Goede belevering.

Ondanks de twee zware pakketten was de bezorger toch vriendelijk en redelijk behulpzaam.

Fijne bezorger die het netjes aan de deur brengt

Een bouwpakket kast besteld, de bezorger was prima op tijd en bracht het netjes aan de deur!

De verpakking was heel erg beschadigd. Leek erop of er in gekeken was.

De verpakking was erg beschadigd. Leek er op of er in het pakketje gekeken was.

Goed geregeld

Op tijd bezorgd

mooi optijd en Netjes afgeleverd

mooi optijd en Netjes afgeleverd

Waardeloos

Verpakking beschadigd en inhoud in stukken. Stond breekbaar op maar dat maakt niks uit blijkbaar.

Altijd goeie service

Keurige beleefde bezorger. Geen klachten. Wel sneu, dat ze tot zo laat doorwerken. Had morgen ook gekund of overmorgen als het druk is. Maar ja, alles moet even snel; mensen hebben geen tijd meer. Felle branden zijn gauw uit, dus hardlopers; pas op jullie zelf

Puinhoop

Ik ben gewoon thuis,wordt niet aangebeld...en krijg dan een bericht dat het pakket is geleverd...ik vindt jullie een erge slechte service leveren, en ik ben ECHT niet de enigste, ik hoor het van meerdere in mijn omgeving.

***

Ze hebben niet eens aangebeld nu moet ik weer naar een Parcel shop

K*t

Pakket word gewoon ingang gelegd terwijl ik betaal om mn pakket bij me thuis te leveren. Ik snap dat de bezorger snel door wilt maar ik woon 3 hoog en betaal gewoon voor bezorging!

Niet bezorgd

Ik krijg een mailtje dat mijn pakket bezorgd zou zijn; Er is niet eens bij mij aangebeld

Goede ervaring.

Prima.

Uitstekende bezorging

Van bestelling tot het bezorgen van het artikel is uitmuntend verlopen.

Precies volgens de aangegeven tijd geleverd

Gewoon goed

Normaal perfect, nu helaas iets minder.

Altijd netjes op tijd, goed te volgen via track en trace. Helaas alleen deze keer was er van de inhoud van het pakket niets meer heel. Stond netjes en duidelijk rondom het pakket breekbaar. Leek alsof er mee gevoetbald was . Niet eerder meegemaakt.

1 van de 2 pakketten niet ontvangen

heb 1 pakket ontvangen ipv 2. 2 afleverbevestigingen maar alleen 1 van de 2 ontvangen. heel moeilijk om contact op te nemen met DPD omwille het uitzoeken.

Top bezorger, vriendelijk en vrolijk

Had aangegeven voor de deur te zetten maar was toch nog thuis, hele vriendelijke vrolijke bezorger. Moest lachen omdat ik net de deur open deed.

De pakketen

De paketen worden standaard in de gang geleverd en niet tot aan de deur in het portiek!!!!! Naar mijn ervaring is het standaard de zelfde persoon. Vorige x was er een ander collega die het tot aan de deur heeft geleverd. Dus het kan dus wel.

Bezorging op een verkeerd adres

Ik was thuis en het pakket is op een ander adres bezorgd. Nu moet ik mijn pakket van 22 kilo gaan ophalen. Wat een slechte bezorging!

Goede levering

Was netjes neer op afgesproken plek

Hij heeft het hek open laten staan terwijl je aan de voorkant het pakketje neer had kunnen zetten

Het is niet de bedoeling om achterom te komen en ook het hek open laten staan terwijl ik 2 honden heb

Juiste nette bezorger

Op tijd

Mooi op tijd geleverd

Vriendelijke bezorger, mooi op tijd

Keurig aan de deur afgegeven

pakket verfrommeld binnen gekregen

normaliter komen de pakjes netjes binnen, maar dit pakje was zwaar beschadigd en de led-unit was gebroken en de uiteinden geknakt.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.