It stood in front of the front door.

Since it's big, people would notice and it could have been stolen easily. Better to ask the neighbours.

• Would you recommend us? No

Waardeloos niet ontvangen!

Niet ontvangen waar is mijn pakketje???? Er is niks waar ik dit kan zien!!

pakket niet gevonden bij de voordeur

Wegzet toestemming gegeven om achter de bloempot bij de voordeur te zetten. Alleen nooit het pakket gevonden. Buren weten ook van niets.

erg goed

Volgens afspraak op de juiste plaats en tijd bezorgd, vriendelijk .

Eindelijk eens een pakket wat wél op de afgesproken tijd wordt bezorgd en netjes en vriendelijk wordt afgegeven, in tegenstelling tot concurrenten die vaak spul bij afhaalpunt dumpen, soms zelfs in ander dorp. Of die het voor de deur dumpen en weglopen in een tijd dat je nog niet eens erheen kan lopen. Een verademing dat het ook goed kan gaan. Bedankt DPD!

Zeer snel bezorgd en vriendelijk

Het was goed.

Vriendelijke bezorger

Bezorger neemt de tijd om mijn pakje af te leveren, krijg nu eindelijk van te voren een email wanneer mijn pakje bezorgt wordt.

Geen pakket ontvangen

Slecht!

Bezorger is zeer vriendelijk

Bezorger is zeer vriendelijk

Geen pakketje en niet aangebeld

Er staat dat het geleverd is maar geen pakketje of briefje hier. Op de slimme deurbel zien we dat ook niemand ooit heeft aangebeld.

Deze zending is goed gegaan

Eerder twee zendingen via DPD zijn zoek geraakt

Slechte communicatie in app

Wordt gezegd dat het pakjet om 17.16 was bezorgd op het afleveradres, dit was niet correct ondanks dat er iemand aanwezig was. De andere ochtend stond er in de app dat het om 9.01 afgeleverd was op een afhaalpunt. Dus ben ik niet tevreden

I didn't receive my parcel!

I didn't receive my parcel!

Aardige bezorger en netjes op tijd!

Hele aardige bezorger. Zette netjes voor mij d'r pakketjes in de gang neer. Was mooi optijd. Top!

Slecht

Pakket is beschadigd, de lijst van het schilderij is krom,en er zit een gaatje in het doek.

Niet ontvangen

Ik was de hele middag thuis, maar heb het pakket niet ontvangen. Toch een email gekregen dat het is bezorgd.....waar dan?

Op tijd, goed op de hoogte gehouden qua tijd. Prima.

Op oprit gedumpt

Bestelling is niet overhandigd door de bezorger maar op de oprit gedumpt. Gelukkig kwamen we hier snel achter en was het niet weg.

Onzorgvuldige bezorging

Helaas vonden wij voor het avondeten het pakket. Buiten, naast de oprit, aan de voorkant van ons huis. Ten tijde van de bezorging is er niet aangebeld en waren wij gewoon aanwezig in de woonkamer beneden. Erg jammer als het regent en het een duur pakket betreft.

Verschrikkelijk

Het pakketje is bij ons over de schutting gegooid. Gelukkig heeft de hond het niet gevonden en kapot kunnen bijten. Dit was namelijk zonder toestemming.

Correcte levering

altijd voorraad

nooit zonder

Goed en op de juiste tijd afgeleverd.

Pakje keurig afgeleverd door een aaardige bezorger.

heel slecht

een verloren pakket dat zogenaamd is afgeleverd op een onbekende bestemming en aan wie. Online bestellen is nutteloos als de verzendmaatschappij pakketten kwijtraakt

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.