Op tijd bezorgd

Ook al is het in deze dagen heel erg druk met zendingen, het pakket van ZOOPLUS werd netjes vandaag bezorgd. Namens mijn hond en kat hartelijk dank.

Waarom kan je de bezorgtijd niet aanpassen

Pakket moest bij bedrijf bezorgd worden. Dan is avond bezorging niet mogelijk. Aanpassen naar overdag was helaas niet mogelijk. Daarom lagere waardering

Vriendelijk en snel geleverd

Het pakketje werd bezorgd door een vriendelijke jongeman, pakketje was helemaal puntgaaf en alles was in orde.

Slecht

Pakket hondenvoer in de regen afleveren wat nat teruggevonden wordt omdat we niet thuis zijn, kan echt niet.

Bij de goede deur bezorgd, gelukkig

Na minder goede ervaring deze keer de zware zak grit bij de juiste deur bezorgd

perfekt

het pakket is aan mijn deur afgeleverd , dat is precies zoals het hoort, dank U wel.

Vrolijke chauffeur/bezorger aan deur alstublieft uw pakket.

Verkeerd adres en veel later dan aangegeven.

Vrijdagavond zou het pakket al bezorgd worden, maandagavond notabene bij het verkeerde huisnummer bezorgd. Niet eens hier aan de deur geweest. Teruggekeken op onze camera. Waardeloos!

Pakket nooit aangekomen, wel gemarkeerd als bezorgd

Ik kreeg de melding dat mijn pakket bezorgd was op mijn thuisadres. Dit was niet het geval. Ook de buren hebben het pakket niet. DPD is erg moeilijk te bereiken dus ik hoop het maar op te kunnen lossen met de verzender. Als je het kan vermijden, gebruik dan nooit dpd!!!

Verschrikkelijk

Was zogenaamd “niet thuis” terwijl ik dit wel gewoon was. Daarna naar een ver pakketpunt afgeleverd, terwijl ik had aangegeven dat ik het de dag erna bij mij thuis geleverd wilde hebben.

Gebroken aangekomen

Geen idee hoe je een metalen guts kan breken in de post?

Erg nette bezorger!

Zeer sociale nette bezorger! kom je tegenwoordig nog weinig tegen. was binnen de aangegeven tijd. Bedank deze beste kerel aub

Prima ,bedankt

Snel geleverd en zijn er blij mee

Keurig geregeld

Goede ervaring

Snel geleverd en een prima ding qua prijsverhouding

Snelle levertijd en een mooi ding.Veel opbergruimte..

Goede service van de bezorger

Ja best tevreden.

De verwachte levertijd was zaterdag 6 december maar het werd maandag 8 december.Was te verwachten tegen de feestdagen.Heb alle begrip hiervoor. Fijne feestdagen alvast.

Slecht

Geen info over aan wie, wat of waar pakket afgeleverd is

Matig

Pakket is beschadigd geleverd, lijkt op emballageschade.

Duidelijke en correcte informatie

De levering duurde wat langer dan verwacht, maar dat is begrijpelijk gezien de drukte en de leverancier.

T pakket is niet bezorgd en stond ook buiten achter de stoel bij de voordeur.

Ook geen briefje Waar is t dan wel bezorgd???

Geen bezorging

Alles is slecht aan DPD, de doorlooptijd, maar uiteindelijk geen bezorging is echt het dieptepunt. Nog nooit zo'n slechte ervaring!!!

Vriendelijke bezorger, binnen het tijdslot

Vrolijke en vriendelijke bezorger, die zie je niet vaak! Verder was het optijd en alle kerstballen waren nog heel!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot