gewoon prima ! bezorger leest aanwijzingen dus top !

Bezorgers willen ons huis wel voorbij rijden en of niet kunnen vinden wand de nummering loopt hier rond en gezien het er onbewoond uitziet. Sommige zijn bang voor de hond en dumpen pakket aan het begin van de oprijlaan. Deze niet dus super !

Keurig op tijd en vriendelijke bezorger

Zoals de titel al zegt: track and trace klopte keurig en de bezorger was vriendelijk.

slecht

Niets ontvangen maar volgens track en trace wel ontvangen. Geen berichtje of wat dan ook

heel goed

prima!

Prima, altijd op tijd!

Gewoon uitstekend!

Perfect, snelle correcte levering

Echt goed te spreken tegenwoordig over DPD pakketservice. Aardige bezorger en optijd, netjes afgeleverd, geen beschadigde dozen en ik zag wel dat zijn bus netjes geladen was, Hij had trowens ook nog een leuk stukje buitenlandse muziek opstaan, ik hou daar zeker van, veel verschillende culturen maken het net wat mooier,.

Mooi optijd geleverd.

Mooi optijd geleverd maar de chauffeurs hebben zoveel pakketten dat ze alweer in de auto zitten voor je de deur open hebt. Geen tijd om dankjewel te zeggen.

Heel blij dat het in de papierbak is gelegd.

Zie hierboven en een bedankje voor de bezorger.

uitstekend

Keurig afgeleverd, vriendelijk en behulpzaam.

Topservice

Gisteren besteld, vandaag al in huis binnen de aangegeven tijd.

Top goeie levering, en hele vriendelijke bezorger

Waar is mijn pakket?

Waar is mijn pakket? Ik heb niks ontvangen en het staat op bezorgd!

Topservice!!

Aardige bezorger en precies op tijd.

Ik had ons huisnummer verkeerd getypt, met de vermelding dat dit adres niet-bestaand, wat ook klopte. Ik kreeg een appje, kon het direct aanpassen en kreeg mijn pakket alsnog op tijd. Vind ik een logistieke uitdaging dienjeel goed is opgepakt!

Zoals gewend uitstekend

Op tijd prettige chauffeur

Goed en snel geleverd de track and trace klopte perfect

Mooi op tijd bezorgd!

Fijne bezorging

Jongen is uiterst vriendelijk en hij was op tijd.

Zelf nadenken en keurig bezorgd!

Schandalig, gehaast.

Niet wachten tot deur wordt open gedaan. Kloppen op de deur en meteen de doos tegen de voordeur aangooien en snel weglopen.

op tijd en op de afgesproken plaats

wat prettig is dat je de reis van het pakket geheel kan volgen

Snel, netjes en vriendelijk

Optijd en onbeschadigd afgeleverd in een electrische bestelauto

Netjes afgeleverd op het geïndiceerde tijdstip. Fijn ook dat de bestelauto electrische aandrijving heeft.

Fijne bezorger die met je meedenkt

Fijne bezorger die met je meedenkt