Pakket in slechte staat

Buitenkant pakket was voor een groot deel kapot.

Slecht

Geen pakket ontvangen

Netjes afgeleverd. Nog even over vorige klacht netjes zijn excuus aangeboden gekregen . Heel vriendelijk.

Intact en mooi op tijd

Correcte levering.

Zware pakketten netjes thuis geleverd. Het volgen van de progressie via de website was lastig

Mooi optijd

Volgens aangegeven tijd geleverd

Vriendelijke bezorger

Matig

Pakket niet afgeleverd op de afgesproken plek maar vol in het gezicht op de stoep bij de voordeur. Dit is onacceptabel!

Treurig

Trage bezorging

Snel en degelijk geleverd, goed geïnformeerd en klantvriendelijk.

Erg lang onderweg geweest

Jammer, had met spoed wat spullen besteld voor een te verbouwen woning. We zaten met een deadline vanwege de stucadoor, niet gehaald dus met een ander product de situatie opgelost. De helft van de zending is uiteindelijk niet te gebruikt dus dubbele kosten.

Top bezorger

Snel geleverd, goed aan gegeven via mail en hele aardige bezorger.

Prima op tijd

Zeer slecht meerdere slechte ervaringen met Dpd

Mail gehad dat pakket is afgeleverd bij bezorg punt maar helaas was het er(nog) niet. Ik had gewoon mijn thuis adres opgegeven dus sowieso vreemd dat het naar een ophaalpunt gestuurd is! Rijd voor niks vanaf de andere kant van de stad. Al eerder zeer slechte ervaringen gehad met dpd. Mij niet bellen!

Niets ontvangen

Op de camera historie geen bezorger te zien. Wij waren thuis.

Netjes optijd

slecht

ik heb al een paar keer het pakket naar een andere afleverdag gedaan omdat ik niet thuis was en toch wordt het dan geleverd

Uitstekende service

De jonge heer heeft het pakket naast mijn huis gezet zoals gevraagd Vrolijke jongeman Top !

Zeer tevreden.

De levering vond plaats precies volgens de Track & Trace informatie, prima geregeld. Houden zo !

Westfields 1410

5688 HA Oirschot