Op een compleet verkeerd adres bezorgd

Adres voor bezorging: Anerweg Noord, 7775 AW Lutten. Adres waar het bezorgd is: Dedemsvaartseweg-Noord 156, 7775AL LUTTEN. Hoe dom kun je zijn!

Mijn ervaring is goed

Komt gemaakte afspraken na

Mooi op tijd !!!

Bezorger was mooi op tijd en netjes bezorgd in de brievenbus top!!!

Gat in doos

Gat in doos waardoor het artikel is beschadigd..

Netjes bezorgd

Mooi op tijd bezorgd.

Slecht

Ik krijg een melding dat het pakket is bezorgd maar dat is niet het geval

Deze bezorger, niet meer aan mijn deur aub

Ik heb een sluis voor mijn honden zodat ze niet de weg op kunnen rennen. Blijkbaar deed onze bel het niet (waren gewoon thuis) en deed hij 1ste poortje open , moest terug naar auto omdat hij midden op de weg stond voor andere auto. Komt terug en gooit het pakje over het hek, poortje nog steeds open. Ik ben woest dat hij het poortje niet heeft dicht gemaakt, als mijn hondjes iets was overkomen had ik hem dat aangerekend. Alles staat op camera!!! Gelukkig niks breekbaars in het pakje. TIP geef aan welk tijdstip jullie komen.

Goedd

Goedd

Niet ontvangen

Onbekend waar het pakket is

Slecht!!!

Mijn pakket stond gewoon voor mijn deur!! Iedereen had het mee kunnen nemen.

Slecht

Verkeerd afgeleverd mensen ons gebeld dat het daar lag 3 kn verder op ..! E. De chauffeur schrijft afleveradres bij depot aan de lochemseweg bij de benzinepomp! Een groot verzinsel ..

Te late levering

Op Track & Trace werd gemeld dat de levering op 17/12 niet plaats kon vinden, hoewel er wel iemand thuis was????? Op 18/12 een uur later dan de opgegeven tijd.

Slecht en niet netjes

Gevraagd op briefje om pakket niet voor de deur te zetten maar achter in een hoek..pakket gevonden midden op straat in voortuin. Krijg nu afleverbericht, maar is om.12h bezorgd. Te zien op camerabel

Prima as always

Pakket op aangekondigde tijd keurig bij onze poort neergezet.

Conform afspraak geleverd

Op de afgesproken tijd is mijn pakker geleverd, de bezorger was vriendelijk

Pakket is op de bel gelegd voor de voordeur

Zeer slecht, mijn pakket is op de bel gelegd voor de voordeur midden in Amsterdam.

Vriendelijke bezorger

In onze wijk hebben wij echt een top bezorger! Hij is altijd aardig en netjes.

Bij de buren bezorgd

De bel doet het, we waren thuis, alsnog bij de buren bezorgd?

Slecht bezorgt

Het pakket zat halverwege in de brievenbus. Iedereen kon deze er zo terug trekken. Dat is ook gebeurt maar gelukkig was degenen een buurvrouw.

Slecht

Het pakket is niet bezorgd. Het is in de voor tuin neer gezet. Mijn buren zagen het staan en hebben het gepakt. Door omstandigheden was ik niet thuis.

Als belooft

Keurig op de hoogte gehouden en binnen beloofde tijdvak bezorgd.

Gewoon goed niets bijzondenrs

In mijn beleving is de een bezorger de ander niet ,de een rijden na 16.00uur gelijk naar de afhaalpunt om maar snel thuis te zijn de andere zie je s,vonds nog rijden ,zo als het hoort...

Op tijd bezorgd, maar met kleine beschadigingen

Op aangegeven tijdstip bezorgd, maar verpakking was beschadigd waardoor artikel, schilderij, ook iets beschadigd is op de hoeken.

Vriendelijk, mooi op tijd helemaal top.

slecht

Bezorger werd erop gewezen dat de leveranciersingang aan de andere zijde van het gebouw was . Hij zette de dozen op de grond en liep weg.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.