Altijd mooi op tijd, lieve bezorgers! Geen opmerkingen verder.

Slecht

Pakket thuis voor de deur in de regen gezet waar het zichtbaar was voor iedereen, slecht slecht slecht

Vriendelijke bezorger

Eindelijk keer een normale vriendelijke bezorger

Pakket niet bezorgd

Niet bezorgd

Vriendelijke bezorger

Eenvoudig verplaatsen van de aflever datum. En een zeer vriendelijke bezorger. Prettige combinatie.

Hele attente bezorger!

Pakketjes worden altijd netjes geleverd en de bezorger weet wie je bent. Hele lieve en attente bezorger!

Niet goed geleverd

Ik had mijn pakket naar Van Kleef afhaalpunt laten sturen omdat ik waarschijnlijk niet thuis zou zijn. Bevestiging ervan gehad. Wordt hij toch op huisadres bezorgd.

Geen score

Terwijl ik thuis ben om mijn pakket persoonlijk in ontvangst te nemen, heeft de bezorger, zonder aan te bellen, het pakket in het trappenhuis geplaatst.

Precies op tijd

Waren allen bedrijven maar zo

Keurig

Mijn pakket is keurig netjes bezorgd. De update over bezorgtijd kan beter. Ik wist niet wanneer het bezorgd zou worden. Na de melding dat er een vertraging was en de melding dat de bezorging gisteren zou zijn, ( kreeg ik vandaag), had ik niets meer gehoord.

Top bezorger

Pakket was keurig optijd. Ondanks dat ik neerzettoestemming had gegeven, belde de bezorger, genaamd Ozzy, eerst aan. Hij heeft het pakket zelfs binnen gezet omdat het een zwaar pakket was. Goede service!

Netjes bezorgt

Erg vriendelijke jongeman Heeft pakket netjes overhandigd Tevreden over levering van pakket

Nette bezorging

Nette bezorging volgens tijdsindicatie

Goed is gewoon goed, of niet dan.

Omdat het is neergelegd waar ik om had gevraagd en had aangegeven.

Goed en snel geleverd

Goed en op tijd thuis bij mij bezorgd

Mooi op tijd. Vriendelijke bezorger!

Vriendelijk, lekker duidelijk en binnen een tijdvak van één uur.

Vriendelijke bezorger, prachtig op tijd. De mail met het tijdvak van één uur was heerlijk. Hoef ik niet de hele ochtend of middag thuis te zijn. Alleen de live tracking leek niet te werken. Ik zag wel mijn huis, maar niet waar de bezorger was. Jammer. Mijn bel doet het even niet en ik had een briefje opgehangen of de bezorger ook ajb wilde kloppen en dat deed hij ook. Heel aardig.

pakket bezorgd

slecht pakket ligt voor de deur niet aangbeld

Perfect bezorgd

Perfect bezorgd

Snel en goed bezorgd

Jammer

Twee pakketjes op dezelfde datum besteld bij een bedrijf maar helaas maar een van de twee pakketjes geleverd!

Prima levering

Prima binnen gebracht

Snel levering

Pakket en inhoud ernstig beschadigd

Zie titel. Inhoud dusdanig beschadigd dat de verpakking niet meer intact is.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.