Pluspunten

Great service - friendly, professional and proactive. I love my new lighting and the Koot team are fantastic. Also, the installation they helped arrange was quick and neat.

Pluspunten

goede site, scherpe prijzen en keurig verpakt.

de klant informeren wanneer het bestelde product wordt afgeleverd via track en trace.

Pluspunten

Denken goed mee in oplossing voor de klant (vervangen bestaande lampen/armaturen door led). Snelle opvolging bij vragen.

Pluspunten

Uitstekende service en goede communicatie vanuit Koot naar de klant toe over de geplaatste bestelling. Kort geleden onze hele huis laten adviseren en het is prachtig geworden ! herhaling vatbaar!

Pluspunten

Wij waren al klant bij de winkel in Amsterdam, en nu ook bij de nieuwe webshop sinds de sluiting van de winkel. Er zijn nog wat opstart issues in de software e.d., maar KOOT was altijd beschikbaar en communicatief om de order correct en vlot uit te leveren. Kortom, aangeraden!

klein punt: verder optimalisatie webshop (orderbevestigingen, verzend notificaties, betaalmethoden e.d.)

Pluspunten

Ongelooflijk snelle beantwoording van mijn vraag via de chat van de website. Zeer efficiënt.

Pluspunten

- Persoonlijke aandacht - Goede after sales, paar kleine probleempjes proactief opgelost

Kingfordsweg 151

1043GR Amsterdam