morgens nog aanpassing aan aflevering gedaan. Is keurig volgens geplande tijd afgeleverd. Droog neer gezet.

Onbetrouwbaar

Als ik een pakketje verwacht doe dan niet alsof je aan de deur geweest ben wees gewoon eerlijk

Mail

Op 17 oktober is al aangegeven in de mail dat dpd binnenkort een pakket zou brengen. Gisteren(22 okt) kon mij bestelling niet worden afgeleverd, maar deze bezorgtijd was niet per mail doorgegeven. Zelf de dag met moeite, want storing op de site?, naar vandaag veranderd. Prima aflevertijd, maar de doos was nogal beschadigd, met tape bijelkaar geplakt en sommige blikjes ingedeukt. Volgens de bezorger lag het aan het karton! Ik vermoed eerder gooi en smijtwerk

Nooit problemen

Zoals gezegd nooit problemen gehad!

Goed geregeld

Met systeem van DPD kun je heel fijn de route/ bezorgtijd volgen.

Niet zo tevreden

Pakket ontvangen, helaas verpakking beschadigd en wat ik besteld heb . Is ergens onderweg gebeurd.

Mooi op tijd

Prima op tijd en 1 retour ging naar behoren!

Perfecte bezorging !! ☺

Vanaf moment van bestellen keurig op de hoogte gehouden van de reis van het pakket

Pakket voor voordeur gedumpt

Er werd aangebeld en het enige wat ik zag staan was het pakketje. De bezorger in kwestie trok nog net de autodeur dicht om de bus weer te starten. Het was aan het regenen en hij heeft niet eens even gewacht tot ik open deed. Ik heb vaker dit soort gekke ervaringen met DPD.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.