netjes en op tijd geleverd

netjes en op tijd geleverd

slecht , onjuist bericht

Niet ontvangen terwijl er wel een bericht kwam dat het pakket afgeleverd was ????? 1-agustus 13.29 u

Alles kapot

De doos was opengescheurd en beiden producten in de doos waren stuk, er viel al scherven plastic van de bestelde kattenbakken uit de doos toen de bezorger deze op de stoep zette. Er missen nog scherven, die zullen wel in de bus liggen.

Super tevreden

Zeer vriendelijke bezorger

Onbeschoft

Pakje voor de deur neer zetten en niet wachten tot er open gedaan wordt. Dan ga ik hem achterna om even iets te vragen over een andere pakketje en zegt hij ineens dat hij geen Nederlands verstaat en loopt gelijk door. Pure onzin dit en heel slecht. Deze klacht komt ook bij de leverancier want zo ga je niet met klanten om

Vriendelijke bezorger

Aflevering is goed op tijd gedaan.

De aflevering van mijn pakket is goed verlopen. Tip voor een volgende keer: misschien is het mogelijk dat het pakketje persoonlijk wordt afgegeven, in plaats van dat het voor de deur wordt neergelegd? Als het pakketje voor de deur ligt. Is het voor iedereen. die langsloopt, zichtbaar en kan het zó worden meegenomen! Alvast bedankt!

Keurig aan de deur bezorgd

Wij wonen in een appartementengebouw met lift en uit navraag bij verzenders weten we dat de pakketjes aan de deur afgeleverd dienen te worden. Nou in ons postcodegebied doet de bezorger van Post.NL dat in ieder geval niet en ook DHL en UPC laten regelmatig de pakketjes onbeheerd achter in de centrale entreehal waar niet alleen onze buren maar ook hun bezoek, maaltijdbezorgers, wijkverpleegkundigen, onderhoudsmedewerkers en bezorgers van andere pakketdiensten binnen en buiten gaan. DPD doet dat ook wel eens maar vandaag hadden we weer een prima bezorger die keurig de lift naar boven nam en bij ons aanbelde om het pakketje af te geven.

Keurige bezorging, en netjes op tijd.

Supernette levering

Goed bezig

Op tijd

Prima afgeleverd binnen t tijdsvak

Pakket op de voordeurmat afgeleverd, beleefde bezorger

Vriendelijke bezorger!

Zeer attente man

Package not delivered

Not delivered?! But email says it was..

• Would you recommend us? No

Pakket is helemaal niet bezorgd

Ik krijg een mail dat mijn pakket is bezorgd. Dit is onjuist. Het pakket is niet bij de afgesproken plek gebracht.

Perfecte timing!!!

De bezorger was perfect op tijd.

Vriendelijke bezorger en optijd

Bezorging was binnen de aangegeven tijd en bezorger was vriendelijk

Slecht

Gewoon voor de deur gezet en niemand thuis !! Echt slecht

Altijd correct

Komt altijd volgens afspraak, je wordt vriendelijk aangesproken Pakket wordt correct afgeleverd, ook als ik niet thuis ben wordt pakket op afgesproken plaats gelegd

Zonder toestemming voor de deur gezet

Zie bovenp

Geweldige service

De bezorger is een topper Behulpzaam vriendelijk

Vriendelijkste chauffeur

Vriendelijkste chauffeur

Doos open

Doos was open en ik mis waarschijnlijk een deel van zending

Conform eerdere ervaringen, top

Zoals iedere keer, prima afgeleverd. Goede accurate bezorgtijden, nette chauffeur en pakket keurig, zonder schade, afgeleverd.

geweldig

het bestelde product werd met een dag bezorgd door een heel vriendelijke bezorger

Westfields 1410

5688 HA Oirschot