Fantastisch, mooi binnen de aangegeven tijd geleverd èn een vriendelijke bezorger.

Zonder dat er iemand thuis is voor de deur leggen!

Nu al voor de zoveelste keer tijdens een grote verbouwing en zonder dat er iemand thuis is het pakket zo voor de deur neerleggen!! Belachelijk

Super onduidelijk

Van t kastje naar de muur. Weet nog niet waar mijn pakket is .

Waardeloos

Pakket word voor de deur neergegooid, er word heel hard gebonkt op de deur en de bezorger is direct er vandoor gegaan.

Top bezorger

Complimenten aan deze bezorger. Dat kom je niet vaak meer tegen!

Goede bezorging door vriendelijke bezorger.

Pakket was netjes en optijd bezorgd. Bezorger was ook vriendelijk.

Zeer slecht

Een zending die uit meerdere dozen bestaat is geweigerd en moet terug naar de verzender vanwege te late levering. Een doos met retour sticker is beschadigd in de buurt bezorgd. Een andere doos is 12 km verder neergezet i.p.v. terug gestuurd. Hoop extra werk en maar afwachten wanneer DPD e.e.a. weer op komt halen. De app staat op NL ingestelt maar geeft Engelse texst.

Niet conform afspraak

Online aangeven dat pakket in blauwe papier container afgeleverd kon worden. Bij thuiskomst om 18.30u stond pakket voor de deur. Het pakket heeft in dit weer uren buiten gestaan in het volle zicht van iedereen.

Prachtig

De bezorger was heel vriendelijk.

Waardeloos

Geen fatsoen om pakje normaal af te leveren en pakje voor deur gelegd en zat al in de auto om weg te rijden

Prima op aangegeven tijdsduur afgeleverd.

Vlotte bezorging, zelfs een week eerder dan aanvankelijk was meegedeeld en opmerkelijk gezien het tijdstip van de Sinterklaasdrukte.

Waardeloos

Waren thuis er is niet aangebeld en ook niets bezorgd. In augustus ook al een pakket van Obelink nooit bezorgd. Had zelf opgegeven woensdag 3 -12 bezorgen Slechte bezorgers bij DPD. Geef ook geen goede sterren

Zeer slecht

Ik zou vandaag mijn pakket krijgen om half 4 de chauffeur stond op tijd voor de deur maar hij kon mijn pakket niet vinden toen zij hij dat hij later het pakket zou afgooien toen kreeg ik bericht dat het pakket was afgeleverd maar ik heb niks gehad dus ik ga ook een klacht bij degenen die het pakket heeft verstuurd indienen Afz c joosten Antoon van rijenplein 24 5021AR tilburg

Netjes op tijd afgeleverd, aardiger chauffeur.

Slecht niets ontvangen

Juliie geven aan pakket is bezorgd ik heb niets dit is mijn pakket nummer 13389375082943. Waar is mijn pakket?

Netjes op tijd, zelfs tijdens de feestdagen

Netjes op tijd, zelfs tijdens de feestdagen. Aardige bezorger.

Slecht!

Pakketje was gwn voor mn deur neergezet. Iedereen had t gwn kunnen pakken!!!

Waardeloos, bij buren 400 meter verder over het hek gegooid

Terwijl ik had aangegeven dat het pakket gewoon bij de voordeur gelegd kon worden, heeft deze bezorger het pakket bij buren met een heel ander huisnummer over het hek gegooid waardoor het pakket nat op straat lag. Na een uur zoeken kwam deze buurman heel attent het pakket bij ons afgeven.

Mega vriendelijke bezorgen, ik hoop dat hij mijn vaste bezorger wordt!

Bezorger had het gevoel dat hij te laat was met leveren en deed erg zijn best om zichzelf daarvoor te excuseren. Het was heel aardig en oprecht, dat wordt enorm gewaardeerd maar was niet nodig. Echt een topper!

Bezorging niet goed

Ik kreeg, terwijl ik thuis was, bericht dat het pakketje was afgeleverd bij buren in de flat. Die hadden niets aangenomen. Ik vond het pakketje, dat het duidelijk zwaar had gehad, op de prullenbak in de centrale hal.

Precies wat we verwachtten

Op tijd, netjes geleverd en vriendelijk personeel

Megasnel

Echt megasnel in deze drukke tijden, top!!

Netjes op de tijd geleverd die werd aangegeven. Vriendelijke bezorger

Levering niet compleet

Er zouden 2 dozen van dezelfde leverancier bezorgd worden. Ik heb echter maar 1 doos ontvangen. En nu staat er dat de levering afgehandeld is.

Op tijd, vriendelijke bezorger!

Perfect!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.