Fijne bezorger!

Voor mijn vakantie had ik een flinke bestelling geplaatst voor mijn katten. Het kwam toen ter sprake dat ik voor 2,5 week naar Kenia zou gaan. Vandaag kwam diezelfde bezorger een nieuwe bestelling leveren en vroeg hoe het was. Dit maakte de levering persoonlijk, deze bezorger mag wat mij betreft wel een pluimpje krijgen!

Netjes bezorgd, post nl kan er een voorbeeld aan nemen...

Geen klachten.

Delivery Routing Issue

Parcels are regularly delivered not to my home but directly to a pick-up point on the opposite side of the city. The couriers do not even attempt home delivery and send the packages there immediately. The most recent example is the following: Package number: 15505982043295 Package reference: SO-016330205

• Would you recommend us? No

Pakje in andere straat en ander huisnummer bezorgd

Jammer genoeg zelf met de auto moeten rijden om pakje op te halen. Gelukkig gebeurd dit zelden.

Dpd komt niet aan de deur

Vandaag extra eerder naar huis gegaan om het pakketje van DPD in ontvangst te nemen. Komen ze niet eens aan de deur maar brengen ze het pakketje meteen naar het afhaal punt. Zit je dan te wachten. Ik heb een ring deur bel daar is ook geen DOD op te zien. Daarom heb ik een hele slechte beoordeling voor DPD achtergelaten.

Pakket stond netjes op de afgesproken plek

Toen ik na mn werkdag thuis kwam stond mijn pakket netjes voor de deu op mij te wachten

Pakket op straat gezet

Snelle service, maar mijn (grote) pakket is midden op de stoep van een doorgaande straat gezet zonder dat wij thuis waren. Het had zo gestolen kunnen worden. Vrij respectloos.

*** koeriers of ze missen je terwijl je gewoon thuis bent of leveren terwijl je niets hebt. SCHANDE

Ik heb nu al.meerdere pakketten via dpd toegestuurd gekregen, maar jullie hebben minstens 5 keer aangegeven dat jullie mij gemist hebben terwijl ik thuis ben ofwel nu is er weer iets geleverd terwijl ik niets gekregen heb. Pakketnummer 13865049557947 met ref 421845809 is zogezegd om 19.00 geleverd maar ik heb helemaal niet. Echt een rare dienst !!!

Aardige man

Snelle en goede service , vriendelijke bezorger , erg tevreden mee.

Optijd en netjes geleverd. Vriendelijke bezorger :)

Pakket was precies zoals in de mail stond optijd geleverd. Ben enorm tevreden

Super bedankt

Alles is super verlopen

Pakket beschadigd, te laat en onbeheerd achter gelaten zonder aan te bellen

Pakket beschadigd, te laat en onbeheerd achter gelaten zonder aan te bellen

Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Aardige bezorger, prima!

Goed als je thuis bent

Pakketje voor de deur neergezet maar niet aan gebeld, wel een melding op de telefoon dat pakket is bezorgd. Vraag me dan af hoe het zou gaan als je niet thuis bent. Staat dan jouw pakket gewoon de hele tijd voor de deur?

Super aardige bezorger

Hele vriendelijke en behulpzame meneer. Super blij mee.

Ok

Ok

Beter kan niet

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

Op tijd goede chauffeur schnell

Waardeloos

Ik woon op nr 80 Is op 180 afgegeven Mag blij zijn dat die bewoner het bij mij heeft Afgegeven

Niks op aan te merken

Snelle service en aardige bezorger. Leverd ook tussen de afgesproken tijd.

Top geregeld

Mijn wijn keurig geleverd in de drukste periode van het jaar. Compiment!

Fantastic

Timely

They stuck to the time they said will come

Westfields 1410

5688 HA Oirschot