Slecht

Bestelling kwam in een kapotte doos met plakband geplakt. Zat niet in een transport verpakking. Terug gegeven aan de bezorger dat ik het niet zo accepteer en terug gegeven. Kreeg daarna gelijk een email dat ze langs waren en wij niet thuis waren. Volgende dag kwam de bezorger weer. Nu hadden ze gewoon in een of andere transport doos gestopt en zo geleverd. Dit is niet acceptabel.

Bezorging tot aan de deur

Pakket wordt voor de deur gegooid.

De pakketten met dure elektrische apparaten zijn op de drempel voor de deur gegooid met een appel in de mond. Dit is vastgelegd met de Ring-deurbel. Vervolgens belt de bezorger aan en loopt weg, zonder op of om te kijken of er iemand opendoet, en rijdt gewoon weer weg. Gelukkig waren we thuis en hebben de pakketten er niet lang gestaan. Ik kan het filmpje toesturen als u contact met mij opneemt. Ik hoop dat u dit doet, want ik vind het belangrijk dat medewerkers hierop worden aangesproken.

Slecht

Pakket voor de voordeur gelegd iedereen kon dit zien liggen.

Keurig

Keurig op tijd

Je weet nooit waar je pakket is.

Er staat dat het pakket geleverd is maar dat is het niet. Slechte communicatie.

Fijn

Bedankt vriendelijke bezorger!

Snelle en correcte levering

volgens afspraak geleverd

Helaas een kapotte fles parfum

Een fles die in het pakje zat is kapot,

Zoals altijd vreselijk!

Pakket wordt gewoon in de regen voor de deur gegooid. Ik heb nog nooit een goede ervaring met DPD gehad.

Bankt voor de levering van mijn pakketje

Fijn dat ik kon kiezen voor neezettoestemming En bedankt voor de snelle levering! Mvg D.Tijssens

Terwijl het ontzettend druk is (de dagen na black friday) toch een goede indicatie van de bezorgtijd geven, op tijd komen, de doos nog intact en de bezorger is nog vriendelijk en beleefd ook.

Keurig op tijd geleverd door vriendelijke bezorger

Keurig op tijd geleverd door vriendelijke bezorger.

Mijn pakket niet ontvangen

Er word gezegd in m'n mail dat m'n agradi pakket is bezorgd maar dat iz het dus niet met tijd 19.38 bezorgd maar is niet bezorgd

Keurig op tijd en vriendelijke bezorger

Pakket zou tussen 16u en 17u bezorgd worden en dat is ook keurig gebeurd. Pakket was goed te volgen via de track & trace link

Deze man is altijd even vriendelijj

Prima bezorger

Lieve bezorger

Hele lieve bezorger die mijn zware pakketje heeft bezorgd tot aan mijn deur.

Goede communicatie over de levering en een vriendelijke mevrouw die het pakket kwam brengen.

Vriendelijk

Vriendelijke snelle service

Keurig op tijd

Pakket niet bezorgd

Volgens de mail zou mijn pakket bij mij bezorgd zijn, echter is dit niet het geval. Ik heb nu geen idee waar mijn pakket zich bevindt.

Een hel nette bezorger En het belangrijkste pakket is aan gekomen

Slecht

DPD zegt dat het pakket afgeleverd is en het is er gewoon niet

Keurig afgeleverd zoals aangegeven in de mail

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.