Niet aangebeld, pakket staat buiten

Mijn dochter was thuis, bezorger heeft niet aangebeld. Waardevol medisch hulpmiddel wordt buiten naast het huis neergezet....slecht hoor!

Slecht

Pakket staat als bezorgd maar is niet bij ons bezorgd. Vermoedelijk op verkeerd adres afgeleverd.

Heel slecht

De bezorger zet het pakket voor de deur Loopt direct weg Slechte service

Ik ben tevreden

Keurig en juiste tijd bezorgd.

Perfecte bezorgmail - info

Zó duidelijk in de mail alles te vinden. En tot op het laatst de mogelijkheid om verandering van adres/bezorging aan te geven. Had ik niet nodig, maar komt erg klantvriendelijk over. Bezorger zeer vriendelijk.

Goeie chauffeur.

Keurig bezorgd

Netjes bezorgd zonder beschadigingen aan de verpakking.

Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgster

Elke bezorging valt mij op hoe vriendelijk en behulpzaam de bezorger of (meestal) bezorgster is.

Uitstekende service

Altijd prima bezorgd.

Onbeleefde bezorger

Rijden altijd vriendelijke bezorger ik onze buurt maar deze had niet zijn dag.

Toppy

Aardige man

Altijd op afgesproken moment en erg aardige bezorger!

Altijd op afgesproken moment en erg aardige bezorger!

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger en goed op tijd. Helaas pakket beschadigd en mijn bestelling ook maar weet natuurlijk niet waar dat gebeurd is. Jammer.

Eindelijk een goede ervaring

Eindelijk een keer een vriendelijke DPD bezorgster die rustig het pakketje af gaf in plaats van het ergens neer te gooien. Complimenten voor deze dame!

Helemaal top. Afgeleverd zoals gecommuniceerd.

Helemaal prima.

Beste DPD bezorger van Hengelo. Altijd optijd

Ging voorspoedig

Ontime

I suggest add a place the app where the driver can note last-minute changes or alerts, such as the bell has been broken.

Verry good

Nice

Bezorging

Mag wel zeggen dat hij het in de lift neerzet.

slecht, ik was niet thuis en het is gewoon voor de deur gezet

Ik was niet thuis en het pakket heeft in de regen gestaan, aangezien het toiletpapier was hoef ik je niet te vertellen hoe dat afgelopen is..

Later bezorgd dan afgesproken

Afspraak : bezorging op vrijdag 25 juli 2025 Bezorgd: op maandag 28 juli 2025

perfect

keurige bezorging door vriendelijke chauffeur

Dank je wel vriendelijk.

Westfields 1410