Pakket wordt weer voor de deur gezet terwijl we niet thuis zijn

Niet acceptabel

Het pakket is NIET bezorgd...

Track 'n TRace zegt bezord, maar er is geen pakket bezorgd..

Prima bezorgd

Netjes, heel en op tijd bezorgd.

Pakketten worden keurig op tijd bezorgd

Mijn pakketten zijn op het afgesproken tijdstip bezorgd door een nette bezorger. Kon zelfs de route volgen zodat ik wist wanneer hij bij mij zou zijn. Top service!

perfect

altijd optijd keurige bezorgers

Pakket niet bezorgd

Krijg een mail dat mijn pakketten bezorgd is....niet dus!

Perfecto

Precisse om tijd.

goed bezorgd door een vriendelijke bezorger

bezorgd binnen de tijd die aangeven was. de bezorger was erg vriendelijk

Geen bezorger aan de deur gehad

Vreemd heb geen bezorger gezien dus geen pakket gehad dus waar zou mijn pakket zijn

Inhoud beschadigd en 7 vd 8 pakketten zijn kwijt

Ik verwachtte een levering van 8 pakketten. 1 is maar geleverd, de rest is kwijt? De inhoud is beschadigd, dus voor mij geen DPD meer. De bezorger had geen idee wat hij moest leveren, een telefoontje met zijn baas zorgde voor meer verwarring.

Onprofessioneel

Laat het pakket achter in de voortuin, zonder neerzet toestemming. 2 Weken gewacht op pakket en al betaald, gelukkig stond het er nog toen ik ging kijken. Niet klantvriendelijk om risico te nemen met spullen van anderen. Dit is voor mij een reden om niet te bestellen als dpd verantwoordelijk is voor de bezorging.

Prima op tijd

Prima op tijd Aardige bezorger

Verschrikkelijke service

Ik heb een bericht gekregen dat het pakket is bezorgd, maar dat klopt niet. Er is geen enkele registratie dat er is aangebeld.

Vriendelijke bezorger!

Voor de 5e keer in korte tijd dezelfde vriendelijke bezorger aan de deur. Kwam keurig in het aangekondigde tijdvak. Wij hadden dit keer ook een retour welke niet aangenomen werd door 2 pakketpunten omdat het pakket 1.20 meter was, en dus groter dan de toegestane 1.0 meter. Deze bezorger was gelukkig genegen dit pakket mee retour nr het depot te nemen toen hij ons nieuwe pakket kwam brengen. Super fijn! Nogmaals dank!

Alles goed geregeld

Gisteren besteld vandaag op tijd bezorgd ben er blij mee

Pakket was open

Weet niet of het door de bezorgdienst kwam maar de diks was aan de onderkant open

Heel goed geleverd

Aardige man.

Absurd slecht!

Ik heb mijn adres en huisnummer juist opgegeven. Echter is het pakket in een hele andere straat op de stoep gezet! Gelukkig heeft de desbetreffende buurvrouw uit die straat het pakketje bij het juiste adres bezorgt. Op het pakket stond ook het juiste woonadres vermeld. Dus er is niet goed gekeken, en niet eens aangebeld.

Ik heb geen pakket ontvangen.

Mijn pakket zou bezorgd zijn maar ik heb niets ontvangen. Waar is mijn pakket nu?

Waar is mijn pakket?!

Krijg een mail dat het is bezorgd, maar mijn pakket; nergens te bekennen. Erg teleurstellend

Goede bezorger

Op tijd en met zorg

Bezorger was precies in het tijdslot dat werd gemeld. Ik was niet thuis, maar conform neerzet toestemming werd pakketje precies daar neer gezet.

Keurig op tijd

Keurig volgens tijdsplanning persoonlijk geleverd en vriendelijke bezorger.

Mijn pakketje bij de voordeur laten leggen. Was makkelijk aan te geven op website. Top.

Naar verwachting

Ik verwachtte een pakket en ik kreeg een pakket. Fantastisch

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.