Een zwaar pakket en de bezorger was bereid het in mijn gang te zetten. Dat betekende dar hij trappen op moest. Dankjewel!

Netjes en optijd!

Bezorging was optijd volgens afspraak en werd netjes bezorgd! Top!

Slechtste bezorgservice die er bestaat

Altijd als ik iets bestel en het wordt geleverd met DPD, weet ik dat het weer een probleem wordt. Pakket wordt ergens neergegooid op een plek waar honderden mensen het kunnen meenemen, terwijl ik notabene gewoon thuis was en flink heb betaald voor een normale bezorging. Bij de vorige bezorging weigerde de bezorger het pakket uit zijn vrachtwagen te halen, want hij had geen steekwagen bij zich, dus moest ik het er zelf maar uithalen. Vandaag gooide dezelfde incompetente vent het pakket op een random plek in de hal van het appartementencomplex, terwijl ik gewoon thuis was. Een halve ster is nog te veel voor deze bizar slechte bezorging

Netjes voor de deur, uit het zicht van de straat.

Pakket voor de voordeur gezet

Pakket werd niet overhandigd maar voor de deur gedropt. I.v.m. rugklachten kon ik niet snel bij de deur komen. Maar de bezorger heeft nog geen 20 seconden gewacht.

Levering was prima! Perfect in de tijdspanne geleverd! Ontzettend Vriendelijke chauffeur. Dankjewel!

super vrolijke bezorger

Het viel mijn dochter op dat wij te maken hadden met een hele blije vrolijke bezorger

Heel goed ben heel blij

Goede ervaringen komt tot aan de deur en groet vriendelijk alles is netjes geleverd

Altijd goed op tijd

Altijd op tijd en vriendelijke bezorger

Was half in brievenbus gestopt en kletsnat geregend

Mijn pakketje omvatte een kartonnen doos met daarin papierwerk. Is kletsnat en waardeloos door levering

Slecht geïnformeerd

De lamp is verstuurd zonder een begeleidende brief of nota, en retour is ook erg ingewikkeld! Koop hier niet meer. Het pakket is retour gestuurd op 30 oktober 2025. Bianca Messercola

prima bezorgservice

altijd goede ervaring, duidelijke track and trace en vriendelijke bezorger

Fijne bezorging

Ik ondervind nooit problemen met de bezorging van DPD. altijd vriendelijke bezorgers en als ik niet thuis ben hoef ik niet naar een pick up point ver weg, ze gaan gewoon naar de buren. En dan doen ze ook gewoon lekker ouderwets, maar wel heel duidelijk een briefje in de bus!

Netjes en snel geleverd

Vriendelijke bezorger correct en hulpvaardig.

Netjes

Nette heer en vriendelijk alleen 2 uur later pas geleverd, maar goed zal erg druk geweest zijn.

Eindelijk weer een leuke bezorging

Eindelijk weer een op tijd bezorgt pakketje ! en ook nog een vriendelijke bezorgster! Dankjewel DPD

Ik heb niets ontvangen

Ik krijg de melding dat het bezorgd is, maar ik heb niets ontvangen. Nu was ik ook niet thuis omdat ik niet wist wanneer de levering zou komen. Ik vermoed dat mijn buurman het in ontvangst heeft genomen, maar ik heb geen berichtje in de bus gekregen bij welke buurman/buurvrouw. Dit is niet de eerste keer en ik vind het heel vervelend. Ik raad jullie aan hier een oplossing voor te bedenken.

Prima correcte timing en aflevering

Heldere digitale verslaglegging, Juiste timing en nette aflevering.

Goede levering

Ik kreeg van tevoren door wanneer het pakket bezorgd zou worden Ik was niet thuis, maar het pakket is op een voor mij goed zichtbare, maar vanaf de weg niet zichtbare, droge plek gezet. Top service

slechte communicatie

Toen ik de melding kreeg dat mijn pakket bij DPD was en de volgende dag geleverd zou worden heb ik meteen aanpassingen gemaakt. Wegens mijn werkrooster, was het niet mogelijk om dit thuis te bezorgen en hierom heb ik het direct over gezet naar een DPD punt. Echter kreeg ik vervolgens de melding dat het pakket niet afgeleverd kon worden omdat ik niet thuis was, de afleverlocatie stond online nog steeds op het dpd punt, dit vond ik al erg vervelend. Vervolgens krijg ik een dag later alsnog een melding dat het pakket is geleverd bij het dpd punt, blijkt deze voor mijn voordeur te staan, terwijl ik dus weer niet thuis was. Pakketpunt heeft 20 min naar mijn pakket gezocht, wat hier dus niet geleverd was...

De beste bezorger van DPD

Altijd top!

Onze vaste DPD bezorger is ontzettend vriendelijk, attent, netjes, altijd op tijd en vrolijk. Als ik weet dat er een pakket met DPD bezorgd wordt, word ik altijd al blij!

Beschadigd

Foto boek in de brievenbus gedouwt nu helemaal beschadigd, Ook het pakket helemaal nat geweest.... Bedankt voor de slechte Service!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.