Snel en vriendelijk

Vriendelijke correcte bezorging die je op tijd aangeeft wanneer ze bij je langs komen, Uitstekend

Delivery person entered the back yard

Please do not enter my back yard to 'deliver' next time

• Would you recommend us? No

Vriendelijke bezorger!

Vriendelijke bezorger leverde pakket op tijd af

De pakket is niet ingeleverd.

De pakket is niet ingeleverd. Ik heb contact opgenomen en dat door half uurtje dan krijg ik te horen dat ze niks voor mij kunnen doen

Stast als bezorgd maar pakket nergens

Er staat dat pakket is afgeleverd maar pakket is niet aangenomen. Bij een zoektocht om het huis blijkt hij in de papaiercontainer te liggen, maar dit staat nergens vermeld en ik heb ook nergens aangegeven dat ik dat ok vind

Vriendelijk

Alles perfect

Vlotte bezorging

Ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd

Had het pakket een dag eerder verwacht volgens het bericht. Verder alles prima.

Snel en zonder vertraging

Deze pakketservice doet niet aan excuses omtrent onvermijdelijke vertragingen. Dat is prettig voor de ontvangers , maar ook voor leveranciers, die hun verkoopbelofte “ vandaag besteld, morgen in huis” niet door de vervoerder gesaboteerd zien.

Pakket stond voor de deur

Duur pakket zo voor de deur gezet, had zo meegenomen kunne worden

Plant in goede staat aangekomen.

Voor de deur gezet

Gewoon het pakket voor de deur gezet!! Terwijl er in onze wijk genoeg adressen zijn om af te leveren.

Keurig netjes afgeleverd

Keurig netjes afgeleverd door een vriendelijke bezorger

De bezorger was aardig

Alles is goed gegaan

Beetje geplet

Het is ook niet makkelijk. Grote zak hondenvoer 20 kg en 2 kleine pakjes hondentabletjes. De pakketten van de laatste 2... waren zeer plat

Perfect!

Zee goed service

Perfect geregeld en bezorgt sjapo

Alles in één keer goed

Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger

Gewoon goed

Keurig afgeleverd

Goed geregeld en mooi op tijd.

Zie boven

Prima bezorgig, aardige bezorger

Met een grote glimlach werd mijn pakketje bezorgd. Dat deed me goed.

Professioneel bezorgd!

Netjes binnen tijdslot geleverd.

Snelle bezorging zoals beloofd.

Mijn pakket is keurig op tijd bezorgt. Ook het aanmelden via de website was duidelijk en makkelijk.

Netjes

Zie hieronder

Keurig afgeleverd en op tijd, sneakers zijn perfect naar mijn zin!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot