Keurig opgeborgen in de buitenkast

Compliment voor de bezorger.

Zeer goede ervaring

Het waren 5 schitterende seconden.

Netjes bezorgd

Super nette bezorging en netjes binnen het tijdvak

Super nette bezorging en behulpzame bezorger.

Netjes afgeleverd

Top levering

Hele vriendelijke bezorger

Hele vriendelijke en behulpzame bezorger

Doos beschadigd

De levering was stipt op tijd. Maar de doos was helemaal open, ik moest geen moeite doen om mijn bestelde item uit de doos te halen. De originele doos van het bestelde item was hierdoor ook beschadigd. Al een geluk was mijn bestelling niet uit de open doos gevallen!

Fast delivery

Good experience. Kind personnel

Keurig op tijd en een vriendel;ijke bezorger

Zeer goed en behulpzaam!

De man die ons pakketje bezorgde was heel aardig en hielp ons met onze vragen. Hij nam de tijd ervoor, in tegenstelling tot andere pakket bezorg bedrijven

Top service en snelle levering!

Net voor de vakantie nog mijn pakketje kunnen ontvangen! Top service!

Snel en vriendelijk

Op tijd ,,

De koeriers achter het stuur vertegenwoordige de kwaliteit van het bedrijf. Wees goed voor hen en je hebt een renderend goedlopend bedrijf.

Top bezorging

Alles naar wens

Volledig waardeloos

Pakket zoek, niemand die iets weet. Belachelijke wachttijden en liegende medewerkers, uw pakket is wordt vandaag bezorgd. Nog steeds zoek dus. Is al betaald, toch moet verzender onderzoek aanvragen. Ik als eigenaar (is betaald) kan dat niet. Heel apart.

Alsof ze voetbal speelde met m'n pakket

Nieuw Moederbord en RAM geheugen voor mijn nieuwe PC besteld (300 euro). Kwam een dag te laat omdat de bezorging blijkbaar mislukt was, terwijl ik gewoon de hele dag thuis was en geen bel hoorde. Vervolgens de volgende dag het pakket ingedeukt gekregen, en zelfs een gat in de doos waar de producten van binnen door te zien waren! Na het in elkaar zetten van mijn PC wou het niet opstarten door schade aan het moederbord. Nu moet ik ook nog eens het hele weekend wachten tot ik antwoord krijg van de winkel om alles te retourneren en nieuwe onderdelen voor in de plaats te krijgen. Zo ben ik straks weer een week verder voordat ik mijn nieuwe PC kan gebruiken. Zou echt iemand ontslagen moeten worden, want ik zie niet hoe dit soort schade aan de doos mogelijk is zonder het opzettelijk aan te richten! Overigens wist de bezorger niet eens zeker of hij het juiste adres had, nadat hij weg liep en toch weer even terug liep. De website was ook erg onduidelijk met de status van het pakket, en als ik zelf iets wou aanpassen qua levering moest ik eerst gegevens invoeren die ik nooit gekregen heb in de mail.

Duidelijk en track trace is top

App werkt goed en je weet wanneer de bezorger komt. Live tracking is top

Mijn parfum werd over de schutting gegooid

Mijn moeder was al onderweg naar de bezorger maar blijkbaar had meneer haast. Hij gooide m’n pakketje over de schutting en liep weg. In dit pakketje zat parfum, dit is breekbaar en duur.

Goede bezorging

Mooi in korte tijd en op tijd bezorgd.

Goed en op tijd bezorgt

Vriendelijke bezorgd

te snel

DPD communiceert een tijdslot van 1 uur! Super , maar...... levering is ruim voor gemelde tijdsslot geleverd waardoor ik niet thuis was. Communicatie blijft moeilijk...

Snel en precies op de afgesproken tijd

Prima service, snel, vriendelijk en correct.

Slecht

Ondanks dat ik thuis op het pakket zat te wachten, werd het bij een verzamelpunt bezorgd. Dit stond niet in het bericht. Bij de vorige levering hadden ze het ook ergens willekeurig achtergelaten zonder te melden waar. Het duurde een week voordat ik het pakket had gevonden.

Heel goed!

Netjes aan de deur bezorgd Vriendelijke bezorger

Westfields 1410

5688 HA Oirschot