Alles naar wens!

Alles naar wens!

Ze mailen bezorgd, maar niets ontvangen!

Ze mailen bezorgd, maar niets ontvangen! Dus nu de vraag: waar is mijn pakket dan gebleven ?

perfect

Zeer vriendelijke en correcte bezorger

Slecht!!

Belt aan, kijkt niet op of om. Zet het pakket buiten, best zwaar pakket, er zijn bezorgers die dan aanbieden om het even binnen te zetten. Deze meneer niet, zet het buiten neer en loopt weg. Zo onbeleefd.

Op tijd en netjes geleverd

Zie hierboven

Fout adres, aanpassing genegeerd

Adres is niet correct doorgekomen en staat op de buren. Adres telefonisch laten aanpassen. Klantenservice zegt dat de levering dan op een andere dag moet... Dat ingepland, maar nu krijg ik bericht dat het alsnog is geleverd.... Waardeloos.

Vriendelijk en snel

Word gewoon voor de deur achter gelaaten

Als ik niet thuis ben, dan neem julie het normaal mee en volgende dag probeeren julie het nog eens Maar vandaag word het gewoon voor de deur gelaaten terwijl ik niet thuis ben Er werd niet een geprobeert om bij de buuren t laaten Vind ik echt onprofesioneel

Attente, behulpzame en vriendelijke bezorger

Bezorger stond erop om het id. zware pakket naar binnen te dragen en we spraken af waar hij een volgend pakket kon achter laten wanneer ik evt. niet thuis zou zijn.

Topper

Topper

Alles goed gegaan.

Perfecte levering volgens afspraak. Aardige en behulpzame bezorger. Heel fijn!

Belabberde bezorger

Zwaar pakket kattengrit (19 kg) onderaan de buitentrap neergelegd door de bezorger, aangebeld en hij loopt weg. Ik ben 67 en moet dus zelf maar zorgen dat ik het pakket binnen krijg. De trap heeft 9 treden. Moeten paketten niet afgeverd worden aan de voordeur? Wel, die is bovenaan de trap. In de 12 jaar dat is bestel bij ZooPlus, is het nog nooit voorgekomen dat een bezorger van welk bedrijf ook, het paket onder aan de trap legt. Geen sterren voor deze bezorger. De sterren hieronder betreffen het functioneren van DPD. Zoals u ziet, dat werkt prima.

Netjes afgeleverd en binnen de afgesproken tijd in de mail

Netjes afgeleverd en binnen de afgesproken tijd die ik had ontvangen via de mail

Paket is op verkeerd adres afgeleverd, rondom slordig

Paket is op verkeerd adres bezorgd.

Erg goed

erg goed!

Op tijd. Vriendelijke bezorger.

Bezorger zette pakket in hal ipv voor de deur.

Aardige bezorger

aardige bezorger

Top bezorger

Er zijn weinig bezorgers die een pluim verdienen, maar die van DPD krijgt een hele dikke pluim. Altijd vriendelijk en ook behulpzaam, en belangrijk hij komt binnen de aangegeven bezorgtijd.

Binnen de tijd

binnen de tijd heel goed

Altijd goed

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.