Helemaal niets te klagen.

- Pakket op tijd (eerder dan aangegeven zelfs) - Vriendelijke en beleefde bezorger - Prima informatie over bezorging

Op tijd

Bezorgd binnen het opgegeven tijdsframe, dus chapeau! Krabbel geven en klaar.

DPD is de beste

Gewoon altijd goed. Kan geen andere pakketdienst aan tippen.

Mijn pakket is helemaal niet bezorgd

Zeer slecht, het pakket zou bezorgd zijn, was iemand thuis maar is er niet. Geen briefje, niet in containers of bij buren!! Bizar! Wel betaald voor bezorgkosten. Balen dit!

Zeer slecht

Heb geen paket ontvangen terwijl het vandaag 16 sep moest gebeuren!!

Zoals het hoort

Duidelijkheid en op tijd bezorgd

Goede informatie en netjes op tijd bezorgd

Er was niet goed aangegeven waar het pakket bezorgd was

In de mail / tracking stond dat pakket bezorgd was, maar wij hadden niets ontvangen. Bij navraag aan de buren, is het pakket ergens aan de overkant van de straat bezorgd, alleen konden wij dat niet weten. Doe in zo'n geval een briefje in de bus. Zou een brievenbuspakket zijn, maar daarvoor was het veel te groot. Hier kunnen wij ook niets aan doen. Ligt aan de verzender.

Zonder problemen, zoals het hoort!!!

Gewoon goed!!!

Wat mij betreft valt er niets te verbeteren.

Snel en correct afgeleverd , top. m vr. P. Wijffelaars

Slecht

Ik had doorgegeven, om het pakket achter de groencontainer tezetten. Ik zag niks te staan, ik doe de klep open van dd groencontainer.. en ja hoor. Daar lag mijn pakket lekker in de afval .. niet lekker fris vond ik. Dus hier was ik niet heel blij.

Slecht

Zou op vrijdag bezorgd worden. Krijg melding dat dat niet kon. Gewoon thuis onzin. Vervolgens maandag zou het bezorgt worden had gelijk gebeld dat dat niet handig is en of het adres anders veranderd kon worden aangezien het via de app niet ging (error) . Niet mogelijk en vervolgens natuurlijk niet bezorgd. Dinsdag eindelijk binnen met de blikken hondenvoer die per 6 in geseald zaten los door de doos gingen met de deuken erin. Helemaal top dit. Goeie service

Fantastische bezorger!!!

De bezorger bracht mijn pakket tot aan de deur ondanks de werkzaamheden in onze straat. Zeeer tevreden over deze bezorger!!!! Zeer vriendelijk en behulpzaam!!!!!

Volgens afspraak bezorgd

Ik heb mijn pakket helemaal niet ontvangen en er staat bezorgd.

Vreemd. Heel vreemd. Pak is niet bezorgd maar wordt als bezorgd aangegeven. Moet niet gekker worden. Camerabeelden laten zien dat er GEEN bezorger is geweest. Dus voor mij een raadsel waar mijn pakket nu is.

Pakket is overhandigd. Vaak wordt er aangebeld en is de bezorger al verdwenen voor je bij de deur bent, maar nu niet. Heel prettig.

goed en op tijd

we waren achter aan het werk en hoorden de bel niet keurig achterom gelopen en afgegeven. top

gewoon weer top

mooi op tijd en volgens afspraak

Op tijd bezorgt en zeer vriendelijke chauffeur die even hielp om 1 trap op te komen met pakket,en dik compliment aan de chauffeur .

Huesmolen 144 is happy

Alles prima

Weer! Afgeleverd op verkeerde adres

Bezorgers vinden 1b niet en bezorgen pakket op huisnummer 1. Huisnummer 1b is gelegen tegenover Huisnummer 24.

Erg matig

Bezorging ging razend snel maar niet prettig een bezorger met grote blaffende hond hangend uit het raam bij voor portier. Die hond hoeft niet zo!!!

Zeer snelle levering

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.