Lekker snel en precies op tijd, toppie

Lekker snel en precies op tijd, toppie

Altijd netjes

DPD vind ik een fijne bezorgdienst. Je kunt ze goed volgen, netjes tussen het tijdstip wat aangegeven wordt en een aardige chauffeur.

Top geregeld

Nette en vriendelijke bezorger snel en goed geleverd.

Zeer slechts

Ik kwam thuis tot me verbazing stond de mijn bestelling van zooplus zo voor mij deur , terwijl ik dat niet heb gezegd dat dit mag . Ze hebben er gewoon scheit aan en zetten gewoon voor de deur heb er een foto. Van gemaakt maar helaas kan ik die niet mee sturen

Gisteren besteld en…..

Vandaag op de beloofde tijd ontvangen Top!!!

Superbezorger!

Op tijd, groot pakket werd over de drempel gezet en vriendelijke bezorger.

Beetje gemakkelijk

Zie bezorger wegrijden, ga buiten kijken want ik verwacht een pakket. Staat het gewoon voor de deur, nu was ik thuis, wat nu als ik ff weg was. Dan had ik het paket misschien nooit gezien. Hoe moeilijk kan het zijn om het persoonlijk af te geven. Met vriendelijke groet, Hans van Beek

Altijd optijd

Vriendelijke bezorger.

Top bezorger brengt het netjes tot aan mijn balie

Top bezorger brengt het netjes tot aan mijn balie

Keurige nette bezorging.

Het pakket werd bezorgt op het afgesproken tijdsblok.

Alweer een erg kapotte doos. Derde in één week tijd.

Chauffeur is vriendelijk en bracht het zware pakket netjes naar binnen, maar ergens in het proces van verzender naar ontvanger wordt enorm ruw omgegaan met de pakketten.

Aflevering mooi op tijd

Vind het alleen wat jammer dat ik niet een andere bezorg plek kon aangeven, zoals bv in kast in achtertuin…

The delivery guy never rang the bell

It was an expensive package Wich was left in the main door without even ringing the bell. Super unprofessional

Goede controle bezorger

Mijn pakket bevatte een licht onderdeel. De bezorger dacht dat er niets in de doos zat en nam de tijd om met mij te verifiëren dat het onderdeel inderdaad in de doos zat

snel, correct,goed.

goede communicatie vooraf, op afgesproken tijd netjes ontvangen

bestelling van Vonroc zoekgeraakt bij DPD

De eerst bestelling van mijbestelling van Vonroc zoekgeraakt bij DPD. De 2e retourbezorgd bij Vonroc ipv bij mij. De derde schijnt bezorgd te zijn, maar niet bij mij of mijn buren. Waar dan wel??? Graag reactie!

Pakket niet gelegd op gevraagde plaats

Ik heb aangegeven waar het pakketje neergelegd zou moeten worden. Als ik thuis kom staat hij open en vrij op de brievenbus! Geheel niet volgens mijn vraag! "Achter de poort achter de aanganger"

Doos was aardig beschadigd

De bezorger was vriendelijk en ik kon mijn levering ook laat nog aanpassen. Bij bezorgen bleek enkel de omdoos van mijn pakket aardig beschadigd was. Het was ingedeukt en op plekken al gescheurd. De inhoud was gelukkig niet beschadigd en volledig.

Netjes afgeleverd.

Mijn bestelling bestond uit meerdere middel zware dozen. 8 stuks in totaal. Er was op het moment van leveren niemand aanwezig. Uw medewerker heeft de dozen keurig opgestapeld in de stal. Zeer tevreden

Keurig op tijd afgeleverd. Vriendelijke chauffeur!

Super vriendelijke bezorger

lieve bezorger

Lieve en professioneel bezorger

Snel en zonder gedoe

Snelle levering, duidelijke tijden, en ook binnen die tijden geleverd.

Uitstekende service. Bezorging ruim binnen het venster.

Het pakket is keurig op tijd bezorgd. Twee beschadigingen (gaten) in de kartonnen doos. Goederen zelf prima in orde.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.