Veilig wegzetten? Ammehoela!

DPD zet je pakketje veilig weg als je daar opdracht toe geeft. Mijn opdracht was: onder de tuintafel in de tuin. Lijkt me niet heel moeilijk. Waar vond ik het pakket? Inderdaad, niet op die plek. Ik vond het pakket naast de voordeur. Direct aan de straat. Het meest trieste? Ik had dit al verwacht.

Pakket was nogal beschadigd, inhoud gelukkig niet.

Pakket was nogal beschadigd, inhoud gelukkig niet.

Er is niks bezorgt op koppelweg 5

Hoop dat jullie weten waar mijn pakketje is. Gr Chris Duindam

Bezorging pakket

Bedankt voor de bezorging! En voor de deur neergezet zoals de wens. Top! Super bedankt!

Op tijd, vriendelijke bezorger.

Netjes afgeleverd

Snel en netjes

slechte levering

krijg ik een mail, geleverd dat kan zijn maar niet bij mij. dus waar is mijn pakketje. schijnt nogal moeilijk te zijn. dus nog een keer. Loobeek 3a in smakt

Wederom verkeerd afgeleverd.

Huisnummer 15-F504 is niet hetzelfde als huisnummer 504, dat helemaal aan de andere kant van de laan ligt. Dit is al de zoveelste keer dat dit gebeurt, en het adres staat toch écht correct vermeld.

Niet geleverd terwijl ik thuis aan het wachten ben.

Mijn pakketen zijn afgeleverd bij een pakketpunt. Het gaat om een groot pakket. Die we bewust online bestellen. En dan wordt het geleverd bij een pakket punt belachelijk. Heel de dag thuis wachten om dan te horen dat het naar een punt is gebrachr.

Heel erg goed

heel erg goed

Op tijd geleverd

Aardige chauffeur

Geweldig!

Het is pakket is keurig op de afgesproken plek achtergelaten door de bezorger. Fijn! Dank je wel voor de snelle en correcte service.

Chauffeur rijdt door m’n gazon!

Deze chauffeur/bezorger heeft waarschijnlijk geen achteruit op zijn auto zitten. Hij maakt n ronde over t gras. Wat n malloot!

Goede bezorger

goede bezorger

Kan beter

Belt aan en brengt pakket niet naar boven maar zet het in centrale hal zonder wat te zeggen

Ik heb niks ontvangen van brekz

Geen pakket afgeleverd

Netjes overhandigd

binnen de tijd geleverd en netjes overhandigd

Slecht

Bezorger heeft zeer slecht de pakketje geleverd (doos beschadigd en gewoon kapot) en was nog eens onbeleefd

Snel geleverd.

Snel geleverd en een super vriendelijke bezorger. Petje af voor deze man 200% tevreden. MVG: Jan.

Perfecte levering

Mooi op tijd en zeer vriendelijke bezorger.

Aardig

Aardig