Netjes op tijd geleverd

Het was weer top!

Pakketjes in goede staat, netjes binnen neer gezet voor mij. Hele fijne vriendelijk bezorger.

Zeggen afgeleverd, gewoon niet

Geen pakket te vinden

Super goed afgeleverd! Mooi optijd en snel. Bezorger is een keiharde werker.

Perfect!

Snel, efficient en vriendelijk

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

volgens verwachting verlopen.

De leverancier beloofde een snelle levering. Verloop van proces werd onderstyeund door berichten en DPD heeft het waargemaakt.

Slecht

Mijn pakketje met mijn volledige naam en telefoonnummer afgeleverd op nummer 1 ipv 22. Geen briefje in mijn bus gehad, ik was gewoon thuis

Keurig volgens aangegeven tijd.

Even schrok ik, omdat ik een mail kreeg dat het was bezorgd. Gelukkig ging na 1 minuut de bel.

Aanbellen, pakje voor de deur gezet en wegwezen!

Waardeloos dat mijn pakket elke keer, na snel aanbellen en weer wegwezen, zo maar achtergelaten wordt. Gelukkig was ik thuis, zodat ik hem naar binnen kon halen.

razendsnel

Helemaal goed. Juiste tijd, juiste plaats en bericht.

Zo voor de deur gezet

Gewoon voor de deur gezet terwijl niemand thuis was

Pakket werd niet overhandigd maar op de brievenbus gezet en de bezorger vertrok!

Blijkbaar is het te moeilijk om het pakket bij de deur af te leveren, dus zet je het op de brievenbus. Ik begrijp dat het druk is in deze tijd, maar het pakket had makkelijk in het water kunnen vallen en dan had ik juliie aansprakelijk gesteld.

Op tijd bezorgd maar zonder aanbellen voor de deur gezet. Dat vind ik slecht. I

Ik heb ernstige rugklachten en moet 13 kilo van de straat tillen en naar binnen dragen.

Snel en netjes

Snel en netjes bezorgd. Vriendelijke chauffeur.

Netjes op de hoogte gehouden. Vooraf.. tijdens versturen en de bezorgdag keurig in het aangegeven tijdvak geleverd. Vriendelijke bezorger.

Vriendelijk

Correct

Netjes en snel bezorgd, alleen jammer dat de doos aan 1 kant naar was.

Netjes en snel bezorgd aardige bezorger, alleen jammer dat de doos aan 1 kant naar was.

Hartstikke aardige bezorger. Keurig binnen de aangegeven tijd. Top. Eigenlijk nog nooit problemen gehad met dpd alleen goede ervaringen

Eerste keer wat besteld, na een dag al bezorgt, super.

Prima optijd en snel bezorgt!

Eerder bezorgd dsn verwacht. Hele goede service en een chauffeur die heel beleefd is!.

Vriendelijk en snel bezorgd

Bezorger parkeert bus volledig achteruit op mijn stoep richting voordeur

Bezorger parkeert zijn bus achteruit in op mijn stoep richting voordeur, waardoor mijn tegels verzakken. Dit is nl géén oprit, oprit ligt aan de andere kant. Snap trouwens helemaal niet waarom hij meent te moeten oprijden, laat de auto langs de straat staan en lever dan je pakket af. Het is bij ons een super rustige buurt, vrijwel geen verkeer. Laat jullie bezorgers de bus niet oprijden, geef goede instructies.

Nette bezorger, die beleefd vriendelijk en eens iemand die de tijd nam om te wachten tot ik bij de deur was.

Gewoon Goed bezorgd

Matig

Er is niet aangebeld (ik was gewoon thuis) en een ander pakket is bij een heel andere pakketlocatie afgeleverd, dan ik aangegeven had.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.