Super vlot geleverd

Super vlot geleverd

Slecht

Doos was helemaal kapot

Nette en snelle bezorging

DPD is hier altijd op tijd, super aardige bezorger!!

Goed geleverd.

Goed geleverd

Spontaan en correct!

Super spontane bezorger en correct en professionele wijze bezorgd.

Mooi op tijd bezorgd.

Mooi op tijd bezorgd.

Alles oké maar er wordt het pakje zomaar tegen de deur gezet terwijl ik thuis was

Gewoon tegen de deur gezet, niet geklopt of geklepperd terwijl ik dat op het briefje op de deur heb gezet en dat is niet de eerste keer. Andere pakket bezorgers lezen dat we. Het pakje zelf is keurig aangekomen

De bezorging was op tijd tussen de aangegeven uren, erg fijn. Ook werd er geen hele dag aangegeven qua bezorgtijd, maar 1,5uur. Heel erg fijn.

Pakket netjes bezorgd

Hoewel mijn pakket volgens de app gisteren bezorgd had moeten worden en dit door overmacht van hun kant niet lukte (wat ook netjes aangegeven is), is mijn pakket vandaag netjes bezorgd.

Correcte bezorging

Keurig binnen de aangegeven uur bezorgd.

ok

ok

Bezorger wou dat ik hielp met tillen

Toen de bezorger boven kwam, gaf hij aan dat hij graag had gewild dat ik hem kwam helpen met tillen omdat ze normaal gesproken geen dierenvoeding naar boven brengen. Ik heb aangegeven dat ik hier nog nooit van gehoord heb.

Doos was stuk

Doos was stuk, gelukkig inhoud nog in orde.

Snelle service. Duidelijke communicatie vooraf.

Ik heb meermaals via het systeem de bezorgdag gewijzigd.

Ik heb via het systeem de bezorgdag gewijzigd, meermaals. We zijn niet thuis. Helaas is dit niet doorgevoerd en liggen er nu 2 vloerkleden onbeheerd bij ons voor de deur met het risico op schade door regen.

Vriendelijk ,service gericht en op de afgesproken tijd

Super toffe kerel , vrolijk , zeker n topper

Vlotte levering

Snelle en nette bezorging

Mijn pakket werd netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd door een aardige en nette bezorger.

Netjes veilig achter de poort voor mij gezet!

Uitstekende bezorging

Vriendelijke bezorger, snelle service !

Binnen de aan gegeven tijd . Vriendelijke bezorger .

Helemaal tevreden....mooi op tijd...zwaar pakket...netjes even binnen neergezet

Op tijd.

Sturen mail met bezorgtijd en zijn er ook op die tijd, soms zelfs wat vroeger.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.