Gewoon goede service en aflevering.

Bezorger bezorgt aan de deur met een glimlach, dat kan van andere pakketservice diensten helaas niet (meer) gezegt worden.

Beschadigd

Het pakket was erg beschadigd en leek wel open gemaakt te zijn.

Onduidelijk waar afgeleverd

Het pakketje is bij de buren afgeleverd. Superfijn, want dan hoeven we niet nog een keer in de gaten te houden wanneer het wordt bezorgd. In de.mail met de aflevering stond echter een ander adres genoemd waar het was afgeleverd. Er stond dat het pakketje was afgegeven in een andere straat in de buurt. Daar was geen pakketje. Het bleek dat deze gewoon bij de buren was afgegeven.

Altijd netjes en optijd bezorgd door vriendelijke chauffeurs

Nooit klachten

Netjes op tijd maar niet op de afgesproken plek

Neerzettoestemming gegeven omdat ik niet thuis was. Bestelling was keurig op tijd, onbeschadigd en compleet maar stond voor de voordeur vol in het zicht van de straat i.p.v. op de aangegeven plaats. Waarom dan een locatie laten benoemen door de ontvanger als de bezorger dit niet leest of geen tijd heeft om het anders dan gelijk voor de deur te zetten?

Niks mis mee

Pakket werd binnen de aangegeven levertijd afgeleverd. Zending was op de app slecht live te volgen.

Klopt niets van het bezorgmoment de mail met bezorging etc

Al telefonisch contact gehad. Pakket is ‘s middags al afgeleverd in een compleet andere straat. Gelukkig bestaan er goede mensen op de wereld anders had ik een pakket terwaarde van ruim 270 euro niet in handen gehad. Mails verstuurd om 20:00 waren we niet thuis en het is bij de buren bezorgd. Wat een grap! Kwalijke zaak!

Zeer slecht

Pakket is niet bezorgd. 9 van de 10x zegt de bezorger niks en wordt het pakket om de deur gegooid. Dan weer in de kantine, dan weer ergens op kantoor.

Snel bezorgd. In perfecte staat

Gewoon goed

Netjes op mijn aangegeven plek gezet.

Geweldig en vriendelijk.

De bezorger was heel aardig en vriendelijk. Na aanbellen heeft hij netjes gewacht, gegroet en de pakketten overhandigd. Tevens een goede dag nog toegewenst. TopperT

Pakket had in 1 x geleverd kunnen worden.

De bestelde artikelen waren verpakt in 3 pakketten, de pakketten zijn opgehaald op 2-9 door dpd de levering zou zijn 3-9 er werd van de 3 pakketten maar 1 pakket geleverd op 3-9, nog nagevraagd aan de transporteur of dit klopte? dit klopte volgens de transporteur. Vervolgens wordt er 4-9 zonder enige aankondiging de volgende 2 pakketten voor de deur gezet?? Deze 2 pakketten hebben een waarde van 850 euro lijkt mij niet dit zomaar voor de deur neergezet mag worden, zonder iets te melden

Vlug en makkelijk

Vlugge en makkelijke besteld en verzonden

Verkeerde adres

Jullie hebben mijn pakket bij het verkeerde huis bezorgd ….

Bezorging afspraak verplaatst

Ik heb speciaal de bezorging afspraak verplaatst zodat de bezorger niet voor een dichte deur blijft staan. Ik heb al meerdere keren gehad dat de bezorger toch langs komt.

slecht

bezorger moet afleveren op expeditie. Inplaats daarvan heeft deze toen eenmederwerker naar binnen liep snel de spullen in het halletje bij de trap gezet en is er vandoor gegaan. Als de receptie dit niet gezien had op camera hadden we mogelijk het gebouw moeten ontruimen i.v.m een verdacht pakket. Met alle gevolgen vandien. Paketten dienen bij de expeditie te worden afgeleverd dit is de chauffeur ook verteld via de intercom en staat aangegeven op de borden rond het gebouw.

Jordy bedankt helemaal TOP!

Totaal verkeerde adres afgeleverd

In plaats van 'u was niet thuis' terwijl er een dag is vrij genomen wat geld kost. Nu een middag vrij genomen terwijl het weer niet geleverd werd. 's avonds door iemand met een totaal ander adres is het pakket komen brengen. Waardeloze bezorger

Vriendelijk en aan de deur bezorgd 1 hoog

Ozzy was een aardige bezorger met goeie service

Het is zeer goeie service en betrouwbaar.

Keurig op tijd geleverd.

Duidelijke app waar je de heerser duidelijk kunt volgen.

Precies op tijd

Precies op tijd , vriendelijke bezorger

Zeer slecht!!!

Ik krijg een Email dat mijn pakket is bezorgd, daar klopt niets van! Waarschijnlijk op een verkeerd adres bezorgd, in Schiedam en niet in Rotterdam. De bode heeft niet niet naar de postcode gekeken! DPD Pakketservice is een slordige organisatie!

Prima op tijd

Tijdvak waarmee je op de hoogte blijft wanneer het pakket bij je wordt aangeboden. Evt bij afwezigheid kun je een andere tijd of datum doorgeven ed.

I did not get anything...sg went wrong

How could you declare any delivery w/o identifying the addressee???

• Would you recommend us? No

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.