Levering perfect op aangegeven tijd

Vertraagt

Zou 2 dagen al worden afgeleverd

Vriendelijke bezorger

Netjes op tijd geleverd, pakket zonder gebreken geleverd,

Niet goed

Volgens bezorger pakket afgeleverd op nr. 45 !! Dit is niet het geval ….. hij heeft het gewoon bij de voordeur geplaatst. Dit is niet juist want voor hetzelfde geld wordt het door iemand anders mee genomen.

uitstekend

op de tijd volgens de email geleverd top

Asociaal

Pakket zo over het hek heen gegooit. Lag op zn kant in het zand. Zaten breekbare dingen in het pakket.

Alles conform afspraak

netjes en klantvriendelijk!

Op tijd en netjes afgeleverd!

Gewoon netjes en op tijd bezorgd!

Top bezorger

Super leuk

Keurig afgeleverd.

Een vriendelijke bezorger heeft de artikelen keurig afgeleverd.

aardig behulpzaam

Uitstekend!

Prima communicatie Keurig op tijd bezorgd!

Netjes afgeleverd met een glimlach en een praatje.

Netjes afgeleverd met een glimlach en een praatje.

Goed aan de deur door twee DPD medewerkers afgeleverd

Ervaring is naar mijn mening oké

Super goed

Goed te volgen en keurig op tijd

netjes en snel bezorgd

tevreden !

Correct

Correct, vriendelijk en op afgesproken tijd!

Nu was het wel top

Heel vaak word het maar op de grond gesmeten door de bezorger en als je er wat van zegt trekt hij de deur dicht dan moet je dit werk niet doen je kan zo veel klachten geven je kan er 100 klachten geven en ook de buren er gebeurt er niks mee jammer voor zo een bedrijf het gaat tog ook weer om geld zo als altijd

onprofessioneel

Er is niet aangebeld; alles buiten neergezet. Gelukkig regende het niet en hoorde ik toevallig een deur dichtslaan.

Erg skechte dienst van DPD

Mijn pakjet is al tweede keer bij buren bezorgd, maar ik krijg alleen melding dat het pakket bezorgd is. Waar is bezorgd, bij welke huisnummer staat niks bij. Ik moet bij alle buren vragen. Zo slordig dienst van DPD. Deze gebeurt alleen bij DPD.

Tot aan de deur afgegeven en PERSOONLIJK!! Niet zomaar gedropt zoals velen dit doen! Vriendelijke man ook

uitstekend

de bezorger was keurig op tijd en heeft het pakket voor mijn vrouw in de gang neergezet.Het pakket woog nl. ruim 10 kg

Nvt

Nvt

Slecht

Ik had een kast besteld,krijg ik maar 1 van de twee pakketten,krijg ik te horen ach joh komt wel een keer. Nou zit ik maar te wachten en wachten.maar word wel een hele dure kast zo. Er moeten ook nog mensen werken he. Kunnen niet maar steeds beschikbaar zijn voor een pakket die ,wel een keer komt,

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.