Keurig afgeleverd.

Precies op tijd en netjes afgeleverd.

Precies zoals de aangegeven tijd geleverd.

perfect

Op de afgesproken tijd thuis afgeleverd

opnieuw WAARDELOOS

Pakje is - anders dan wat in de email staat - helemaal niet bij de buren bezorgd. Het is gewoon wederom - net als een eerder pakje enkele weken geleden - in de regen in mijn voortuin geplaatst. Schandalig dat jullie hierover keer op keer over liegen. En nog een geluk dat niemand dat pakket heeft meegenomen.

Teleurgesteld

Pakket is voor de deur gezet mét herfstweer (regen en storm). We waren op vakantie, dus kwamen die dag niet thuis. Nat pakket. Niet erg handig met wc-papier….

Betrouwbaar en volgens afspraak

Het pakket werd binnen de aangegeven tijd bezorgd. In goede staat.

I didn't receive the delivery at all

I didn't receive the delivery at all

Pakket bijna met oud papier weggegooid

Er is niet aangebeld, er is geen briefje in de brievenbus gedaan. Heb het pakketje gevonden in de papiercontainer die ik aan de straat wilde gaan zetten... Pakket dus bijna met oud papier weggegooid...

Het pakket werd kleurig op tijd afgeleverd.

Het pakket werd keurig op de aangegeven tijd afgeleverd.

Het pakket werd niet bezorgd!

Het pakket werd niet bezorgd!

Afspraak nakomen

Super fijn dat de afspraak die gemaakt is voor het leveren van de bestelling, ook precies zo afgeleverd is!

Bezorger met plezier in zijn werk!

Aanvankelijk ging de bezorging iets met vertraging, weet echter niet waar dat probleem vandaan kwam. Pakket is vandaag bezorgd en stond keurig in het schuurtje zoals het briefje in mijn brievenbus vermelde. Daarbij vermelde de bezorger er ook bij dat hij mij een fijne dag wenste. Leuke thuiskomst zo'n briefje ;)

Pakket in de regen

Vandaag zijn twee pakketten voor de deur achter gelaten, op een natte ondergrond zonder garantie dat wij thuis zouden zijn voordat het weer begon te regenen. Een van de pakketten heeft hierdoor een doorweekte onderzijde, en een ander pakketten (bestaande uit kartonnen dozen) is van boven doorweekt door een regenbui. Beide pakketten zouden zaterdag komen, eentje was zelfs al met tijdstip bevestigd voor zaterdag, maar kwamen toch op een werkdag. Omdat het niet lukte via de site het bezorgtijstip te wijzigen, kon ik niets meer doen. Een oplossing is dan de buren te vragen pakketten aan te nemen... in de regen zetten lijkt mij niet echt een oplossing...

Wordt niet aangebeld

Pakket is om 19.01 bezorgd. Er zijn 3 mensen thuis, beneden het raam van de keuken is open. Zit een meter naast de voordeur. Er is niet aangebeld. Wordt in de papierbak gegooid. Is een waardevol kado. Als iemand ziet dat het erin gegooid wordt en haalt het eruit. Heb ik geen poot om op te staan. Ben ik gewoon een duur kado kwijt.

Ongemanierde bezorger

Bezorging was keurig optijd. Echter de bezorger was druk aan het bellen in een voor mij niet verstaanbare taal.

Waardeloze bezorging

Ik krijg bericht dat pakket is geleverd terwijl dat niet is gebeurd. Geen idee waar het pakket nu is!!??

Snel en vriendelijke bezorgster

Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Goede service!

Netjes

netjes bezorgd

Attent

Attente bezorger

Precies binnen de aangegeven tijd geleverd

op tijd geleverd

hoefde niet te wachten!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.