Komen het afleververzoek niet na.

Verzocht om het pakket in de schuur te zetten. Pakket is bij de achterdeur gezet. Papieren doos met papieren ook in de doos. Met al de regen deze dagen gelukkig nog heel gebleven. Waarom niet in de garage gezet zoals op de aflever afspraak??

vriendelijk aan de deur

pakket is netjes op tijd geleverd dpd geeft het pakketje netjes aan je bij de deur en groetje en gaat daarna pas weg.

Beste medewerker

Best of the best

Door onze deurbel zou mijn levering bijna terug teruggestuurd zijn

De bezorger belde aan, maar liepen ook gelijk weer terug. Doordat mijn man via de bel de bezorgen terugriep is het pakketje geleverd. Ik merk dat de bezorgers zonder veel druk staan met pakket bezorgen.

Niet okej .. .

Niet afgeleverd

Pakket is bij een afgifte plek 8 kilometer verderop, terwijl hier "gewoon" iemand thuis was.

Slechte service

Slechte service en nog slechtere afhandeling van klacht. Wat een k@tbedrijf

Altijd goed

Prettige nette bezorger weer en alles op tijd en netjes aangekomen.

Ontzettend slecht

Mijn pakket is op de Brouwersstraat 19, in Oeffelt bezorgd, terwijl ik op de Brouwersstraat 19 in Beugen woon. Dit met een totaal verschillende postcode en een andere tenaamstelling. Het betrof een medisch noodzakelijk product. De mevrouw waar dit foutief bezorgd was, heeft naar DPD gebeld wat ze met het pakket moest doen en daarop werd geantwoord dat ze het weg kon gooien, omdat er verder toch niets mee gedaan zou worden. Gelukkig ging haar dit iets te ver en heeft zij zelf het pakket bij ons bezorgd. De verstrekking van dit medisch noodzakelijke produkt is namelijk eenmalig. Ongehoord zoals dit is gegaan. Een terugkoppeling wordt zeker op prijs gesteld. Emailadres: [email protected]

Belachelijke Bezorger

Bezorger van DPD pleurd het pakket voor de deur en wacht geen seconde!! Loopt naar zijn auto en rijd gewoon weg. Echt absurd gedrag.

Pakket stond buiten in de regen!

Heel slecht om een pakket in dit weer gewoon buiten bij de voordeur te zetten… Hele doos zeiknat!

Waardeloos

In de app staat dat mijn pakket niet bezorgd kon worden omdat ik niet thuis geweest zou zijn: niet waar, dus en een complere leugen. Nieuwe afspraak gemaakt maar pakket werd weer niet bezorgd. Uiteindelijk werd het een dag later wel bezorgd, maar met zeer gebrekkige informatievoorziening. Lijkt helemaal nergens op.

Correct, op tijd , vriendelijk .

Blij met de bezorg informatie , de correcte afhandeling en vriendelijke bezorging.

Altijd binnen de aan gegeven tijd bezorgd

Op tijd en keurig netjes afgegeven.

Mogelijk de slechtste pakketbezorger

Er gaat letterlijk bij bijna elke bestelling die via DPD loopt iets mis. Tracking info daarnaast meestal niet juist. Dat bedrijven kiezen om DPD te gebruiken is niet te geloven. Ik kon helaas niet 0 sterren geven.

Niet goed

Alle drie de theelichthouders waren gebroken. Ondanks dat er een grote sticker breekbaar op de verpakking zat.

Zeer tevreden!

Bezorger was, zoals altijd, op tijd!!. Het redelijke zware pakket is door de bezorger binnen gezet!! Ben dus zeer tevreden!!

Pakket voor de deur gezet terwijl locatie gewijzigd was

Bezorger heeft een pakket van €100,- gewoon voor de deur gezet. Dit terwijl de locatie van afleveren is gewijzigd. Nu heeft dit er van 13.00-22.00 uur gestaan. Gelukkig stond dit er nog, maar meer geluk dan wijsheid…

Niet thuis, pakje in voortuin

Wij waren niet thuis, pakje is achter bloempot in voortuin gezet. Wij zagen op de app dat pakje was afgeleverd maar wij wisten van niks. Het was donker en wisten niet dat ze t pakje in de voortuin achter lieten. Zou fijn zijn als we daarvan op de hoogte gesteld zouden worden dmv bijv briefje in de brievenbus ...

Problematisch

Pakket is niet afgeleverd, en de pakketcode doet het ook niet meer dus kan het pakket nergens meer vinden...

Duidelijke updates

Duidelijke updates en super snelle levering

Top snel geleverd

Snel en goed geleverd, Ik had de mail gemist van het pakketje. Maar belde netjes op. En op afgesproken plaats pakketje achter gelaten.

vlotte bezorging

De bezorger kwam op het aangegeven tijdstip

Duidelijke informatie en tijdig bezorgd

Het pakket is tijdig bezorgd op de plek die ik had aangegeven en de info via de mail was adequaat.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.