Wijzigen helpt niet

Opgeven voor maandag 24 november te leveren maar dat werkt niet is dus 22 november bij de buren afgegeven

Jammer

Er was 1 van de 4 pakketje beschadigd.

super bezorgdienst

super gedaan

Goede ervaring

Mooi op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur

Helemaal goed

Vooraf juiste informatie, en vervolgens pakketje perfect op tijd geleverd. Snel geleverd ook.

prima en duidelijk

TOPPIE

Bezorger kon de woning niet vinden.

De bezorger kon de straat waarin ik woon, een apart deel van de Martinus Nijhoffweg, niet vinden. Gelukkig belde hij mij om te laten weten dat hij het niet kon vinden. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurde en de bezorger gaf aan dat dit in TomTom niet goed staat aangegeven. Ik ben zelf naar buiten gegaan en heb de straat uitgelopen om mn pakketje op te halen.

PERFECT SERVICE

NVT

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Vriendelijk bezorger eventjes op tijd bezorgd

Mooi op tijd

Pakketje mooi optijd En de bezorger was zeer vriendelijke

Prima op tijd

Vriendelijke bezorger

Een keurige levering,dank U wel

Ik kreeg mijn pakket vriendelijk aangeboden en het verliep allemaal keurig en netjes en vlot

snel geleverd en goed op voorspelde tijd

Prima geleverd. Prettig en vriendelijk persoon. Auto netjes aan de kant.

Keurig op tijd!

Conform afspraak binnen.

Prima geregeld

Goed op de hoogte gehouden en juiste bezorging

Netjes optijd

Een correcte levering en vriendelijke bezorger

netjes op tijd

duidelijke track en trace

prima , was niet thuis maar op nette plek gezet

was niet thuis maar netjes bij de deur gezet op een droge plaats en uit zicht van de straat

Prima service deze keer

Werd zelfs naar boven gebracht en dat doen er helaas niet veel meer.

Fijne bezorger en op tijd

Snelle levering, conform afspraak en aardige bezorger

Aardige bezorgers

Aardige bezorgers, mooi op tijd zoals aangegeven

Keurig afgeleverd

Netjes afgeleverd volgens planning, vriendelijke bezorger.

top

perfect

Duidelijke communicatie en zeer vriendelijke bezorger!!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot