Pluspunten

fantastische service en after sale

4 stars: good service, well treated

Positive

Very nice product easy order online arrived in few days

Pluspunten

Uitstekende en heel klantvriendelijk service. Altijd breid om een stap extra te doen voor de klant.

Ik vind het vooral heel fijn als ik dit soort vreselijke mails achteraf niet krijg. Kost tijd en vervuilt mijn inbox.

Pluspunten

GOEDE EN PROFESSIONELE INFORMATIE EN SNELLE AFHANDELING

Pluspunten

Afspraken zijn stipt nagekomen; twee lampen waren stuk: Koot is aan huis geweest, heeft nieuwe onderdelen besteld en die geïnstalleerd. Heel prima.

Pluspunten

Zeer proactieve medewerkers zowel in het presale als in het aftersaletraject die niet rusten voordat alles is opgelost.

Pluspunten

Je krijgt persoonlijk contact na aankoop over de levering.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en deskundige mensen!

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice !

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf. De service gaat verder dan bij de meeste bedrijven. Ben uitstekend geholpen met mijn zelf veroorzaakte probleem. kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Top!!!!

n.v.t.

Pluspunten

Prachtige online collectie lampen, snelle reacties bij vragen en uitstekende service ⭐️⭐️⭐️⭐️

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en snelle reactie via app.

Pluspunten

collectie

Weet niet

Pluspunten

geen enkele op/aanmerking! dankjulliewel

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Keurige service, snelle reactie per mail op mijn vragen.

Pluspunten

Een ontzettend divers en aantrekkelijk aanbod van lampen. Snelle reactie op gestelde vragen.

Bij levertijden langer dan 2 weken misschien een tussentijds berichtje sturen dat jullie druk bezig zijn om alles in orde te maken en een stukje voorpret te creeeren. Dan hoor je toch iets positiefs al moet je nog wachten.

Pluspunten

Heel hartelijk dank voor het helpen bij het installeren van de lamp. Fantastische service!

nvt

Pluspunten

Goed advies, snelle service!

Pluspunten

snelle afhandeling, goede communicatie.

tel contact opnemen voor het gewenste levermoment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd netjes teruggebeld de eerste keer.

Bedrijf 3x geprobeerd te bellen binnen openingstijden en ik weer drie keer niet te woord gestaan. Een keer wel netjes teruggebeld later. Wij hebben onze bestelling geannuleerd omdat het erg lang duurde en we geen order bevesting gekregen hadden. De order bleek al onderweg te zijn, maar ik kreeg wel een credit nota? Vreemd dus terug gemaild. Bleek een foutje en de zending was tegengehouden. Dit is nu ruim een week geleden (8 dagen, 6 werkdagen) en ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Gister over gebeld, uiteraard weer niet bereikbaar, en dit maal ook niet terug gebeld. Ik vind een lange levertijd geen probleem, maar geen orderbevesting (anno 2018) en een internetbedrijf dat niet opneemt echt niet kunnen. En een week moeten wachten op je geld als je nooit een product ontvangen hebt, al helemaal niet. Ik krijg sterk het vermoeden dat het een malafide bedrijf is en mijn geld nooit meer komt, en wil dus iedereen afraden hier te bestellen op i-deal! (Gebruik liever een credit card dan kun je het zelf terug halen en het bedrijf aanmelden als onbetrouwbaar!) *update* Bedankt voor uw reactie. Ik werk zelf toevallig voor een (goed lopende) webshop en weet dus precies hoe het logistiek in elkaar zit. Ook qua systemen weet ik maar al te goed dat er soms haken en ogen aan zitten. Ik heb mijn revieuw herzien omdat er nu in elk geval netjes op mij gereageerd is en ik inmiddels ook mijn geld terug ontvangen heb. U zult begrijpen dat ik niet meer over ga naar de volle

Pluspunten

Goede producten, uitgebreid assortiment, geweldige communicatie en snelle, zeer goede service

Ik zou het leuk vinden als er weer een winkel kwam waar ik de lampen echt kan zien :)

Kingfordsweg 151

1043GR Amsterdam