Netjes op tijd bezorgd op de afgesproken plek.

Goed!

Gewoon prima!

Hartstikke prima bezorging, zolang het aan huis wordt geleverd. Pakketpunten zijn wat minder en mails zien er ouderwets uit, maar doen niet zwaar onder aan de kwaliteit van thuislevering.

snel en vriendelijk

de bezorger leverde snel en vriendelijk

Altijd op beloofde dag en tijd!

Zoals hierboven beschreven altijd op de beloofde dag en tijd! keurig op de afgesproken plaats een dikke pluim!

Buiten voor de deur laten staan

Pakket is voor de deur op de stoep neergelegd. Onacceptabel.

Bezorging perfect. Geen 10 omdat de verpakking helemaal kapot is , hoe dat komt ?????

Waardeloos

Bezorger heeft pakket voor de deur gezet, aangebeld en vervolgens meteen weggereden terwijl er niemand thuis was. Ik had in de bezorgopties aangegeven dat pakket onder carport gezet moest worden. Dat is niet in het volle zicht voor de voordeur.

Netjes op de hoogte gehouden en op tijd geleverd!

DPD gaat na deze levering echt flink omhoog in mijn waardering. Hier voor stonden jullie echt zonder bericht ineens voor de deur. Wat natuurlijk niet fijn is.

Vriendelijke bezorger

Echt vriendelijke bezorger , wenste een prettig weekend na afgifte, deze persoon mag van mij een mentale coach worden voor veel bezorgdiensten om de bezorgers fatsoen te leren in omgang.

perfect

snelle levering,ondanks vertraagde levering.

niet aangebeld en voor de deur gezet ondanks dat ik hiervoor géén toestemming heb gegeven! zeer slecht in service

Beter dan DHL of PostNL

Ik kon verschillende opties kiezen voor het wijzigen van de bezorging: ander bezorgadres, dag en tijdstip wijzigen van bezorging, een neerzettoestemming invullen. De bezorger was zeer vriendelijk.

Op tijd

De bezorger kwam op een tijd zoals aangegeven in de mail die ik ontving. Toevallig zag ik de auto rijden en stoppen bij mijn huis. Ik stond al in de tuin en de bezorger kwam hollend en lachend tegemoet. Dus top !

Wijn super snel van België naar NL.

Heel snel getransporteerd en exact binnen het (in de handige app) aangegeven tijdsblok. Zo te zien is alles heel gebleven (12 flessen wijn). Ook dankzij de goede verpakking door de wijnwinkel! Berichtgeving over status van pakket was ook prima!

de bezorger was keurig op de vooraf aangegeven tijd!

ik ben tevreden!

Het pakket is precies zoals afgesproken bezorgd.

Het is altijd fijn, als je niet voor niets thuis blijft, om een pakket aan te nemen.

uitstekende bezorging

mooi op tijd geleverd vlgs de app door een heel nette chauffeur

De mail zegt dat pakket is bezorgd…

Maar er is niets bezorgd bij mij….

Vriendelijke bezorger

Keurig bezorgd binnen aangegeven tijdslot

Via email werd ik goed op de hoogte gehouden van de bezorgdatum en tijd.

Prima levering

Er werd even aangebeld en pakket stond voor de deur prima

Finetuning aflevertijdstip werkte goed, keurige bezorger. Top

I didn’t receive anything although i was hone all day!

Where did you deliver my package as j didn’t receive anything when i get an email that it has been delivered successfully!

• Would you recommend us? No

Onbetrouwbaar

Mijn bestelling van 5 bussen kwam de eerste keer niet aan en staan nog altijd in het distributiecentrum van DPD Leverancier heeft de 5 bussen nogmaals verzonden maar nu in 2 pakketten (3 en 2 bussen) Gisteren is alleen het pakket met 3 bussen geleverd Wanneer pakket 2 komt blijkt nergens uit

Westfields 1410

5688 HA Oirschot