Zeer tevreden over bezorging.

Mooi op tijd geleverd door een vriendelijke en attente bezorger. Chapeau!

Slechte bezorgster

Wij waren gewoon thuis er word niet eens aangebeld de doos met hondenvoer word gewoon bij de voordeur gezet en ze rijden weer weg

Keurig op tijd

Live tracking is superhandig!

Erg goed bedrijf

Pakket optijd ontvangen, en de bezorger Ozzy erg aardig en professioneel. Zeker aan te bevelen!

goede service

good

zeer zeer maar dan ook zeer slecht komt gewoon afspraken niet na

zeer slecht komen hun eigen afspraken niet na waardeloos bedrijf

Onjuiste adres

Een duur pakket wordt zomaar, zonder aanbellen of een kaartje, op de stoep van het verkeerde huis (Linieweg 11) gezet. Ik woon op Lichtbaaklaan 11. Hebben die bezorgers geen google maps of zo? Wat een desinteresse! Gelukkig kunnen wij het goed hebben met de bewoners van Linieweg 11 maar dit is al de zoveelste keer, en altijd van DPD!

Helemaal top!!

Ging heel gemakkelijk en de bezorging is super vriendelijk en het pakketje was er super snel!

Snell! Ook keurig op de afgesproken tijd afgeleverd!

Heel tevreden over het nakomen van de afspraken. Dat kan Postnl niet zeggen. Die beloven van alles, maar leveren veel te laat, soms dagen later, iets af. Ook een zeer vriendelijke bezorger, die de tijd neemt voor een gesprekje.

Nam niet de moeite om aan te bellen

Ondanks dar we gewoon in de woonkamer zaten heeft de bezorger het pakket onder de overkapping naast het huis gelegd. Gelukkig wel droog, maar gewoon aanbellen was blijkbaar teveel moeite.

uitstekend

mooi verpakt en op tijd bezorgd

Correct en op tijd geleverd

Niet persoonlijk afgegeven

Het pakket is voor de deur gezet in een portiek flat! Iedereen had het mee kunnen nemen. Dit terwijl mijn buurvrouw buiten zat en het aan haar gegeven kon worden

Geen geduld

Pakket bezorger plaatst pakket bij poort, belt aan, haalt 2e pakket en vertrekt ZONDRR iemand gesproken te hebben. Niet bij buren gebracht, maar in de regen laten staan! Onderzijde dozen zeiknat, valt uit elkaar. Veel te last informeren over komt pakketten, daardoor geen mogelijkheid om afleveradres te wijzigen. Interne FOUT.

Geheel volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd door heel vriendelijke bezorger

Alles prima

Pakketje optijd ontvangen , netjes in de hal van gebouw gezet!

Helemaal goed.

Ik kon online mijn pakket volgen. De bezorger kwam het een paar minuten eerder dan de uiterste bezorgtijd bij mij afleveren.

bezorging niet betrouwbaar

er werd gemeld dat het pakket op 21 juli zou worden bezorgd tussen 11:52 en 12:52. was thuis had vrij genomen om pakket te ontvangen. kreeg echter bericht pakket niet afleverbaar. Nu een dag later 22 07 wel maar eigenlijk te laat. Heb mijn reis een dag moeten uitstellen gelukkig zonder boete van de Ferry maatschappij.

Super service!

Vreselijk aardige bezorger die nog even extra voor ons verder naar de achterdeur reed.

Op tijd en vriendelijk

Goede communicatie omtrent de levering. Binnen de aangegeven tijdzone geleverd. Vriendelijke medewerkers.

Slecht, de zak was kapot en inhoud kapot

Ik ontving vandaag een kapotte zak van de bezorger. Waar ik al bang voor was werd werkelijkheid. Mijn haarclips kapot. Een ander doosje helemaal ingedeukt. Met mijn pakket is duidelijk niet voorzichtig omgegaan. Nu zal ik het helaas moeten retourneren.

Kapot

Pakket beschadigd, koeriers kijken niet zo nauw

Pakket in de gemeenschappelijke ruimte van complex op de grond gesmeten. Dit is niet de bedoeling. Gelukkig is het niet gestolen maar dit kan wel gebeuren en dan is DPD aansprakelijk aangezien het pakket niet op het juiste adres is afgeleverd.

Niet ontvangen

in mail staat pakket bezorgd maar we waren op vakantie er staat niet bij waar het is bezorgd i.i.g. niet op mijn adres

oke

Beste Brekz International BV, Hartelijk dank voor de update en de snelle levering van mijn pakket met nummer 05162991357456. Ik waardeer de service zeer. Ik zal zeker mijn ervaring met jullie delen om anderen te helpen en hopelijk maak ik kans op de VVV cadeaubon! Met vriendelijke groet, Napoleon Aghmir

Westfields 1410

5688 HA Oirschot