Nette bezorger en keurig op tijd

goede informatie en snel

snelle service

Op aangemelde tijdstip en een zeer correcte bezorgster!

Vind dat de pakketten niet zo in weer en wind tegen de zijgevel geplaats konden worden.

Zijn voor €550,- aan verpakte tuinstoelen zo langs de oprit bij mijn achterdeur gezet. Zo in weer en wind. Dit vind ik niet kunnen. De achterdeur is nog onder een afdakje. Daar is het niet eens onder gezet.

een hele snelle bezorging

Heel netjes en mooi op tijd bezorgd. Heel betrouwbaar..

Super snel en vriendelijke bezorger

Tot nu toe zijn alle pakketten via DPD erg snel en netjes bezorgd. Vandaag kon ik het pakket zelf opvangen en heb de bezorger als zeer vriendelijk ervaren.

Pakket zonder toestemming voor de deur gezet, later bezorgd dan aangegeven.

Terwijl ik thuis ben gebleven voor het pakket stond er dat het later bezorgd zou worden. Er was geen duidelijke indicatie over de tijd. Het pakket is voor de deur gezet zonder toestemming.

De koerier en het bedrijf zijn helemaal prima!

Ook gezien het verleden is mijn ervaring uitstekend

Pakket is in de berm op de grond gegooit door de bezorger

Dit is een scouting terrein waar gewoon een huisje staat waar dingen afgeleverd kunnen worden. Gooi dan een pakketje niet gewoon lukraak in de berm

Helft bezorgd

Helft van de bestelling is bezorgd!! Verwacht nog een gedeelte

Het pakket is er niet.

Men zegt dat het bezorgd is maar het is er niet.

Het pakketje is netjes op tijd aangekomen en een super vriendelijke bezorger!

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

Vriendelijke en op tijd

Hele aardige bezorger die het pakketje netjes op tijd bezorgde.

Pakket is bezorgd maar zichtbaar voor omstanders dus te pakken.

Bij thuiskomst zag ik dat ons pakket in het zicht naast de deur is geplaatst. Er staat in het bericht dat het pakket is bezorgd bij ons thuis, echter dus niet door een van ons aangenomen. Pakket is €100,- waard dus het was fijner geweest dat het betreft de waarde bij buren was afgegeven of op een ander moment of afhaalpunt was bezorgd.

Kut

Pakket totaal vernield onderdelen staken uit buizen beschadigd en het was een latpully dan moet je aardig je best doen om het te slopen het is jullie gelukt!

Vooraf bezorgdatum aangegeven, werd genegeerd, op dag zelf bezorgdatum gewijzigd, opnieuw genegeerd

Zoals de titel omschrijft: op twee momenten voorkeur voor een datum aangegeven, wordt vervolgens niks mee gedaan.

voldoende

het boek is licht beschadigd omdat de brievenbus te nauwn is

Niet geleverd op de doorgegeven plaats

Ik had aangegeven dat het op een andere plek neergelegd moest worden, maar nu werd het gewoon bij de voordeur gezet en zonder dat er iemand open deed, is de bezorger weggereden.

Super goede service

Goede snelle service

netjes en beleefd

Matig

Pakket gewoon voor de deur gedropt er was niemand thuis

Geen pakket afgeleverd

Thuis de camera beelden bekeken, chauffeur heeft aangebeld en in de rondten gekeken naar de zij kant van de bus gegaan dat duurde zeker drie minuten en voorts in gestapt weer zeker 4/5 minuten in de gezeten en weggereden. Terwijl er op de vrachtbrief een notitie stond in de papier container met blauwe deksel leggen en volgens AFGELEVERD op mijn telefoon ( niet dus pfffffff )

Vlotte bezorging

Westfields 1410