Bij een verkeerd adres bezorgd

Mijn pakket is ondanks dat ik gewoon thuis zat te wachten op een anders adres afgegeven. De mensen hebben het persoonlijk aan mij overhandigd maar dit moet niet kunnen.

op tijd en tot aan de derde verdieping gebracht

De bijzonder vriendelijke bezorger kwam keurig op tijd en bracht de zending 3 verdiepingen hoog zonder lift tot aan mijn deur.

Nog geen een ster waardering!

Eigenlijk een ster nog niet waard! Wat een rot bedrijf! Nu afgelopen maand vier keer voorgekomen dat ze zeggen geweest te zijn maar ons niet thuis troffen terwijl we ervoor thuis zijn gebleven. Het wordt dan afgeleverd bij een buurtsuper die bestierd wordt door een schizofrene man. Nu hebben ze een complete launchset bij deze man achtergelaten. We hebben betaald om het aan huis te laten bezorgen en nu moeten we een aanhangwage huren om hem thuis te krijgen. Te gek voor woorden. We overwegen om niet meer bij bedrijven te kopen die zaken doen met DPD. Wat een baggerbedrijf als hem om bezorgen van jou spullen gaat.

Snel en goed

In het aangegeven tijdvak netjes bezorgd

Kan niet beter. Top

Item is voor de deur gezet inplaats van in de achtertuin

Item is niet goedkoop dus had gestolen kunnen worden

Slechte communicatie

De communicatie is slecht, mijn vorig pakket zou ik de dag tevoren een bericht krijgen van een schatting van de ontvangsttijd. Deze echter pas op de dag zelf gehad een paar uur voor ontvangst. Hier via contactformulier naar gevraagd en nooit reactie gehad. Ook nu nooit via mijn dpd een bericht gehad dat er een pakket onderweg was laat staan dus met een ontvangsttijd. Per toeval thuis geweest en pakket kunnen ontvangen.

Goed en duidelijk

Snel, duidelijk wanneer en zonder schade

Niet best

Mis 1 pakket Bezorger spreekt geen Nederlands en heeft haast

Hele aardige bezorger die de tijd nam!

Erg snelle bezorging door een super aardige man die wachtte totdat ik open deed (gebeurt lang niet altijd) én netjes om een handtekening vroeg. Ook vroeg hij heel beleefd of ik een ietwat zwaar pakket van de buren aan wilde nemen en zette hij dat in de gang voor me. Echt top!

Supersnel geleverd, aardige bezorgers

Erg aardige bezorgers (2). Zeer vriendelijk en snel.

Snel en vriendelijk

Vriendelijke bezorger, snelle levering

Alles goed gegaan,

Snel geleverd, prima!

Top keurig op tijd

Krijg eerst 's morgens een mailtje hoe laat ze komen binnen een tijdspanne van 1 uur en dan komen ze ook daadwerkelijk. Gebeurt niet veel. Top gedaan!

Heel prettig en precies op tijd

Goede bezorging, fijn om de tracker te volgen

Heel snel en vriendelijk!

Goed snelle levering

We waren blij met de buggy

Zoals het hoort kunnen redelijk wat bezorgers een voorbeeld aan nemen

Deze man met een hele goede snor is altijd vriendelijk en heeft nooit kapotte dozen of wat dan ook. Hij gaat gewoon goed met je bestelde spullen om.

Keurig op tijd en volgens afspraak

Exact bezorgd in het aangekondigde tijdvak en vilgens afspraak bij de voordeur gezet

Pakket voor de deur gedeponeerd

Het pakket is voor de deur gedeponeerd zonder aan te bellen.

Waardeloos

Belt aan wacht niet eens tot dr deur open is asociaal gedrag pakket wordt grwoon neer gegooid

Kan niet beter

Mooi op tijd

Vriendelijke chauffeur en mooi op tijd zoals gemeld per email

Er stond afgeleverd maar in huis was niets bekend.

Graag zie ik een briefje in de brievenbus als er iets achtergelaten wordt bij de deur. Door de email wist ik dat er iets afgeleverd was. maar waar?

Westfields 1410

5688 HA Oirschot