Keurige levering

Vriendelijke bezorger

Duidelijke communicatie en volgens afspraak.

Bezorgen kaart achtergelaten zonder huisnummer en naam.

Geen email bericht ontvangen we komen uw pakket bezorgen,wel slordig. Ik belde klantenservice er was storing.

Ik was thuis, maar er is niet aangebeld.

Blijf ik thuis, maar ik vind de doos voor de buitendeur. Hoe lang die daar gestaan heeft? geen idee!

op tijd bezorgd en keurig voor de deur neergezet

Alles prima

Alles in orde

Er is niet eens aangebeld

Ik kreeg een mail dat mijn bestelling afgeleverd is. Maar er was niet aangebeld. Blijkt dat het pakket gewoon voor mijn deur staat. Ik ben hier helemaal niet blij mee.

Snel

Ze waren snel deze keer ik vond het heel goed

uitstekend

Op tijd, keurig in get tijdslot wat was aangegeven en griendelijke bezorger. Top

Supersnel!

Supersnelle en nette bezorging

Heel vriendelijk behandeld

Buiten neergezet ipv voor de voordeur

Neergezet voor de portiekdeur ipv voor de huisdeur in het afgesloten portiek. We hebben het zelf naar binnen moeten brengen, heel zwaar (ook voor de bezorger). Ik laat altijd dit soort pakketten met neerzettoestemming voor de huisdeur zetten en begrijp niet dat dit nu zo makkelijk wordt gedaan. Gelukkig regende het niet. Geef maar aan wat ik anders moet invullen een volgende keer. Maar ik ben hier niet blij mee.

Pakket netjes en op tijd geleverd

Pakket netjes en op tijd geleverd

Snel en voorzichtig met mijn pakketjes.

Wij krijgen altijd dezelfde bezorger en hij is een van de beste.

Keurig bezorgd op de afgesproken plek in ons magazijn.....Top.!

NVT

Is op tijd in de brievenbus bezorgd.

Ze zijn zeer vriendelijk

Ze zijn vriendelijk ,en ze weten hoe ze moeten handelen

Het kan dus wel , volgens de opgegeven tijdsindicatie

Een keer volgens de opgegeven tijdsindicatie.dit gebeurd niet of bijna nooit

Zeer slecht

Het pakket is in het trappenhuis achtergelaten, géén bericht achtergelaten. Iedereen had dit pakket kunnen meenemen. Zeer, zeer slecht.

Fijne bezorger en spreekt Fries. Dat is erg geruststellend in deze onzekere tijden.

Goede levering DPD

Fijn dat de vaste bezorger Oer er weer was. Pakket kwam op de afgesproken tijd.

Nette bezorging binnen het tijdvak, zeer vriendelijke chauffeur

Nette bezorging binnen het tijdvak, zeer vriendelijke chauffeur!

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger.

Komt op de afgesproken tijd, vriendelijk. Is vaker geweest, altijd goed.

Pakket in zeer goede conditie

Geen problemen gehad

All is well that ends well

At first it showed as delivered, but the package wasn't, so that caused a bit of panic. After I called about it, the package got delivered a bit later. So a bit of a fail at first but on the second try it was good. The driver was okay, but the communication and the on-time delivery could have been better.

• Would you recommend us? No

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.