super

Vriendelijk en qua tijd precies als aangegeven

Ik ben tevreden kmdat de plantjes netjes verpakt waren en vriendelijke bezorger en binnen aangegeven tijd

Netjes en op tijd bezorgd met tiladvies

Keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke chauffeur/ bezorger die ook nog een tip gaf over hoe het zware pakket te tillen.

snel, duidelijk, correct, beleefd

snel, duidelijk, correct, beleefd

Zeer snelle nette levering in persoon

Jaren lange ervaring met de in mijn dorp gevestigde DPD. Zeer tevreden over medewerk(st)ers, nauwkeurige tijdstippen van levering, persoonlijke aflevering thuis of vriendelijke levering bij afwezigheid op depot.

Geen pakket

Heb tot 3 maal telefonisch contact gehad en ook via de website gecommuniceerd maar er werd steeds verkeerd door collega's of systeem uitgevoerd. Het lijkt wel een autonome-onwil geprogrammeerd/ geleerd word buiten het feit dat het pakket nog steeds niet geleverd is.

zeer goed, en zeer snel.

zeer goed en ook zeer snel.

Mooi op tijd

Vriendelijk chauffeur.

Netjes op tijd en in goede conditie

De bezorger controleerde netjes of hij bij de juiste persoon leverde (er staat een andere naam naast onze voordeur).

Super geleverd

Super geleverd en snel gegaan

Wordt goed bezorgd

Blijft zo door gaan

Vriendelijke bezorger

Keurig bezorgt binnen de doorgekregen tijd.

Geweldige bezorger!

Je zou willen dat alle bezorgers met zoveel plezier hun werk zou doen. Super leuk, ongedwongen contact en altijd in voor een praatje. Deze meneer verdient bezorgerprijs van het jaar Postcodegebied 1317

Keurige bezorger, vriendelijk en geduldig

Deed wat hij moest doen, geen klachten. Meneer was erg vriendelijk

helemaal prima

Goed op tijd

Aardige bezorger heel vriendelijk en kon mijn pakket goed volgen

Super vriendelijke bezorger!

Als je pakketje met een lach wordt bezorgd, is dat altijd prettig. Dat is wat deze bezorger vanochtend deed. Kunnen veel andere bezorgdiensten nog wat van leren!

Pakket niet geleverd

Mijn pakket zou volgens dpd zijn geleverd,maar ik heb niets ontvangen.Ik was namelijk de hele dag thuis en heb niemand gezien.

perfect

goed en snel bezorgd

Vriendelijk en snel

Bezorger vroeg nog vriendelijk verder te moeten helpen met tillen

Vlotte behulpzame bezorging

Fijne snelle behulpzame bezorger.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot