Perfect op tijd!!

nette aflevering

Keurig op tijd afgeleverd. Prima ervaring met mailverkeer!

Prima !

Levering is steeds op de aangegeven tijd

Tevreden vriendelijke pakketbezorger

Vriendelijke pakketbezorger Pakket netjes aangekomen

Prima op tijd en goed aangekondigd

Artikel kapot ondanks label voorzichtig breekbaar erop

Toch een glazen pot kapot, waardoor gedeelte van de bestelling onder zat en dus kon afsoppen helaas.

Volgens afspraak

Op tijd geleverd

Fijn!

De bezorgers hebben het in december zooo druk. Desondanks keurig qua bezorgingsdag en tijd op de hoogte gehouden. Bezorger was zo vriendelijk om het pakket uit zichzelf over de deurdrempel te tillen.

Geweldig goed

Keurig bij voordeur bezorgd en aangebeld 10 plus

Topbezorger!

vrolijk, vriendelijk en op tijd, wat wil je nog meer!

Vriendelijke chauffeur!

Goede service en snel geleverd

Netjes geleverd vriendelijke chauffeur

Goed bezorgd

Zwaar pakket werd zelfs over de trap naar 3e verdieping gebracht.

Professioneel chauffeur

Op tijd bezorgd op de afgesproken plek

En zelfs nog nagedacht om verhuisdozen even onder het afdak te zetten. Super!

Heel erg slecht.

Maar 2 van de 4 pakketten zijn binnengekomen van mijn multibestelling. En er werd aangebeld met 1 pakket en meteen weggereden en de volgende dag precies hetzelfde. Mis nu nog 2 essentiële onderdelen voor het bed dat ik besteld heb. Echt enorm slecht dit.

Tevreden

Netjes aangebeld en op verzoek bij de voordeur neergezet

Deze dame die bij ons aan de deur komt is altijd mooi op tijd en heel vriendelijk.

Geweldige chauffeur bracht pakket tot in achtertuin

Netjes

Optijd, vriendelijk

De bezorger verdient 5 sterren!

De bezorger verdient 5 sterren. Voor de rest ben ik niet echt bekend met DPD Pakketservice, dit was m'n eerste pakket.

Super bezorger!

Uiterst vriendelijk.

Ik was helemaal tevreden.

Bovenstaande zin is toch duidelijk genoeg!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.