Gisteren niet bezorgd

Gisteren morgen een mail gekregen met daarin de tekst, uw pakket wordt vandaag bezorgd niet gekomen dus, terwijl je wel de hele dag het bezorgmoment in de gaten houdt

Vriendelijk behulpzaam en sterk

Bracht het pakket naar de 1e verdieping ivm schouderblessure. Bedankt!

Bezorger was vriendelijk, spullen netjes afgeleverd.

Fijne bezorger

Prima bezorging!

Snelle levering.

Niet bezorgd

Zou op nr 7 afgegeven zijn. Wij waren gewoon thuis. De bewoners op nr 7 zijn op vakantie!!! Er zou getekend zijn voor ontvangst. Door wie? Schande.

Zeer slecht!

Het pakket wordt gewoon beneden voor de flat gemieterd ipv boven op 3 hoog met de lift bij bejaarden mensen van 80+ gebracht. Mensen zijn kapot van het sjouwen. Zijn verdomme mijn ouders!!! Grofweg schandalig! Jullie moesten je je ogen uit de kop schamen.

Supervriendelijk chauffeur

top

altijd vriendelijke service, netjes op tijd, helemaal top :)

Goed en snel

Prettig !

Vriendelijke bezorger

Mooi op tijd.

doos werd beschadigd geleverd

Ondanks herstelpoging van PDP middels tape, is de doos gescheurd en totaal ingedeukt afgeleverd. Het merendeel van de inhoud is beschadigd en er mist zelfs een deel. Bezorger heeft niet de moeite genomen om iets toe te lichten. Doos werd gewoon neergezet alsof er niets aan de hand was.

Top bezorger

Altijd uitermate tevreden over deze bezorger

Geen bijzonderheden

zeer vriendelijke bezorging

nogmaals, zie vriendelijke bezorging, net voorkomen

Szybko i skutecznie.

Przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie.

Vriendelijk en behulpzaam!

Fijne bezorger.

Snelle bezorging!

Super bezorging en de bezorger is altijd aardig!

Prima / Goed

Beleefde bezorger.

Altijd netjes binnen de tijd bezorgd

Pakket op verkeerde adres bezorgd

1 bestelling in 2 zendingen blijf ik vreemd vinden. Bezorgen op verkeerde adres van 1 pakket ook.

Very very bad

very bad and half a star is too much. I paid for shipping, I received an email that the shipment was received, I've been waiting all day and I still haven't received anything!!! I will never use it again

• Would you recommend us? No

Netjes op tijd bezorgd

Goede ervaring en netjes afgeleverd

Mooi optijd

Mooi optijd tijd, duidelijke bezorgtijd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.