zeer slecht!

Pakketten zijn niet aan de deur aangeboden terwijl we wel thuis waren. De 2 dozen zijn neergesmakt op het begin van de oprit. 1 doos was kapot en ook 1 zak met hondenvoer kapot. De brokjes ruim 500 gram lagen op de grond, ook ruim 300 ram brokken uit de kapotte zak los nog in de doos! zeer slechte service!

Vriendelijke bezorger die netjes uit zichzelf meldde dat het pakket was beschadigd. Hij heeft een foto gemaakt (vertelde hij) voor het geval de spullen zelf ook beschadigd zijn. Erg netjes!

Niet zo positief

Twee drie keer via mail bericht gehad dat pakket zou komen. Thuis gebleven om in ontvangst te nemen. Twee keer mail gehad dat pakket niet bezorgd kon worden. Geen melding hiervan in brievenbus. Bij de derde keer, nadat ik klacht had ingediend bij verzender, netjes thuis bezorgd. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd, meestal krijg ik melding van DPD dat pakket bij afhaalpunt ligt, zonder dat men bij mij thuis zijn geweest. Ik denk dat bezorgers geen zin hebben om pakketten af te leveren in een appartement op een winkelerf. Ik vind dit niet klantvriendelijk.

Pakket niet bezorgd

Pakket niet bezorgd

Voor de deur in de regen

Pakketje kwam op tijd aan, maar omdat we niet thuis waren had de bezorger het voor de deur neergelegd terwijl er de hele dag flinke regenbuien waren. Pakket was dus flink natgeregend (gelukkig geen schade aan de inhoud van het pakket).

Slecht!!

Deze persoon belt aan, ik was boven bezig.....loop naar beneden ( heeft misschien 3 a 4 sec geduurd), was de persoon al weg!!! Kan hij/ zij niet effe wachten? Belachelijk dit, echt waar!!

Top service!

Op afgesproken tijd. Klein tijdbestek! Zeer prettig Nette en correcte bezorger

Zeer slecht

Bezorgers geven valse informatie door omdat ze geen zin hebben in hun werk waardoor de pakketten 3 dagen later aankwamen.

De bezorger was binnen de bezorgtijd, zag er verzorgd uit, was beleefd met een glimlach en wachten netjes.

Prima bezorging!

Mijn pakketje kwam keurig op tijd en de bezorger was ook vriendelijk!

Super goed

Doen wat ze zeggen

Geen pakket ontvangen

Mijn pakket zou bezorgd zijn..Ik zie de chauffeur rijden,maar niet bij mijn huis gestopt..Ik zit er de gehele dag voor thuis..Ven zeer boos

Keurig geleverd

Vt

Top levering

Volgens afspraak geleverd en vriendelijke bezorger

super

pakket goed te volgen. Levering zoals gepland. Top!

Het rek voldoet

Makkelijk in elkaar te schroeven en de handdoeken liggen overzichtelijk voor het grijpen.

Zo dat is snel bezorgd

Uitstekend beter dan post nl

Snelle levering en prima service.

DPD maakt hun beloftes waar. Snelle levering en prima service.

Stond netjes voor de deur

Ikwas net even niet thuis maar het pakketje stond voor de deur. Netjes op tijd!

Netjes op de aangegeven tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Exact het gevraagde ontvangen

Prima verzorgde plantjes die nog in een vochtige kluit goed verpakt bij ons gebracht zijn. Met het weer zit het ook goed mee, want het regent regelmatig, maar voor alle zekerheid geeft ik ze dadelijk nog iets erbij.

Vriendelijke bezorger! Die even een keertje extra wilde kijken of er nog een pakket was. Want die was er. Scheelt weer een extra ritje!

slecht

Het pakket wordt zonder aangeven in ons bedrijfspand neer gezet zonder iets te melden bij een van de collega's, Dan staat het nog in een ander gedeelte van het pand waar helemaal geen goederen ontvangst is dus,.... kort om niet best!!

Snel en beleefd

Keurig binnen de op gegeven tijd bezorgd

Altijd mooi op tijd, lieve bezorgers! Geen opmerkingen verder.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot