Pakket is niet bij mij geleverd! Waar wel geen idee! Kostbaar pakket wat nu zoek is?????

Waar is mijn pakket???? Wordt gezegd dat het geleverd is maar ben gewoon thuis geweest en is niet geleverd en ook niet neergezet!!

zeer ontevreden

DPD geeft aan het pakket bezorgd te hebben en dan moet ik het pakje alsnog na enkele dagen zelf gaan ophalen, terwijl ik in principe achter de voordeur aan het werk ben

Keurig

Chauffeur, vriendelijk en mooi op tijd, het enig nadeel was dat de dood stuk was, maar gelukkig de inhoud heel. Verder was de berichtgeving ook goed.

Prima levering, vooral de live-tracking is ideaal. Bezorger zeer vriendelijk.

vermoeiend

Aan de deur hangt een schrijven dat de pakketten in de schuur geplaatst moeten worden. Dit is 10 mtr lopen.. Iedere bezorger doet dit , behalve DPD.. Zo staat mijn pakket gewoon in de volle regen.. niet leuk!

Geleverd op voorspelde tijd

was heel onduidelijk met leveringen

na 2 weken heb ik moeten bellen waar mijn pakket blijft.

Top!!!

Keurig netjes opde afgesproken plek.

goede bezorging

Op tijd bezorgt alleen wist ik niet van brievenbus pakket

Voldoende

Er werd wel gebeld maar de bezorger wachtte niet totdat ik de deur open deed.

Uitstekende service

Altied goud, dizze bezörger!

Vriendelijke bezorger

Is een vriendelijke bezorger. Heb hem vaker gehad. Is ook voorzichtig met de pakketten.

top

precies conform de informatie. Ik doe dit op afstand, pakket heb ik dus nog niet kunnen controleren.

Goed bezig

Pakket in beschadigde staat ontvangen

Pakket en in beschadigde staat ontvangen, daardoor ik diverse dozen in het pakket beschadigde.

Snelle en correcte levering

Vrij vlugge levering van de bestelde producten, netjes verpakt Goed werkende app !!

Snel en correct

Goede levering/ bezorging.

Zoals aangekondigd kwam het aan.

Hele aardige kerel

Aardige kerel en snel handelen topper

Aardige bezorger en mooi op tijd

Prima op tijd en vriendelijke bezorger

Wat een super service

Wordt via de app goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket eraan komt. Zodat ik op tijd thuis ben om het pakket in ontvangdt te nemen. Dik tevreden. Vriendelijke bezorger. En mooi op tijd.

De bezorger is altijd heel vriendelijk

Netjes afgeleverd

Ik had helaas een tandartsafspraak op de bezorgdatum, dus ik had de afleverplaats gewijzigd. Bij de voordeur weg laten zetten (wetend dat ik niet zo lang weg zou zijn).. Goede beslissing geweest, want precies tijdens mijn afwezigheid is het pakket bezorgd. Het stond keurig bij de voordeur!

Snelle bezorging.

Super snel en netjes bezorgd een 10 plus.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot