Netjes op tijd bezorgd

Door een vriendelijke bezorgen zijn mijn pakketjes op tijd geleverd. Een pluim voor de bezorger.

Snel gelevert

slecht

HEt pakket is beschadigd. Ik heb de pakketbezorger nog geroepen (voordat hij weg reed) en het hem laten zien, en hij heeft een foto gemaakt en zegt dat hij het gaat melden. Hij kon nu niks doen, want had al ingevoerd dat het pakket geleverd was. Laat mij graag weten wat ik moet doen om te zorgen dat het pakket geretourneerd kan worden.

Aardige meneer

Heel aardig en correct

Op plaats neergelegd,zoals ik toestemminggegeven had. Alleen doos beschadigd,artikel niet

Pakketje midden op de trap gezet

Bezorger was gelukkig wel optijd, maar heeft mijn pakket niet naar boven aan mijn deur gebracht(ik woon in een appartement). Alternatief was geweest om het pakket in of zelf op of onder het postvak te leggen mocht het er niet in passen(met hierbij alsnog een risico op diefstal), maar bezorger heeft het pakket midden op de trap gelegd, waarmee hij het volledige pad blokkeert en mensen erover kunnen struikelen en van de trap kunnen vallen. Pakket zelf was ontzetten ingedeukt.

Ging volgens afspraak

Altijd geweldig onze bezorger

Onze vaste bezorger is top. Altijd netjes, altijd gezellig en altijd hulpzaam.

Totaal onprofessioneel

Ik zou mijn pakket maandag binnen krijgen maar was toevallig niet thuis. Geen probleem dat is mijn schuld. Toen had ik via de website aangegeven dat ik hem dinsdag wil hebben. Ze hadden op de aangegeven tijd niet bezorgd dus ik belde om te vragen of het nog komt. DPD klantenservice zei dat die zo zou komen en dat ik even moest wachten. De levering is niet geweest! Vervolgens had ik woensdag en donderdag ook gewacht. Helemaal niks! Uiteindelijk vrijdag een bericht gekregen dat het zou komen maar zag dat er een verkeerde adres stond. Via website ook gewijzigd en voor zekerheid gebeld. De klantenservice stelde mij gerust dat het in systeem is aangepast en toch naar mijn huis toe kwam. NIET GEBEURD! Toch naar leusden gegaan trrwijl ik daar helemaal niet woon! Teleurstellend dit! Niet aangeraden!

Ik kreeg gisteren netjes een mail dat vandaag mijn pakketje bezorgd zou worden. Vandaag kreeg ik een mail binnen welke tijdspanne het pakketje zou komen. En keurig op tijd kwam het pakketje. Dat is klasse service

Perfect geregeld

Altijd prima bezorging

Mijn ervaring is altijd supergoed

Bezorger was perfect op tijd en super aardig!

Helemaal prima

Geen verdere omschrijving nodig het was top

Zeer slecht, pakketje ligt gewoon aan de straat

Pakketje wordt zo voor de deur zonder neergelegd waar deze vol in het zicht ligt.

Pakket is zonder aan te beiden doorgestuurd naar pakketpunt.

Slecht, de bezorger heeft het niet aangeboden op het opgegeven adres waar de hele dag meerdere mensen aanwezig waren. In de email van DPD staat gewoon dat het is afgeleverd zonder verdere info. Pas online kan je achterhalen dat het op een pakketpunt is afgeleverd in de buurt. Dat pakketpunt is slecht te bereiken en heeft waardeloze openingstijden.

is niet bezorgd

als jullie niet bezorgen moet je niet zeggen dat het bezorgd is

Keurig bezorgd

Keurig bezorgd

Mooi op tijd en volgens afspraak voor de deur.

Pakket is niet bezorgd.

Ik kreeg een melding dat het pakket bezorgd is, maar er is niet aangebeld en ik heb geen bezorger gezien. We hebben het pakket ook nog niet ontvangen.

Runner

Er kwam iemand voorbij rennen en die gooide het pakketje in de tuin terwijl hij door rende, mijn hondjes zitten veilig in de huiskamer met 2 kinderhekjes ervoor en ze zijn poeslief dus daar kan het niet voor zijn. De wegrennende postbodes zorgen wel voor het geblaf want die maken hun heel onrustig. Gister werd er een pakket van de buren gewoon in onze gang gegooid zonder iets te zeggen. Dat vind ik nog vreemder want het hoort toch gevraagd te worden of ik jullie pakket naar de buren wil brengen?.

Geen aardig persoon

Mijn bestelling is wel op tijd bezorgd, maar deze bezorger gaf mij geen gelegenheid mijn vraag over mijn bestelling die gister niet is geweest, hoe dit kwam. Hij voelde zich kennelijk aangevallen, terwijl waarschijnlijk zijn collega is geweest die gister niet is geweest. Ik wilde alleen weten hoe dit gekomen is, terwijl ik gister wel thuis was. Andere bezorgers zijn veel vriendelijker.

Gewoon goed, aardige bezorger

Staat hier boven al!