Perfecte bezorging

Perfecte bezorging,mooi optijd.

Zoals gewoonlijk fantastisch!

De bezorgers zijn altijd vriendelijk en houden zich aan de bezorgafspraak.

Goed contact met de bezrger

Pakket netjes afgeleverd

Netjes binnen tijdvak geleverd.

Vriendelijke bezorger.

Verlopen zoals gewenst.

Bericht ontvangen, dat mijn pakket bij DPD was binnengekomen en in ontvangst was genomen. Tevens werd een verwachte bezorgtermijn gepland en pakket werd keurig op de aangekondigde bezorgtermijn aan mijn Woning afgeleverd. Beter kon niet.

Beetje opvoeding kan geen kwaad

Allereerst gooide hij het pakket uit de bus.. Later liet hij t pakket nogmaals vallen. Stuntelig omdat hij gejaagd was. Heb t gecontroleerd was niet beschadigt. Maar zo ga je niet met andermans spullen om.

Aandringen het pakket naar boven te brengen

Ik heb een auto ongeluk gehad dus mijn rug is gekneusd ik ben speciaal voor het pakket thuis gebleven.. de man belde aan de voordeur ging niet open ben ik vervolgens naar beneden gegaan om de deur open te doen voor de beste man.. hij wilde het laten staan bij de voordeur omdat hij het in zijn rug heeft uiteindelijk kwam ik achter dat hij gewoon te laat was met leveren.. dat kan gebeuren als het maar geleverd wordt.. na aandringen heeft hij de doos toch naar boven gebracht en voor mijn deur gezet... Als ik niet zo conservatief was had ik dit nooit kunnen zelf brengen naar boven..maar gelukkig deed hij dit dan wel ... Maar het kostte me moeite om die discussie aan te moeten gaan...en het gaat enorm veel fout bij meerdere bezorgdiensten is gewoon doodvermoeiend

Pakket werd voor de deur neergelegd bij het niet thuis zijn.

Zeer slechte service. Pakket twv. €90,- werd voor de deur gelegd. Zelf kwam ik pas een dag later thuis en heeft dit dus zo’n 20 uur buiten gelegen in het openbaar.. Ik heb ook geen neerzet-toestemming gegeven.

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Mag het niet zeggen maar Nederlanders die bezorgen zijn top . Andere veel problemen mee bv doorrijden. En zeggen je was niet thuis

Vriendelijk, vrolijk en op tijd!

Top bezorger!!!

Mijn pakket is nooit aangekomen

Mooi verhaal maar helemaal niks bezorgd

prima!

Ik ben zeer tevreden met informatieve update van de bezorger

Mijn pakket twv 250€ is voor de deur neer gezet

Wegens omstandigheden even weg van huis. Pakket stond als ‘geleverd thuis’ terwijl ik er niet was. De doos is gewoon voor de deur neergezet terwijl het hartstikke duur was! Had wel gestolen kunnen worden.. echt heel vervelend.

Keurig bezorgd

Netjes optijd volgens belofte bezoegd

Nette, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Op tijd en een vriendelijke bezorger

De 4 stuks zware bestelde pakketten keurig op tijd bij de deur afgeleverd door de hard werkende en vriendelijke chauffeur.

Pakket gewoon voor de deur neergezet!!!!!

Slechte service!! Duur pakket word zomaar zonder toestemming gewoon voor de deur gezet…. Belachelijk!!!

Top.

Alles is perfect uitgevoerd.

Goede service en op tijd

De bezorger kwam netjes het pakket aanbieden. Pakker was wel open, maar nog bruikbaar.

Keurig op de juiste tijd afgeleverd.

Positief

Alles oké

Prima verzorgd

ZEER SLECHT !

Op dinsdag 15-4-2025 om 13:54u heb ik een braadpan 35cm €214,- bij bol.com besteld. Deze zou volgens bol.com tussen 22 en 24 april worden bezorgd. Op 25 -4-2025 mail; kondigt bol.com aan dat de bestelling “binnenkort te volgen” is. Op maandag 28 -4-2025 12:54u kondigt DPD via mail; dat mijn bestelling vandaag zal worden geleverd; tussen 13.51 -14.51u. Pakketnummer 05227987959443. Mail van DPD (28-4-2025 13:51u) “Je pakket is bezorgd”. Ik ben die dag thuis gebleven; géén pakket van DPD ontvangen! Totdat iemand uit de buurt zich meldt met mijn pakket. Hij vertelt dat hij het DPD pakket ín de wei naast zijn huis heeft gevonden. De DPD pakketbezorger heeft de doos met de 12 kg wegende inhoud óver de omheining in de paarden-wei gekieperd…!! Deze aardige meneer woont op Wienboomweg 8 in Haelen zo’n 800 meter van mijn adres vandaan, heeft het de zware doos achterop zijn fiets bij mij afgeleverd. De inhoud betreft een gietijzeren braadpan die, na inspectie, onbeschadigd is. Mede dankzij de dubbele kartonnenverpakking, die wél op een aantal plaatsen kapot is. Ik denk dat de desbetreffende pakketbezorger wel iets uit te leggen heeft!!

Vandaag keurig op tijd geleverd, vriendelijke medewerker

Vandaag keurig op tijd geleverd, vriendelijke medewerker

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.