Pakket

Mijn pakket lag in de voortuin Met 145 euro waarde hoe miet ik dit beoordelen

Nette bezorger, netjes optijd.

Nette bezorger, netjes optijd.

Toch nog goedgekomen met afleveren.

Het pakket was in eerste instantie bij het hotel afgeleverd maar de bezorgers moeten de pakketten rechtstreeks afleveren bij de huisjes op het park. Gelukkig is de bezorger hierop geattendeerd.

Mooi op tijd, aardige bezorger

Slecht.

Bezorger belt aan. Legt snel het pakket voor de deur en rent weer weg. Springt over het hekje zijn auto in. Hoe moeilijk kan het zijn om even 5 seconden te wachten op iemand die open doet en het pakket aanpakt. 9 van de 10 keer dat doe een pakket hier bezorgd gaat het niet goed, en niet netjes.

Niet thuis, pakket "afgeleverd", nergens een pakket te vinden

Typisch dat een pakket bezorgd gemarkeerd wordt terwijl je niet thuis bent, en na thuiskomst geen pakket te bekennen is.

Vriendelijke bezorger en binnen de aangegeven bezorg tijd.

Vriendelijke bezorger en binnen de aangegeven tijd bezorgd

Keurig op tijd afgeleverd

Op de aangegeven tijd bezorgd. Prima gedaan

Precies op aangegeven tijd. Vriendelijke chauffeur

Netjes en goed, niks mis mee.

Lieve bezorger

Geweldige man brach de zware doos naar boven.

Op tijd en vriendelijk

De 1e bezorger van deze week die gewoon op tijd het pakket afleverde en niets bijzonders mee aan de hand was en hijwas vriendelijk op zo'n lekkere warme dag om 16.10 Chapeau!!!

breek baar bestaat schijnbaar niet.

Het bestelde pakket bevatten aan alle zijden stickers met zoals de text als het plaatje breekbaar. Helaas is het pakket als nog op een regenachtige dag over de poort gegooid/laten vallen. Dit is een poort van 180cm hoog. Gelukkig heeft de zender het goed ingepakt en is er maar 1 van de producten defect geraakt. Echter zou ik dit nog wel graag vergoed krijgen.

Mooi op tijd

Bezorger was vriendelijk en op tijd

Uitstekende service!

Bijzonder vriendelijke bezorger en keurig op tijd!

Voor afgesproken tijd afgeleverd

Slecht

De bezorger heeft mijn pakket op een ander adres afgeleverd. Hij heeft het zo in de tuin gezet, zonder aan te bellen. Bewoner heeft mij het pakket gebracht. Mijn adres stond goed op het pakket.

Vriendelijke bezorger

Zeer slecht

Mijn pakket (pakketnr. 106 2400 215 3717) is volgens het mailbericht vandaag (26-07-2025) bezorgd op het door mij gekozen pakketautomaat. Ik heb echter geen code gekregen om de automaat te openen.

Na 3 weken werd m’n pakketje keurig afgeleverd

Vriendelijke bezorging!

Vriendelijke bezorging. Door een vrolijke aardige jongen.

Op tijd, vriendelijk, gaat netjes met pakketje om

Heel snel en netjes afgeleverd goede chauffeur

Snel en goed

Perfect afgeleverd

Eerst keer niet genoeg mater en 2e verkeerd kleur

Eerst keer niet genoeg mater en 2e verkeerd kleur

Vriendelijk person

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.