Ok

Betrouwbaar

Vlot, goede informatie, vriendelijk en op tijd!

Kansloos bedrijf

Pakketje achter de planeten bak verstopt geen kaartje niks

Op tijd.

Netjes bezorgd.

Super goed meegedacht.

De bezorger bracht het pakketje naar mijn huis terwijl het bezorgadres mijn werkadres was. Daar was niemand meer. Hij wist dat ik vlak bij woon en bracht het naar mijn huis. Super meegedacht topper.

Vlot, vriendelijk

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorging plaatsvindt. Lekker vlot en vriendelijke bezorgers.

Toppers

Alles ging makkelijk en snel

Super vriendelijk en behulpzaam

De jongeman was heel vriendelijk en behulpzaam en heeft mijn pakjet netjes binnen gezet

Geen pakket ontvangen

Vanochtend eerste melding van levering. Op zo'n korte termijn kon ik op mijn werk helaas niet regelen thuis te zijn. 12.09uur de melding "pakket is bezorgd". Op zich al opmerkelijk aangezien er niemand thuis was. Geen melding waar bezorgd. Dacht; wellicht bij de buren. Ben 5 buren tevergeefs afgegaan. Weet nog steeds niet waar mijn pakket dan wel is. Benieuwd hoe lang het gaat duren voor ik een update krijg

Prima bezorging zoals afgesproken

Ik ben zeer tevreden over de service en de levering !

De behandeling van mijn pakket ,en de levering daarvan , was vriendelijk en correct !

Perfect op tijd. Vriendelijke bezorger.

Op tijd en volgens afspraak

Nette bezorger en op tijd volgens afspraak Geen emotie maar van mij een dikke duim

Er is helemaal niks geleverd.

Dat gaat iedere keer zo. Ze nemen niet eens de moeite om aan te bellen.

Zeer slecht

Absurd dat zo n klein pakje meer dan een week onderweg is

Fout bezorgd

Hoe contact?

Niks ontvangen

Mail geeft aan dat het pakketje is bezorgd maar heb niks ontvangen.

Pakket netjes afgeleverd door een vriendelijke chauffeur

Pakket netjes afgeleverd

Het pakket was eerst niet bezorgd maar dat pakte ze adequaat op. Fantastisch

Geweldige ervaring

Snelle levering en vrolijke enthousiaste bezorger

Ontevreden

Ik had aangegeven dat het pakketje in de kist voor het raam gelegd kon worden. Het lag helaas in het zicht voor de voordeur. Als ik niet thuis was gekomen vanavond, dan had het dus in de regen gelegen of was het meegenomen door vreemden.

Fijne bezorger, belde netjes aan wachte even

Fijne bezorger, belde netjes aan wachte even

Tevreden

Zeer nette en vlotte levering

Mijn bestelling kwam vanuit Duitsland en is de volgende dag al geleverd. Top!

Chauffeur was erg vriendelijk maar pakket beschadigd

Zwaar pakket maar doos helemaal kapot

Westfields 1410

5688 HA Oirschot