Vloerkleed zou bezorgd zijn... is NIET bezorgd!

Krijg melding dat vloerkleed bezorgd zou zijn, maar is NIET bezorgd.

Correcte en snelle bestelling volgens aangegeven tijdvak.

Vriendelijke bezorger.

geweldig

super geen enkele negatieve opmerking

Snel bezorgd

De aardige chauffeur gaf mijn erg ingedeukte pakket en ik zag dat hij dat een beetje lastig vond. Ik schrok er ook van. Vooral omdat er op de doos stond “please handel with care, living plants inside.” vermeld stond. Dit had ik nog nooit meegemaakt bij bezorging van DPD.

Goede levering

Niet lang hoeven wachten Konden het pakket goed volgen waar het was Dik tevreden

Netjes optijd volgens de aangegeven tijd. Binnen 2 dagen geleverd

Hardhandig met pakket omgegaan.

Werd hardhandig met het product omgegaan waardoor het product kapot is.voortaan het pakket niet hardhandig op de grond gooien.

snel

snel binne

Ideaal, snelle levering en tijdsblok van 1 uur. Ook live tracking is chill, kun je namelijk zien waar de bezorger is en hoeveel die er nog moet voordat de bezorger bij jou is.

Tijd blok van een uur afgeven en dan 2 uur later bezorgen!

Moest er speciaal voor thuisblijven omdat er geen verzamelpunt van DPD in de buurt is. Heb 2 uur voor niets zitten wachten

Keurig op afgesproken tijd en vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger, prima verder

Super op tijd!

Ze waren echt op tijd, en ik vind het fijn dat je de live tracking kunt volgen . Daardoor kan ik ook op tijd thuis zijn! Dus ik ben tevreden

OP tijd en accuraat

Snel en goeie service

Schandalig

Pakket werd gewoon aan de weg neergezet, door de email die ik kreeg dat het ‘bezorgd’ was, werd ik gealarmeerd. Oedereen jad het zo mee kunnen nemen

Pakketcdoos was helemaal verfrommeld/ gedeukt

Het was wel op tijd. Pakketcdoos was helemaal verfrommeld/ gedeukt. Maar gelukkig was de inhoud niet kapot. Maar dit is niet netjes.

Helemaal goed

Goed verlopen

Op afgesproken tijd

Pakket bezorgd binnen aangegeven tijdvak

Gewoon goed

Zoals het hoort.

Mooi midden in het bezorgblok bezorgd.

Xxxxxxxxxxxxxxxx

gewoon voor de deur niet in de bruine kist

ik geef neerzet toestemming om het in de bruine kist voor de deur te doen zetten ze het gewoon in het zicht voor de deur waar iedereen langsloopt slordig en niet zoals ik het doorgeef

Vriendelijk bezorger

Vaak bezorgd hij binnen de aangegeven tijd

Nu wel goed

Vorige keer waaardeloos was naar pakket punt gestuurd maar pakket punt was op vakantie

Keurig in de afgesproken tijd geleverd.

Tijdstip van levering is maar beperkt tot een uur. Hoef je niet een heel dagdeel thuis te blijven.

Tevreden

Nette bezorger, vriendelijk en attent

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.