Pakket bezorgd maar waar?

Er staat pakket bezorgd buren. Welke buren niet onze directe buren. Maak bijvoorbeeld een foto van waar bezorgd of schrijf huisnummer op. Doe een briefje in de bus. Nu een zoektocht en frustratie voor niets, dit had simpel voorkomen kunnen worden.

Vriendelijke chauffeur

Vriendelijke chauffeur

Bravo!

Bravo

Retourzendig kwam weer terug

Ik heb dinsdag j.l. de retourzendig afgegeven bij Panjab Supermarket Muntplein 10 3437AV Nieuwegein Maar tot mij verbazig werd het pakket vandaag (donderdag 21-8)weer bij mij bezorgd. Ik heb het pakket vervolgens weer aangeboden bij de Panjab supermarkt en uitgelegd dat het pakket retour naar Obelink moet! Het gaat om een retourzendig!!

Perfecte bezorging

Bezorging super,en heel vriendelijke bezorger.

Aaaaaa

Aaaaa

Voor de tweede keer waardeloos

Wij waren gewoon thuis de pakketjes worden wel op de eerste etage bezorgd maar de derde etage is zeker te hoog. Want het pakket is , wat ik in de mail ziet afgeleverd bij de buren op de begane grond Dit is de tweede keer in een korte tijd dat wij thuis zijn en men niet het pakket bij het juiste huisnr aflevert Geef het personeel duidelijke instructies

Prettig geleverd

Goeie ervaring gehad

Trage bezorging en lampje stuk

Lichtbalk van aanhanger was een dag eerder besteld maar de levering werd ingetrokken. Bij openen pakket was er 1 afdekkap stuk. Dus al met al niet tevreden.

Alles was uitstekend!

Ik heb 9 van de 10 punten gegeven, alleen omdat de levering eerder kwam dan de melding daarover. Verder ben ik heeeeel tevreden.

Goed!!!!

Planten in orde en aardige bezorger

UITSTEKEND

pakket consiëntieus bezorgd

Gisteren verwacht, vandaag gebracht

Ik ontving 2x mail dat een pakket bezorgd zou worden gisteren. Ik bleef ervoor thuis. Kreeg geen mail dat het verlaat zou zijn. Vandaag daarom steeds nagekeken of ik bericht kreeg; bezorgd bij de buren? Op een afhaalpunt? De app gedownload, waar staat dat de bezorgtijd nog steeds op gisteren staat. Nu zijn de pakketten dan eindelijk bezorgd: vandaag!

Binnen

Goed geluisterd

Beter dan de vorige

Goed gedaan kunnen anderen van leren

Goede service, begeleid met correcte informatie

Perfect en verzorgd.

Prima en netjes

Prima en netjes

Onacceptabel

N̈ieuwe bezorger, alles netjes, aangeklopt en netjes binnen gezet

Waar bezorgd

Bezorgd de zaak is dicht.

Slecht

Ik was niet thuis tijdens het bezorgmoment. Via de website heb ik aangegeven om het pakket te laten bezorgen bij de pakketautomaat. Toen ik vanavond thuis kwam stond het pakket voor de voordeur. Het betreft een speaker van €200. Gelukkig is deze niet gestolen door een voorbijganger.

Krijg paket wel altijd kapot van zooplus

Uitstekende service van een goedgehumeurde,, vriendelijke bezorger.

De bezorging van de haakgaren waar ik met smart op wachtte, was precies binnen de tijd die was opgegeven. De bezorger was een goedgehumeurde jonge man die me vriendelijk begroette en het pakketje overhandigde. Precies zoals ik het graag zie.

Slechte ervaring

Nooit op tijd. Als je in een appartement woont dan melden ze altijd dat ze zogenaamd langs geweest zijn en je niet thuis was terwijl jij bij wijze van netjes naast de deurbel zit te wachten. Of ze laten je pakje achter bij de ingang van het gebouw en mag je daar zelf na een tijdje achter komen als je de live tracking checkt en vervolgens bezorgd ziet staan.

Goede levering

Op nette manier aangesproken

Wel goed

Tijd van bezorging klopte niet helemaal maar snap dat inschatten moeilijk is . Jammer dat je als vrouw een pakket van ruim 20 kilo zelf van steekwagen af moet halen. .

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.