Meedenkend

Snel geantwoord, dus onnodig scrollen voorkomen, mooie stoffen en snel geleverd

Teleurstelling

Ik kreeg een melding dat mijn pakket zou worden bezorgd in mijn vakantie. Ik heb alles geprobeerd om de afleverdatum te verschuiven. App installeren lukte maar verschuiven niet want ik had geen verificatiecode. Kon ook nergens vinden wat dat was of hoe ik die zou vinden. Toen gebeld met DPD, kreeg niemand aan de telefoon, duurde extreem lang, toen mail gestuurd en zou ik binnen vier dagen antwoord krijgen. De periode was al te laat om een verschuiving van de levering te realiseren, en nu meer dan 4 dagen later heb ik nog niets van jullie gehoord. Dat leveren jullie dus toch af op de dag met een pakketje wat door de brievenbus past en de bezorgen schuift het dan tussen de regenpijp. Gelukkig heeft een oplettende buurvrouw hem daar verwijderd. Dus Zeer onflexibel, zeer onbetrouwbaar, gebruik geen DPD

Chauffeur was prima op tijd

Alles werd goed en duidelijk aangegeven. Zou zeker opnieuw gebruik maken van dpd

Supersnelle levering

Ik heb mijn pakketje gekregen

Hey hoi. Ik heb mijn pakketje gekregen maar het pakketje is gewoon uit het raam van bus gegooid. Op te grond zonder toestemming. Dat vond ik behoorlijk jammer maar voor de rest prima. Jesse

Levert zoals het zou moeten

DPD heeft als een van de weinige nog nooit voor problemen gezorgd. Wij hebben een hond en soms is het zichtbaar dat een bezorger het niet op prijs stelt, maar dit wordt op een nette (non-verbale) manier gebracht. Wel mis ik de mogelijkheid om pakketten door DPD op te laten halen bij particulieren, dit zou ik een mooie extra service vinden.

strak op tijd en pakketje netjes in orde

strak op tijd en pakketje netjes in orde

Weer heel goed!!!

Vriendelijke bezorgers en zeer op tijd. Hebben me nog niet teleurgesteld.

Keurig afgeleverd ondanks stromende regen.

Ook in de stromende regen kwam de pakketbezorger de spullen naar binnen sjouwen.

Super snelle .levering. echt top.

Snellere levering bestaat volgens mij niet. Echt geweldig.

Pakket is onbeschadigd geleverd en binnen de aangegeven tijd.

Foutloos.

Pakket is voor de deur gezet

Gelukkig stond het pakket er nog toen ik thuis kwam maar het zonder overleg voor de deur laten staan vind ik geen acceptabele manier van iets bezorgen.

Geleverd volgens afspraak.

Goede communicatie

Netjes bezorgd, ik kon het tijdstip van bezorgen fijn volgen in de app, top

Snel en goed.

Jullie doen wat jullie zeggen en dat is heel fijn. Alles op tijd ontvangen!

geweldig

super, en dezelfde dag nog gebeld door winkel medewerkster dat ik de schoenen kon ophalen.

Alles okè

Alles prima en correct afgehandeld

Snel volgens afspraak afgeleverd

Pakketje op vrijdag besteld en werd keurig tussen 10-11 geleverd op zaterdagochtend

Goede bezorger! Optijd geleverd

De doos van mijn product is nat geweest en helemaal niet nieuw!

prima service

Bezorging is goed.

Goede bezorging en prima volgens de aangegeven tijd.

Altijd goed

Goede communicatie.

Fijn dat pakketje niet voor de deur wordt gezet Als niet thuis bent. Maar zoals in de APP wordt aangeven bij het alternatieve adres, in dit geval buren in de straat.

netjes en correct

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.