Slecht

Twee van de drie lijsten waren bij aflevering al beschadigd door de slechte verpakking. De hoeken waren niet eens van een versteviging voorzien. En de kwaliteit van alle lijsten is uitermate slecht.

Waardeloos: pakket is NIET bezorgd maar voor de deur gegooid….

Pakket is voor de deur gegooid ( camera beelden) NIET aangebeld terwijl er iemand thuis was Pakket beschadigd

Niks ontvangen

Mijn pakket zou vandaag aan komen en zag ook via de track en trace dat de bezorger in de buurt en was en had een mail gekregen dat ie bezorgd was maar heb niks binnen gekregen, vervolgens het paketpunt en bij de buren gekeken, maar daar ook niks. Echt waardeloos

Top!!

Zeer vriendelijke bezorger! Altijd correct en zeer netjes. Bezorgd binnen de afgesproken termijn.

Slecht!! Waar is mijn pakket

Ik krijg een melding dat mijn pakket bezorgd is. Echter heb niets ontvangen!!

Nette bezorging

Netjes gebeld, dat het de geplande dag niet bezorgd kon worden

Helemaal prima!

Er zou vandaag een pakketje geleverd worden. Helaas moest ik naar het ziekenhuis en ik gaf op het laatste moment door dat dat pakketje op een bepaalde plaats neergelegd mocht worden. Bij terugkomst uit het ziekenhuis was er niets. Dat viel tegen want het ging om een medisch vervangingsmiddel. Tot mijn grote verbazing en blijdschap kwam er in de avond alsnog iemand om het pakketje te brengen. Hij bekeek goed waar het pakketje neergelegd mocht worden; was vriendelijk en gaf aan dat hij eigenlijk in een andere regio hoorde. Ik vpnd dit prima!

Op tijd en vriendelijk

Deze bezorger was op tijd Netjes afgegeven en zeer vriendelijk.

Pakket met kattengrind voor de deur neergezet in de regen (zonder neerzet toestemming)

Mijn pakket met kattengrind is in de regen voor mijn deur neergezet toen ik niet thuis was. Ik heb geen neerzet toestemming gegeven en door de regen is het pakket kapot gegaan.

Slecht hoe er met mijn spullen worden omgegaan

Nou ik hoorde van een etage hoger al dat mijn breekbare pakket heel hard op de grond werd gegooid en liep weg niet eens even kijken of ik thuis aanwezig ben

Pakketje werd netjes afgeleverd

Geen idee hoe laat het pakketje er moest zijn Was toch de hele dag thuis

Negatief

Pakket werd onbeheerd bij voordeur achtergelaten. Deurbelcamera toonde aan dat pakketbezorger weliswaar aan dacht te bellen maar de button niet goed ingedrukt heeft. Achteraf ook door mij te horen want bij het filmpje hoorde ik de deurbel niet. We waren thuis maar er was geen deurbel waarneembaar.

Erg goed

Op tijd geleverd netjes verpakt een erg goede kwaliteit zeer blij mee

Efficiënt en vriendelijk

Informatie communicated well to me. Delivery was efficient and simple.

Duidelijke communicatie over de levertijd.

Mijn pakketje werd keurig geleverd op de vermelde bezorgtijd.

Geen pakket te vinden

Er is geen pakket bezorgd.... dus waar is het

op tijd en heel afgeleverd

Slechte service

Ik woon in een appartementencomplex en ik heb een baby en kan dus niet naar beneden komen om het pakketje te halen, wat ik meteen aangaf door de intercom heen. De bezorger wilde het pakketje in eerste instantie in de lift leggen, wat ook echt geen optie is, dus hij heeft het waarschijnlijk in de hal achter gelaten. Heeeel onprettig en ook risicovol vanwege diefstal. Echt heel erg vervelend. Ik kan het pakketje nog steeds niet ophalen…

Pakket voor de deur afgezet.

Wij waren helaas niet thuis toen de bezorger aanbelde. De buren waren wel thuis maar de bezorger heeft het pakket voor de deur laten staan.

status update moet beter

Na bestelling kreeg ik vrij snel dat men aan de slag ging. Vervolgens een mailtje dat wachtop het depot. Daarna wordt het niet meer geupdate totdat de bezorging smiddags komt.

Goed verzorgd op adres

Het pakket is open gemaakt en er missen 3 enveloppen uit ter waarde van 130 euro Was verstuurd door Magic the gathering uit Parijs in soort grote a4 envelop waar 12 kleinere enveloppen zaten met magic the gathering kaarten

Precies volgens afspraak, erg fijn

Het pakket was goed te volgen. Tussentijdse informatie.

Geen pakket ontvangen

Geen pakket ontvangen, terwijl er wel stond in de tracking dat de zending was bezorgd!

Defecte fles olie

Fles gebroken met olie

Top bezorgster

Erg sympathieke en enthousiaste bezorgster die het pakket binnen het aangegeven tijdvak netjes afleverde.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot