Gewldige service vriendelijke bezorger

Het tijdstip kwam geweldig overeen met op de app gemelde tijd bijzonder nogmaals de vriendelijke chauffeur.

Geweldige bezorger

De bezorger is altijd vriendelijk en goede service

Gewoon goed

Fijn dat je een beetje kunt zien waar de bezorger is op de route.

Keurig op tijd, prima

Goede aflevering .

Goede aflevering nadat de eerste keer ons adres niet werd gevonden. Prima bezorger vandaag die het pakket in de hal neerzette.

Zeer vriendelijke medewerker

Netjes en op tijd bezorgd.

Netjes en op tijd op een prima plek (in een schuur aan huis) neergelegd. Ik was thuis, maar had de pakketdienst niet gezien.

Geweldig eindelijk

Precies op tijd en vriendelijk aan voordeur afgeleverd klasse.

Was prima

Was op tijd , goed levering

Snelle nette levering

Goede levering, snel, netjes, op tijd!

Prima gedaan

Zonder dat ik mijn voorkeur van neerzetten of afleveren heb aan kunnen geven is het precies bezorgd en neergezet zoals ik had gewild. Compliment aan de bezorger.8

Niet bezorgd

Afgeven bij buren, die hebben geen pakket in ontvandst genomen. Pakket verdwenen.

Wederom verkeerde adres

Mijn pakket staat als geleverd maar heb niets ontvangen, mogelijk is het weer op de run 12 ivm klein Rondeel 12 geleverd zonder bericht. Telefonisch niemand kunnen bereiken of heel lang wachten

Op tijd bezorgd

Het oakket is netjes op tijd bezorgd.

Fijne bezorger

Hele goede bezorger!

Prina

Snel en vriendelijk

Niet blij mij

Mijn spullen alles kapot echt niet blij mij .

Bijzonder punctueel en heel vriendelijk

Bijzonder punctueel en heel vriendelijk Een zeer beleefde rider.

Op tijd afgeleverd

Vandaag twee pakketten afgeleverd. Mooi op tijd en zonder beschadiging

Netjes en keurig op tijd.

de dienstverlening was goed.

2x voor niets geweest

Zou geleverd worden bij pakketpunt, desondanks was het pakje er niet.

Keurig

De bestelling werd snel en keurig, zoals per email en de DPD-app aangekondigd, afgeleverd. Zeer Efficient !!

Pakket (kartonnen doos) wordt buiten in de regen gezet op je stoep

Mijn pakket heeft de hele middag en avond buiten in de regen gestaan. Was verpakt in kartonnendois. Zeiknat. Stond er nog wel, niet gestolen. Zo ga je niet met spullen van een ander om. Kan niet kiezen als ontvanger voor de bezorgdienst maar zou DPD niet kiezen als je kúnt kiezen. Melding ‘is bezorgd’

Gewoon slecht

Ik heb de bezorgdag aangepast omdat ik niet thuis was...hebben ze het toch vandaag bij het slechtste en minst goed bereikbare bezorgpunt uit de wijk neergelegd. Gewoon rete-irritant! Enkel slechte ervaringen bij dpd

Nette bezorger., vroeg naar naam. Vroeger dan verwacht.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.