Een levering van een glimlach

Pakketje netjes bezorgd door een bezorger met een glimlach. Meer van dit soort fantastische bezorgers:)

Pakket is zo bij de voordeur heen gelegd. Doos beschadigd en de inhoud ook

Duidelijk te zien dat de doos beschadigd is. Grote sticker van fragile erop, inhoud ook beschadigd. Houten wijndoos. Niet meer geschikt als cadeau zo

Keurig netjes

Zoals afgesproken en op tijd!

Vriendelijk man

prima service

Bezorger altijd zeer vriendelijk, zware pakketten worden netjes binnen gezet, zeer tevreden!

Prima levering volgens afspraak

Prima , bedankt

Werd netjes afgeleverd. Vriendelijke bezorger. Minpuntje was dat de tracker niet werkte. Auto bleef constant op dezelfde plaats staan.

Het pakket stond voor de deur

Het pakket is thuis afgeleverd door DPD

Prima service netjes optijd

Mooi volgens de afgesproken tijd

Awesome

Ery good

Pakket stond voor de voordeur

Niet ok dat pakket voor de voor deur staat

Vriendelijk

Blijven netjes even wachten en lopen niet gelijk weg wat erg fijn is waardoor je je pakketje gewoon kan aannemen. Daarnaast was de mag er vriendelijk

Onverschillig!!

Het pakket is over een flinke afstand over de balustrade gesodemietert. Als er schade is zal ik dit als nog reclameren!!

Pakket met rail 2m1 lang is niet geleverd

pakket ontbreekt! Deel van het pakket wat we hebben ontvangen is in orde, keurige bezorger en redelijk op tijd geleverd volgens het afgegeven schema

Perfecte timing.

Precies in de aangegeven tijdzone en een hele vriendelijke bezorger.

goed en op tijd ontvangen

zie voorgaande

Pakket voor de deur afgeleverd

Ik had aangegeven niet thuis te zijn en het op een ander adres te leveren, dat kon alleen de volgende dag, wat prima was. Kreeg een mailtje dat het toch bezorgd was. Blikt het bij de voordeur te staan. Het stond helemaal in het zicht, iedereen kon het zo meenemen..

Op tijd bezorgd.

Duidelijk omschreven.

Altijd snel en netjes

Mijn ervaring is dat het altijd snel en netjes is.

Helaas is mijn pakketje niet aangekomen bij de post, het is bezorgd, heel triest.

Prima bezorging

Prima bezorging aan de deur

vriendelijk en beleefd

vriendelijk en beleefd

Slechte communicatie afleverdatum. Chaotisch en onprofessioneel bedrijf.

Chaotisch, onbereikbaar en geen enkele updates over de aflevering nadat het pakket niet op de afgesproken afleverdatum afgeleverd werd. Met een vertraging van bijna een week staat de bezorger opeens voor de deur. Onprofessioneel bedrijf.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

marketing@dpd.nl

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.