Pakket niet ontvangen !!!!!

Er staat in de mail 18.02 bezorgd. Ik was niet eens thuis.

SLECHT!!!

6x gewacht, 6x gebeld om aflevering adres door te geven, nooit reële antwoorden of uitkomsten gekregen.

Perfect!

Niets op aan te merken.

Vlotte bezorging

Vriendelijke bezorger!

beschadigd pakket

Doordat het pakket waarschijnlijk ruw was behandeld was de inhoud beschadigd. (afgebroken aluminium koelvin). Dat was al zichtbaar aan de buitenkant omdat er een deuk/scheur in de dozen zat.

Ge-wel-dig

Vriendelijk personeel

heel goed

snelle levering en perfect op de hoogte gehouden

Alle leveringen via de dos worden goed afgeleverd . Graag weer . Bedankt .

Keurig en snel gebracht

Gelukkig mijn adres niet overgeslagen. Wat bij relatief nieuw huis nog wel een voorkomt

Pakket geleverd bij verkeerde huisnummer toevoeging

Er staat dat mijn pakket is bezorgd bij 46A, maar dat klopt niet. Het is bezorgd op 46B. Voortaan beter kijken aub.

Veel emails maar niets bezorgd

Laatste e-mail zegt, pakket is bezorgd, op mijn adres. Maar helaas niets ontvangen terwijl ik de hele dag thuis ben

Super attente grappige zorgzame vriendelijke bezorger

Een bezorger met een glimlach pakketjes waren goga zware maar dat maakte hem niks uit!

Lag op de oprit was niemand thuis

Kreeg een avond van te voren te horen dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Kon in de mail niet reageren, dat er niemand thuis was. Heeft de hele dag buiten op de oprit gelegen. Was een erg duur pakket..

Pakket onbeheerd neer gezet en geen melding

Geen melding waar pakket is achter gelaten

Kei goede bezorger!

Kei aardige bezorger!

Perfectoo

Redelijk

Jammer dat er een flinke deuk in de doos zat. En volgende keer zou het fijn zijn als een bezorgtijd verstuurd krijgt.

Niet juist bezorgd.

Courier heeft pakketje in de lift achter gelaten in plaats van bij de deur afgeven. Wij waren gewoon thuis.

Netjes bezorgd binnen aangegeven tijd. Gewoon betrouwbaar en goed!

prima, op tijd

prima, op tijd

slecht behandelen met pakket

pakket ontvangen omgepakt en beschadig. ontbreken ook 2 producten

neergezet zonder neerzettoestemming zonder beschutting in winters weer

Bezorgd onder noemer "neerzettoestemming", terwijl dat niet gegeven is. Neergezet in zicht vanaf de straat, op een onlogische plaats in de tuin, zonder beschutting tegen regen.

Toonaangevende dienstverlener, staat hiernaast? Laat me niet lachen ...

Een vrijdagmiddag lang rijdt de chauffeur in mijn wijk. Plotseling is hij niet meer te volgen. 'We hebben je pakket niet kunnen bezorgen', lees ik op de website van DPD. Hoezo niet? De chauffeur was op zeker moment 200 meter bij mijn appartement vandaan. Het was vrijdagmiddag en waarschijnlijk had hij zin in een lang(er) weekend. Het vervolg op maandagmiddag: weer is de chauffeur een middag lang te volgen in mijn wijk. Plotseling is hij niet meer te volgen. 'Je pakket is afgeleverd', staat er op mijn account. En inderdaad, als een dief in de nacht is hij met medewerking van een medebewoner het appartementencomplex binnengeslopen en heeft het pakket geruisloos voor mijn deur neergezet. Heel toonaangevend ...

Zeer goede bezorging

Het pakket is helemaal goed aangekomen. Ik ben zeer tevreden met deze bezorger

Levering met een smile

De bel ging, ik ben wat slechter ter been dus duurde even voor ik open deed. De bezorger overhandigde mij het pakje met een mooie lach en zei, prettige avond. Mooie ervaring. Even terzijde, ik wil graag dat de chauffeur mijn compliment ontvangt, maar dat ik daarvoor mijn email adres moet invullen en daardoor dus "spam" of ongevraagde aanbiedingen van allerlei zaken relaties van jullie zal ontvangen.... Daar is NIEMAND VAN GEDIEND. Dat moeten jullie echt even anders doen. Dit is dan weer een slechte ervaring. Van jullie. Niet van de chauffeur want dat was echt een keurige meneer.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.