Vriendelijke bezorger!

Prima geleverd keurig op tijd

Goede Service

Goede snelle bezorging

n.v.t.

n.v.t.

Levering snel maar slechte pakketbezorger!

Pakketje is beneden in de galerij gelegd heel slecht dit. Het kan zo zijn dat iemand anders het had meegenomen. Pakketbezorger kon niet even bij de buren aanbellen om het pakket af te geven.

vlekkeloos en snel

uitstekende en snelle levering

Mijn pakket is niet bezorgd!

Mijn pakket zou zijn afgeleverd voor de deur. Het stond er alleen niet!

Goed bezorgd!

Tevreden

Prima bezorgd

Snel en precies op aangegeven tijd besteld

Snel en op aangegeven tijd besteld.

Mooi op tijd

Heel goed gegaan (tussen besteĺlen en af levering)

Op de opgegeven tijd keurig bezorgd.

Er is goed gecommuniceerd over de bezorgtijd. De bezorging vond plaats op de afgesproken tijd. Beleefde en vriendelijke bezorger.

Prima gezellige bezorger

Snel maar toch praatje aan de deur

Vriendelijke knul perfect

Bezorging zoals het wordt gewaardeerd

Keurige bezorging. Bezorger belt eerst even aan voordat het pakket wordt afgeleverd. Het tijdsvak is een uur en dat klopte precies. Pakket is onbeschadigd. Dat is ook niet overal vanzelfsprekend. En via de live tracking kun je volgen hoever de bezorger is. Al was deze het laatste uur niet helemaal accuraat. Verder helemaal prima.

Mooi op tijd!

Keurig

Keurig netjes bezorgd tot aan de voordeur super vriendelijk bezorger

TOP!

AARDIG!

Call my neighbours

I was home and heard no bell. Also, the parcel was left outside the main hall so anyone from outside had access to this parcel. The plus point was the deliverer did not take the parcel to a drop- off point. Thank you.

Prima op tijd en netjes bezorgd

Alleen krijg je tijd door van tussen 14:37 en 15:37 word het bezorgd en dat 13:11 krijg je een mail van je pakketje is bezorgd .

Nette bezorger en mooi op tijd.

Het pakket werd keurig op tijd geleverd door een nette, beleefde bezorger.

Slechte, slechte service

Grrrr De zoveelste keer dat er iets niet goed is gegaan. We kregen vanmorgen een mail van jullie dat de bestelling tussen een bepaalde tijd bezorgd zou worden. Maar als dat niet schikte dan kon je een ander tijdstip kiezen. Ok,dat gedaan tijdstip morgen. BEVESTIGING gekregen. Nu zie ik in deze mail dat de bestelling WEER bij de buren is afgegeven. Voor de zoveelste keer. Hele, hele slechte service. Ben er absoluut niet blij mee. Het is dat ik niet kan kiezen welke vervoerder anders had ik jullie niet gekozen. Kuipers F. Leenhoutsstraat 9 4388nd Oost-Souburg Op wo 27 aug 2025, 10:12 schreef DPD Pakketservice <[email protected]>: Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen

Bezorging is goed gegaan.

Bezorger kwam eerder dan aangegeven stond, maar dat vond ik heel fijn.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot