Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor de bestelling contact gezocht omdat ik enkele vragen had, die konden per whatsapp worden gesteld, helemaal prima! Goed geholpen, bestelling gedaan en leuk contact. 100% tevreden!
10 March 2022
Walter
cf
4 March 2022
A.
L
Ik heb een vraag gesteld waarop ik snel antwoord kreeg en ook de afhandeling erna was zeer effectief en snel.
3 March 2022
Martijn
Amsterdam
Koot is zowel telefonisch als per mail snel bereikbaar. Ze halen alles uit de kast om je te helpen. Onze prachtige lampen werden al na 2 weken ipv de verwachte 4 weken geleverd.
1 March 2022
Karin Godschalk
Losser
Van een lamp die we niet bij Koot hebben gekocht was de dimmer kapot. Koot heeft erg zijn best gedaan om deze dimmer toch te leveren en dat is gelukt. We zijn zeer tevreden over de perfecte dienstverlening.
28 February 2022
Jaap
Bodegraven
Mijn contact met Koot hebik als zeer betrouwbaar ervaren. Snel en deskundig antwoord.
7 February 2022
Karen Cox
Heerhugowaard
Leuk en klantvriendelijk contact met Nico gehad, zeer behulpzaam
30 January 2022
Wiliam
Sint-Michielsgestel
Wat een verademing ! Dit bedrijf communiceert met klanten !
29 January 2022
Marianne
Bloemendaal
Snelle persoonlijke service en meegedacht voor een oplossing. Top
22 January 2022
Daan
Amsterdam
Service was perfect. Snelle reactietijd, goed advies en levering conform afspraak. Aanrader.
13 January 2022
Gert - Jan
Oud-Beijerland
Ze denken met je mee en alles was snel geregeld.
6 January 2022
BFAS
Amsterdam
Goed en heel enthousiast advies gekregen en daardoor bij elkaar passende lampen gevonden die we zelf nooit hadden bedacht. En goed passendv bij de sfeer en kleuren in huis.
27 December 2021
Maarten
Amstelveen
Heel leuk om Stefano weer te zien en te spreken. Vol enthousiasme is hij de lamp komen brengen bij onze dochter. Echt super service!
23 December 2021
Ellen
Huizen
Goede, vriendelijke service. Helder advies
20 December 2021
Rob
Amsterdam
Ik ben heel tevreden. Stefano is meerdere keren bij mij thuis geweest met verschillende lampen om na de verbouwing te kijken welke lampen mooi zouden zijn in het nieuwe interieur. Hij is bevlogen, kent ongeveer elke lamp op de markt, luistert goed wat je wil en is heel erg betrokken! Het resultaat is prachtig, ben er erg blij mee!
16 December 2021
Christina
Amstelveen
Een goed Meedenken met de vraag van de klant.
7 December 2021
Sven
Hardenberg
Klantenservice is vriendelijk en reageert altijd via mail en telefoon.
3 December 2021
Pieter
Amersfoort
Snelle levering, mooie lamp, azijn er blij mee.
25 November 2021
Lizzy
Sint Michielsgestel
Ik had een lamp besteld maar door het transport was de kap beschadigd. Ze hebben meteen een nieuwe gestuurd en de beschadigde kap ook gratis weer opgehaald.
18 November 2021
Hugo
Nijmegen
Goede snelle levering.
4 November 2021
Pelle
Zwolle
We hadden eerder al goede ervaringen met Koot. En toen ze weer een van de goedkoopste bleken, hebben we zonder aarzeling bij hun besteld. Wederom goed advies nav een paar vragen!
2 November 2021
Jasper
Utrecht
Goed en deskundig advies via de mail. Prettig, empathisch en klantgericht. Meedenken vanuit de klant. Geen bla-bla.
26 October 2021
Goed bedrijf!
17 October 2021
Johanna
Amsterdam
Snelle beantwoording, weet waarover men praat, uitstekende service, persoonlijk. Voorbeeld voor andere online winkels.
13 October 2021
Jan