Perfect en vriendelijk

Attente en vriendelijke man

Aardige bezorger(s), goede communicatie en altijd op tijd! Wat wil je nog meer, ik ben een blije klant.

Betrouwbaar en snel!

Ben onder de indruk van de snelheid, betrouwbaarheid en zorg!

Slecht, pakje niet bezorgd

Krijg mail dat het pakje is bezorgd maar vind niks op de deurmat!

Prima op tijd geleverd

Goed op de hoogte gehouden en exact op de gestelde tijd geleverd.

Top service Mooi op tijd gad ik mijn pakket

Bezorger mailt dat er is bezorgd en eris niets

Bezorger rijdt met auto ons pad op, is aan het zoeken…..en rijdt vervolgens weer van het pad af. Stuurt mail uw pakket is bezorgd maar ik stond bij de voordeur te wachten en heb niets gekregen. Pakket zit ook niet in de brievenbus en is niet bij de buren…..

Geen klachten

Alles is gegaan zoals het hoort.

Je pakketje wordt zo naar de deur gesmeten.

Ik woon in eeen appartementencomplex en hoorde de bel gaan. Ik doe de deur beneden open en de bezorger loopt naar boven en ik doe mijn deur open, perfecte timing want ik zie dat mn pakket gewoon naar de deur wordt gegooid???? Asociaal dit.

Prima bezorging op afgesproken plek

Goede bezorging op afgesproken plek

Zeer slecht

pakket bezorgd op ander adres terwijl we gewoon thuis waren!! Te beroerd om iets verder te lopen?

Onvindbaar

Ik heb het pakket niet ontvangen! Niet afgegeven, niet in de box bij de deur gezet.

Echt een topper van bezorger

Echt zo vriendelijker bezorger altijd vrolijk en vriendelijk Heel netjes zo mogen er wel meer mensen van zijn

Mijn pakket is niet geleverd

Mijn pakket zou volgend de mail geleverd zijn. Maar helaas. En als je contact probeert te leggen met DPD is dat onmogelijk.

neerzetten is niet neergooien

precies zoals boven beschreven

Leeg en paket is open.

Was neergezet paket zonder inhoud..

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Beter naar huisnummer kijken.

Poort was gewoon open dus hij kon gewoon naar het huis rijden. Hij heeft het bij de buren gedropt.

Track en trace en link in mail voor andere locatie niet werkend.

In de mail werkte de link voor locatie wijzigen vanaf het begin niet, vervolgens eigen adres onbekend. Pakket blijft liggen bij DC. Zelf contact moeten opnemen en klagen heeft geen zin. Dat blijkt uit vorige keren waarbij dezelfde dingen fout gaan. Dat wijzigen van locatie werkt vaker niet. Het volgen van de bezorger deed het wel. Probeer niet te bestellen bij bedrijven die werken met DPD omdat dat vaak niet goed gaat jammer genoeg. In dit geval was de bezorger zeer vriendelijk en correct, daar geen klachten over, wel over de rest van het proces en functionaliteit van de mail.

Niet tevreden over bezorging

Dit was afgelopen dagen de tweede keer dat het pakket voor onze deur stond terwijl we niet thuis waren. Het was een kostbaar product. Dit kan echt niet.

Gewoon goed

Perfect!

Bestelling vlot ontvangen en keuring afgeleverd bij de deur.

laatste pakketje goed

Daarvoor het grote pakket teleurstellend. Was niet bij de deur afgeleverd. Ik heb geen auto. Heb me 50 euro gekost om het op te laten halen. Ik hoop dat het niet meer voorkomt. Hartelijke groet, van Diana.

Niets bezorgd

Pakket bezorgd.. Niets te vinden, zoveelste keer. Op deurbelcamera ook niets te zien .

Westfields 1410

5688 HA Oirschot