Super!!!

Was op tijd en goed geleverd

Slecht

Bezorger wilde pakket eerst niet naar boven brengen. Uiteindelijk wel gedaan. Bezorger was wel in een taal die ik niet verstond aan het mompelen. Hij was niet beleefd eenmaal boven en liet duidelijk merken het niet eens te zijn dat hij het pakket moest bezorgen tot aan de deur. Zonder goededag liep de bezorger weg. Je kunt het niet eens zijn met de klant maar bezorging tot aan de deur is je werk en daar moet niet om gezeurd worden. Verder dien je als gezicht van het bedrijf altijd beleefd en netjes te zijn. Frustraties uit je maar als de klant er niet bij is of beter nog bij je leidinggevende. Als ontvanger niet snel iets te kiezen maar voor nooit geen DPD meer.

Bad communication

@ 19:11 an email told me it could not be delivered. And then suddenly over 2 hours later my door bell rings, the app bleeps, and the parcel is left outside. Late deliveries like this in the dark and winter months should be avoided. I was getting ready for bed. The communication could be better!! No need to publish this, but please see that when an email is sent saying they can’t deliver, don’t deliver hours later without warning the customer. Opening the door on dark evenings is not nice. Thank you.

Slecht

Het pakketje stond voor mijn voordeur in het zicht van andere mensen. Gezien de aflevertijd heeft het daar zo’n 3uur gestaan.

Slecht

Opdracht pakket afgeven op een ander nummer in flat. Bezorger heeft doos met inhoud van €360,00 aan waarde gewoon voor de deur achtergelaten. Heel toevallig bekeek ik mail dat pakket was bezorgd, dus ik berichtje gestuurd aan bewoner nr 40 en deze heeft pakket gelukkig kunnen ophalen. Tot mijn verbazing staat ook met de hand geschreven nr 85 op de doos.

een hele goede ervaring

de bezorger kwam bij mijn aan de deur beleefd en netjes het pakket af te geven. daarom geef ik die man een schouderklopje

Slecht

De bezorger heeft niet aangebeld, pakken zat in de brievenbus gepropt en was kapot

Vlotte zending

Een erge aardige bezorger die mijn pakket binnen de tijd afleverde. Keurig

Het pakket is niet afgeleverd

Waarom zeg je dat het is geleverd als het niet geleverd is

Niet geluisterd naar de instructie

Vanochtend bij de track&trace code gekozen voor neerleg optie aangezien het op een rot tijd geleverd zou worden. Volledig uitgeschreven hoe en waar te mogen leggen maar meneer kiest er toch voor om bij mij en de buren aan te bellen en vervolgens mijn pakket voor de deur te gooien. Eerder is het wel goed gegaan met dpd dus vervelend dat het nu dan op zo’n manier moet

Mooi op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger

Mooi op tijd afgeleverd. Erg tevreden

Zeer goede bezorger

Bezorgtijd was duidelijk en werd ook in dat tijdsvak bezorgd. Bezorgen ook vriendelijk en netjes. Zie je niet vaak meer.

Uitstekende bezorging

Waar het voorheen altijd mis ging met DPD, is het nu echt zeer goed gegaan. Zeer vriendelijke bezorger, op tijd ,zoals afgesproken, en het zware pakket helemaal tot aan de deur bezorgd. Top!!!!!

Binnen de opgegeven tijd en door bezorger keurig afgeleverd.

Bedankt. Tot gauw.

Waar is mijn pakketje?

Jullie zeggen dat mijn pakket thuis is afgeleverd, maar dit is niet zo. Waar is het? Er zit ook geen briefje in de brievenbus dat het bij buren is afgeleverd. Graag contact.

zeer tevreden

Verkeerde verdieping en huisnummer

Ik woon op de 1e etage, maar het pakket is neergezet op de 2e. Bij een huisnummer dat totaal niet op die van mij lijkt. Dat is al de 2e keer dat ik op zoek moet gaan naar mijn pakket.

Jantje van leiden

Pakket was in de lift gezet en werd door een medebewoner bij mij afgeleverd

Excellent Service, Timely Delivery

The communication was very clear about the delivery and my parcel got delivered on time. Really happy with the service. Definitely recommend it.

Ik heb GEEN neerzet toestemming gegeven

Door mijn werk heb ik uw mail niet kunnen zien, maar een neerzet toestemming heb ik NOOIT gegeven. Nu stond het in mijn voortuin achter mijn aanhanger en heb ik buren moeten vragen om het binnen te zetten omdat ik niet thuis was

Ik heb mijn levering in 2x gekregen. Alleen jammer dat bij de tweede levering niet een tijdindicatie werd gegeven en ik gedwongen werd om thuis te blijven wachten terwijl ik 6 honden heb die naar buiten moeten. Bij de eerste levering wel tijdindicatie, maar ik vind het wel fijn als dit ook gedaan werd bij de 2e levering. Verders zijn jullie een top bedrijf hoor.

Pakket stond voor de deur, karton compleet doorweekt.

Ik kan me voorstellen dat een pakket bij de buren wordt afgeleverd, maar gewoon op de stoep terwijl het behoorlijk regent kan echt niet. Daarnaast zou pakket zaterdag bezorgt worden, werd maandag.

Fijn contact met de bezorger

Snel en correct

Vriendelijke bezorger!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.