Slim opgelost

Pakket kwam vanuit bestelde partij vroeger dan afgesproken, ik was niet thuis. Het pakket was netjes verdekt neergelegd door DPD zodat ik er niet zelf nog een keer voor moest nabellen . Simpel en effectief!

Goed geregeld.

Ik was niet thuis en het pakket lag op de afgesproken plek.

Onnauwkeurig bezorgd

Mijn pakket is op het verkeerde adres bezorgd. Stond duidelijk op het pakket 223a mijn huisnummer, maar is op 233a bezorgd.

goed op tijd en geholpen ze naar de voordeur te brengen

goed op tijd en geholpen ze naar de voordeur te brengen

Netjes op de tuintafel neergezet, dank voor de extra moeite!

Vriendelijke gozer!

Een hele vriendelijke gozer zette mijn bestelling in de gang, erg fijne ervaring!

Super aardige gast

Vriendelijk, goed gestemd en sympathiek

Snel en vriendelijk bezorgd

Goed en betrouwbaar bezorgt

Fijn dat de bezorging goed op tijd en netjes is bezorgd

waar is mijn pakket

leuk dat je zegt dat er een pakket is bezorgd maar niets ontvangen

Zoals altijd mooi op tijd

Bij jullie klopt altijd de doorgegeven tijd van levering. Dat is heel fijn. En de bezorger is altijd correct.

Vandaag goed

Het is me al 3 x gebeurd dat er een mail dat ik niet thuis was rewijl ik dus wél thuis was! Hoop gedoe ook deze keer was dat afgelopen maandag zo. Heel vervelend!

Zo voor de deur achter gelaten

Het pakket is door de bezorger zo voor de deur achter gelaten. Dit is vastgelegd op de deurbel. Dit gebeurd regelmatig bij dpd en klagen helpt niet is wachten tot het pakketje een keer verdwijnt

Was makkelijk en prima

Voor herhaling vatbaar

correct

correct

Moeten 2 pakketen zijn heb er één gekregen

Ik weet niet bij wie de fout ligt. Ik heb twee stretchers besteld en er is er maar één bezorgd.

Prima !

Prima !

Waar is mijn pakket nu

Ik ben op zakenreis en krijg een bericht, uw pakket is bezorgd. Ik vraag me af, waar dan. Is het bij de buren bezorgd, of is het pakket in de achtertuin over de schutting gegooid. Ik heb op mijnDPD aangegeven dat bij niet thuis het pakket wordt opgehaald bij een pakket service punt. Helaas kan ik niet zien waar mijn pakket nu is. Want status is bezorgd. Heel vervelend.

Wordt er niet meer aangebeld?

Pakket is zonder aanbellen zomaar aan de zijkant van het huis neergezet. Dit is toch niet hoe je met spullen van anderen omgaat?

Wel een dag laterr dan. beloofd, maar verder prima. Geen klachten

Levering keurig op tijd

Moment van levering kwam ongeveer overeen wat was aangegeven .

Schitterend

Goed bezig

there were no problems

Always excellent delivery within the specified time frame, without any comments. Thank you for your good attitude to your duties

perfecte levering.

het pakket is met zorg behandeld, en de levering was precies op tijd zoals in de mail door gegeven was.

wisselend

misschien door omstandigheden,maar het was 2 uur later.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot