Vriendelijke bezorger!

Vaak "gooit" DPD het voor de deur, nu een hele vriendelijke man, die het netjes aangaf

Kut

Weer wordt mijn pakketje bij de buren in de papiercontainer gelegd. Deze zit zo goed als vol met oud papier. Pakketje bijna niet te vinden. Ik heb dit nog al een paar keer gehad en ook bij jullie gemeld, maar blijkbaar wordt daar niks mee gedaan.

Wijzigen leverdatum werkte niet

Leverdatum werd bekend gemaakt. Kreeg de mogelijkheid om de datum aan te passen. Dit gedaan, dag later was ik inmers thuis. Levering bleek alsnog de eerst bekend gemaakte datum te zijn

Slecht

Slechte bezorging hij had geen kar en had alles in de hal beneden gezet zodat wij zelf alles naar boven moesten brengen

Keurig netjes afgegeven.

Ik zag de bus aankomen rijden. De chauffeur zwaaide en keerde de bus. Ik dacht dat ik 1 pakket kreeg. Gaf ze aan dat er nog 1 in de bus lag. Super netjes en niet zo voor de deur gezet.

Uitstekend bezorgd

Gewoon top bezorgd chauffeur ook vriendelijk .

verwarrend

Ik heb mijn pakket niet ontvangen. In de e-mail stond dat het tussen 14:00 en 15:00 uur bezorgd zou worden, maar ik kreeg vóór 13:00 uur een e-mail dat het al bezorgd was.

Waardeloos

Er staat in de mail dat het pakket is bezorgt, maar het blijkt dat dat niet zo is en dat het in depot is terechtgekomen en daarna is geretourneerd naar afzender. We zijn een school en waren gewoon aanwezig op dag van levering, maar toch is het niet geleverd

Goede betrouwbare bezorgservice

Altijd vriendelijk en attent

Super, snel vriendelijk en klantgericht

Hij heeft hem netjes afgeleverd. Vriendelijke chauffeur.

Heel prettig

Heel aardige bezorger en vriendelijk

De bezorger is altijd vriendelijk en correct

De bezorger is altijd vriendelijk en correct. Als we niet thuis zijn ligt het pakket netjes op de afgesproken plaats. Als we hem onderweg tegenkomen zwaait hij enthousiast. Heel aardige man

Pakket werd zonder boe of bah bij de buren achterom op een bankje gezet

Zie vorige regel. Er is bij ons niet aangebeld. Ik zag wel een wit bestelbusje zonder logo langsrijden en bij de buren stoppen. Dit bleek later ons pakket te zijn. Het is niet de eerste keer dat een pakket voor ons door DPD verkeerd bezorgt wordt!!

Super attente chauffeur

Netjes op tijd en vriendelijk!

Snelle levering, vriendelijke bezorger.

Netjes

Wat ik fijn vond was dat je vantevoren een berichtje krijgt wanneer het ongeveer bezorgd wordt. Bezorger was mooi optijd. Zette het pakket wat zwaar was uit zichzelf in mijn gang. Was ik heel blij mee. Was vriendelijk, snel maar kwam niet gehaast over.

Beste bezorgdienst!!

Altijd keurig op tijd, pakketten zijn nog heel en wordt netjes op afgesproken plek gezet. Top!!! Ook de bezorgers zijn altijd beleefd en netjes en zeer vriendelijk.

Bezorging prima op tijd

Bezorging op aangegeven tijd. Heel fijn

Niks ontvangen helaas

Er staat dat het pakket afgeleverd is, maar heb niks ontvangen

Bezorging was mooi op tijd en het zware pakket werd, ivm herstel aan mijn hand, netjes op de plek in de schuur gezet.

Slechte communicatie

Schandalig dat je pas 2 uur van te voren wordt geïnformeerd over een levering. Dan valt er niets meer te regelen met werk of een alternatief.

Ik vind het echt top dat ze mn zware pakketen naar 1 hoog hebben getild om het hier neer te zetten. Zoals ik gevraagd had in de app. Heel blij mee!!

Waardeloze service

Dozen kapot. Neergezet bij de voordeur. Aangebeld en wegwezen. Ik was nog net op tijd om chauffeur te zien. Sterke, jonge vent. Die echt niet genegen was om de dozen bij de garage te plaatsen ipv bij de voordeur ( waar ik er niets mee kan). Op mijn opmerking dat ik ze dan zelf wel zou verslepen reageerde hij totaal niet. En dit gaat bijna iedere keer zo!

gewoon prima

Ik woon helaas op 3 hoog en er is geen lift. Veel bezorgers gooien mijn pakketten het gebouw in (zelfs als er handtekening geplaatst moet worden, want dat doen ze dan gewoon zelf) en zijn weer weg voordat ik met mijn ogen kan knipperen. Deze bezorger kwam netjes naar boven gelopen en overhandigde het pakket zelf. Top!

Het bericht is “je pakket is bezorgd” maar waar dan? Niet bij mij

Ik ben thuis en krijg via mail bericht dat pakket zojuist is bezorgd. Maar ik heb geen deurbel of iets anders gehoord, geen busje gezien en nergens rondom ons huis is een pakket achtergelaten. Dus waar is dat pakket dan bezorgd? Niet bij mij, in ieder geval.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot