Er staat geleverd, maar is niet het geval!!

Ik krijg een mail dat het vanavond binnen een bepaald uur mijn 2e zending van xenos zou ontvangen, maar wederom niets ontvangen Terwijl jullie zeggen dat het wel bezorgd is! Ook trouwens slecht te volgen

Tevreden.

Tijdsblok indicatie is prettig alleen de live locatie werkt niet van de bezorger. Was fijn geweest waar hij een beetje is

Helemaal prima

Als gepland en vriendelijk

Goed aangekondigd

Ik had niet het idee dat mijn neerzettoestemming was doorgekomen. Pakket paste door de bus dus was dat niet erg. Anders wel.

Great

Great service

Beschadigd

De dozen worden zwaar beschadigd afgeleverd. Er is weer lekker mee gesmeten.

Aardige bezorger

Goede ervaring

Het pakket was heel erg zwaar. Toch bleef de bezorger er opgewekt bij. Mijn complimenten!

Slecht

Erg laks

Altijd nette levering en vriendelijke bezorger!

Duidelijke communicatie over hoe laat er bezorgd wordt, vriendelijke bezorging, snel bezorgd

Correct geleverd.

Zeer vriendelijke chauffeur , goedemorgen rn fijne dag wenste hij mij. Heb het wel eens anders meegemaakt.

Onduidelijkheid alom en geen reactie van DPD

Ik had bewust de bezorgdatum veranderd van 14 november naar vandaag 18 november, omdat ik van 14 november wist dat ik die middag niet thuis kon zijn om het in ontvangst te nemen. Dus datum veranderd, ik kreeg o.a. later te lezen dat het adres niet te vinden was, 2x te lezen dat het niet afgeleverd kon worden ( lariekoek want het adres is al sinds 1978 bekend, naast dat ik vanuit mijn woonkeuken zo de straat op kan kijlken en zie dan de DPD bus aankomen. Op mijn (chat) berichten waar mijn pakket nu was en de vraag of het op deze dag 18 november afgeleverd ging worden zoals de afspraak was ( had er vrij voor genomen) kreeg ik een standaard nietszeggend antwoord, dat wanneer het over 2 dagen er nog niet zou zijn ik dan maar weer contact op moest nemen met DPD. Ik heb de gehele dag van 7.45 uur tot 19.37 uur gewacht, en amper tot niet uit de woonkeuken gegaan, want helaas zijn sommige pakketbezorgers zo chagrijnig dat ze je amper de kans geven naar de deur te komen en al weer met pakket en al wegrijden ( meerdere eigen ervaringen) Pas laat in de middag kreeg ik het bericht dat het vandaag 18 november alsnog geleverd ging worden, daarvoor stond in de DPD account nog steeds dat er op 14 november (dus in het verleden) bezorgd ging worden. Ik ben snel naar buiten gegaan om het aan te pakken aan het hek, toen ik de DPD bezorger aan hoorde komen en heb hem/ hen amper of niet gezien en gesproken. Dus kan over hen niet oordelen. Dat het pakket ingedeukt was, daar kon de bezorger niets aan doen, ZOOPLUS had het pakket in 2 dozen moeten doen, nu was het eigenlijk veel te zwaar. Ik ga daar ZOOPLUS op aanspreken via een mail.

Heel slecht

Ik heb het pakket niet ontvangen Dpd geeft aan van wel Pakket nergens te vinden Ook op ringbel geen bezorger te zien Waar is mijn pakket ? Ik heb het dringend nodig voor m’n dieren

Word netjes afgegeven

slechte bezorgeing

slechte bezorging pakket zo over het hek gegooid niet eens aangebeld

Pakket wel bezorgd maar helaas in kliko gelegd door bezorger

Helaas is er voor de zoveelste keer een koekenbakker van een bezorger die het pakketje in de kliko doet. Ben net thuis en volgens de mail is t 12..30 uur bezorgd. Pakketje van bijna 400 euro heeft dus 8 uren lang in kliko gelegen in lag voor t oprapen voor mensen met minder goede bedoelingen. Jammer weer

Slecht

Ik heb aangegeven dat een pakket in de blauwe papiercontainer gelegd mag worden. Nu stond het buiten, in de regen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Heel tevreden

Tevreden hoe alles verliep. Ik zou zo nog een keer bestellen

Ik kreeg bijtijds een mail waarin de bezorgtijd stond en het pakket werd ook binnen die tijd geleverd.

Amazing

Amazing service

Pakket op tijd geleverd en goed op de hoogte gehiuden

Op tijd

Netjes, op tijd bezorgd

Niets ontvangen !!!!

Het kaartje in de brievenbus is werkelijk ONLEESBAAR voorzien van wat krabbels waar ik niet uit op kan maken waar mijn pakket is gebleven! De app werkt niet, dus kan ook niets ondernemen. Graag contact met mij opnemen via 0651634374

Tac

Tac

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.