Perfect en zeer klantvriendelijk

Net op het moment dat ik bij de dierenarts zat, kwam het pakketje (overigens precies op tijd volgens de mail). Via de deurbel de bezorger gesproken en het pakketje werd netjes en uit het zicht geplaatst in de voortuin.

Prima levering, nette bezorger!

Pakket is keurig afgeleverd.

Waardeloos

Via Ringbel zag ik de chauffeur staan, was zelf niet thuis. Ik had aangegeven pakket bij voordeur plaatsen, maar helaas wel melden dat t afgeleverd is, maar nergens een pakket te zien. Ben boos

snel en punctueel

Het pakketje werd op tijd en keurig ingepakt afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

De service was super.

Mijn pakket is binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Vriendekijk en op tijd

Goede bezorging

Goede bezorging alleen bij de gegevens vooraf stonden verkeerde afmetingen, dat bracht mij in de war.

Onbewaakt bij de voordeur

Niemand thuis tijdens de bezorging. Uw bezorger heeft het pakketje daarom maar bij de voordeur op de grond gelegd, onbewaakt!… En dit is de zoveelste keer!!! Onbeschoft, ongepast, en dit is zelfs verboden. Ik wil u er op wijzen dat de verantwoording over wat het met het pakketje gebeurd, totdat ik het thuis vind, bij u(DPD) ligt. Maar wellicht weet u dat…desondanks hoop ik voor u ook dat u dit beseft…

Ozzy is een fijne en vriendelijke bezorger.

Pakket wordt altijd netjes afgeleverd, ook als ik er niet ben. Dankjewel

Onvoldoende

Pakket werd in de lift gezet en niet aan de voordeur gebracht

Alles klopt en snel geleverd

Alles netjes, op tijd en kloppend

Correct geleverd

Is gewoon goed

Super op tijd en netjes afgeleverd

Communicatie top Pakket op tijd Netjes afgeleverd

Snel en duidelijk

Zeer goede communicatie van deze levering. Super!

Vriendelijk en volgens afspraak

De bezorgtijden werden vooraf vermeld en inderdaad gehaald. De bezorger was uiterst vriendelijk en leverde het pakket keurig af!

altijd netjes bezord door DPD

bestelling wordt altijd netjes en correct geleverd.

Keurig

Meestal bij mij in de brievenbus , lag nu achter het huis van mijn dochter op de bank. Wonen naast elkaar.

Alles werd op tijd en onbeschadigd geleverd.

Ja.

Helemaal goed!

De bezorger is top en altijd vriendelijk!

De bezorger is altijd aardig, ondanks dat mijn pakketten af en toe super zwaar zijn!

Goede bezorging

Fijne bezorger, die aanbelt, naar boven komt en het pakket ouderwets netjes afgeeft ipv voor de deur legt en meteen wegloopt voordat de bewoner bij de voordeur is. Deze mogen jullie houden!

Gebroken producten

Bezorgen was kort van stof maar verder netjes. Gebroken doos stond onderop.

Optijd en een keurig en aardige man

Netjes en snel bezorgd

Westfields 1410