Nette vriendelijke bezorger en keurig optijd

Gewoon goed bezorgd

Het was naar wens.

Mijn ervaring niet al te best.

Ik was al de deur uit voordat ik bericht kreeg dat er later op die dag bezorgd zou worden waardoor ik geen kans zag om enige info van aflevering op de deur te plakken of iets dergelijks. Bij mijn late thuiskomst lag mijn pakket (gelukkig) nog voor de deur. Dit had in deze kwetsbare omgeving (amsterdam) weg kunnen zijn. Betere service zou zijn geweest om mijn pakket af te geven bij aanwezige buren.

Duurde te lang

Lang wachten

Zwaar kut

Zoveelste keer dat het mis gaat. Het pakket zou vanmiddag bezorgd worden 12.34 13.34 en helemaal niks. Nu bericht dat het bezorgd is( niet waar) druk je op bezorgd zie je ineens dat hij nog onderweg is. Wat vinden jullie er zelf van?

Prima zoals afgesproken.

Prima service!

Pakket zou bezorgd zijn, maar onduidelijk waar

Mijn bestelling zou bezorgd zijn, ik heb een mail dat ie "successfully delivered" zou zijn Ik heb echter geen pakket en het is nergens te achterhalen waar het dan wel bezorgd is, staat ook niet in de mail, terwijl je daar bij andere bezorgers wel een notitie van krijgt Ben inmiddels bij een aantal buren langslopen zonder resultaat

Geen melding van afgeleverd

Waarom geen briefje in de bus dat het pakket bezorgd is kwam er per toeval achter

Nette bezorger!!

Bezorger was beleefd en netjes. Goede werknemer

Geen enkel probleem met de bezorging.

Bezorgers zijn erg vriendelijk. De vorige keer moest ik een import bedrag betalen. Bezorger heeft mij geholpen om dit via het internet te betalen. Top service.

Mooi op tijd geleverd, goede info over levertijd

Goede track and trace info. Mooi op tijd geleverd en op de aangewezen plek neergezet. Zeer tevreden dus

Er zitten hackers in jullie systeem

Beste, De bezorging van het pakket an sich ben ik tevreden over en de bezorger op zich ook. De reden van mijn zeer slechte rating is om te zorgen dat mijn opmerking niet onopgemerkt blijft en is als volgt: Het kan niet anders dan dat jullie systeem gehacked is. Ik kreeg 1 of 2 dagen voor de bezorging via mijn telefoon de melding dat het pakket niet kon bezorgd worden door afwezigheid en er een nieuw bezorgmoment gepland moest worden. Ik was echter die dag wel thuis maar ben toch begonnen om m'n gegevens in te vullen. Tot het moment dat ik mijn credit card gegevens moest invullen om een zeer beperkt bedrag aan kosten te betalen. Dit zou ik niet verwachten van DPD en dus na enig onderzoek kwam ik erachter dat het nummer waarvan de melding was verstuurd afkomstig is uit de Filipijnen (+63 931 870 9261). Dit betekent dat hackers toegang hebben tot jullie systeem, en dus ook mijn gegevens, en hier dus 'live' op inspelen rond het moment van bezorgen bij DPD klanten/adressen. Dit is iets waar ik jullie op wil wijzen (heb dit ook bij de bezorger gedaan maar wilde geen foto of prntscrn van het bericht) zodat jullie hier actie op kunnen ondernemen voor de onderneming zelf maar uiteraard ook voor de klanten die jullie bedienen. Ongetwijfeld zijn er mensen die uiteindelijk wel slachtoffer worden van deze scammers en hier geld mee verliezen. Succes en ik hoop daadwerkelijk dat deze opmerking serieus wordt opgepakt. Met vriendelijke groet,

Keurig compleet bezorgd

Keurig bezorgd

Hij zwaaide naar me.

Hij zwaaide naar me.

onbeschofte bezorger

De DPD bezorger heeft de dozen in de hal gedumpt en was zeer onbeschoft. Hij kwam 2.5 uur later dat in de mail stond en daarnaast zei hij op een respectloze manier dat ik de dozen beneden moest komen halen. Ik woon alleen en de dozen zijn vrij zwaar. Ik heb ze juist thuis laten bezorgen om deze reden.

Fout bezorgd

Je kan aangeven voor als je niet thuis kan zijn om neerzettoestemming te geven. Als er dan word aangegeven "in de tuin" dan is dat NIET in de voortuin, maar in de tuin!! Jammer Waren wel binnen de tijd die aangegeven was.

Top bezorger

Netjessss me pakket onvangen saol

Wat een hoop

Pakket zou dinsdag aankomen, niet gekomen. Kan gebeuren maar ik kreeg geen updates wanneer die zou aan komen. Eerste keer bellen, wachten.. dan verder gestuurd naar tevredenheidsbeoordeling zonder iemand te krijgen. Tweede keer bellen uit eindelijk persoon gekregen en die gingen achter aan. Vrijdag het pakktje was uiteindelijk aangekomen. Oh and de app werkt ook niet dus dat is ook fantastich.

Track en trace zegt “bezorgd“ maar er is geen pakket.

Via de site vervolgens gelezen dat het nog 3 dagen kan duren om het alsnog te bezorgen. Jammer dat de informatie niet klopt. Teleurstellend dat er geen briefje ofzo in de bus zit als de bezorger wel geweest is. Daarnaast is de dekking van dpd pakketpunten te laag om dat als serieuze backup te kunnen laten dienen.

Ik was niet thuis, Stond gelukkig bij de voordeur.

Wat een vrolijke harde werker

Wat een nette en vrolijke werknemer die ons pakket thuis bezorgd

Helemaal niet bezorgd

Krijg een melding dat het pakket is bezorgd, wat helemaal niet waar is. Niemand gezien, en na een paar uur krijg ik de melding dat het pakket op het afhaalpunt is.

Bezorging op verkeerde dag!

Bezorging op donderdag kwam niet uit en dus heb ik op de DPD site de bezorgdag verzet naar vrijdag! DPD was akkoord maar besloot toch op donderdag te bezorgen! Waardeloos!

Snel, maar slordig

Pakket is uitermate snel en in orde geleverd, maar was gewoon voor mijn deur neergelegd (waren even niet thuis). Was bij de buren afgeven of later nogmaals proberen niet beter geweest? Vandaar een 7.

Pakket werd snel en op tijd geleverd zoals afgesproken.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot