Geweldige service en bereidwilligheid!!

Een kapotte dimmer en Stefano, de medewerker van Koot die aanbiedt na zijn werk de nw. dimmer te komen plaatsen en net zo lang eraan werkt tot de klus geklaard is. En uiterst behulpvaardig en vriendelijk!!

Online bestellen maar toch persoonlijk contact hebben

Omdat er in eerste instantie een onduidelijk artikelomschrijving op de site stond, gebeld met de afdeling verkoop. Een zeer behulpzame heer nam op en heeft me geholpen. Nu ik weet dat er ook echt een persoon achter het algemene emailadres zit, heb ik 'mijn lampenexpert' gevonden.

Er is alles aan de gedaan om de lamp zo snel mogelijk te leveren

Stefano heeft erg zijn best gedaan om de lamp snel bij ons in huis te krijgen, ook toen de bezorgservice niet meewerkte zat hij er boven op om het te regelen.

goede prijs!

Ik ging af op de lage prijs van de lamp in vergelijking met andere aanbieders. Niet gelet op levertijden. Bleek langer te duren dan verwacht, maar goed op de hoogte gehouden daarvan

Uitstekend advies, service overtreft alle verwachtingen

Het contact met Stefano was erg plezierig; hij denkt mee, en is enorm betrokken. Uitstekend advies gekregen. Service en klantvriendelijkheid boven verwachting. Ik kom hier zeker terug!

Perfect! Super vriendelijk en snelle levering!

Erg fijn contact gehad over de bestelling. Betaling gaat gemakkelijk en de lampen kwamen op tijd binnen! Volgende bestelling ook ZEKER via KOOT!!!!

Zeer goede communicatie

Zeer tevreden over de communicatie!

Snel en adequaat

Altijd een snelle reactie op een vraag en adequate afhandeling

Snelle en perfecte communicatie.

Vanaf eerste telefonisch contact werd er door Stefano meegedacht en naar een oplossing gezocht voor reparatie van Artemide bureaulamp. Snelle en goede communicatie! Perfect.

Hele goede service!

Snelle reactie, Stefano denkt graag mee en in oplossingen. Heel tevreden

Goede communicatie

De lamp werd op de website aangeboden, maar bleek nadat ik de eerder geplaatst had, toch niet leverbaar. Dat was natuurlijk teleurstellend. Vervolgens ben ik goed geholpen bij het zoeken naar een alternatief.

Uitstekende service

boven verwachting. Ons contact Stefano heeft uitstekend geadviseerd en geholpen

Top service !

Goede service en denken mee !

Goede service.

Goede service, lampen waren niet op voorraad, maar zijn daarna keurig verzonden. Als ik nog een lamp nodig heb, zou ik hier zeker weer bestellen.

4 stars: good service, well treated

Positive

quick response, agility, punctuality

Pluspunten

Eerlijk ( bijvoorbeeld of ze iets wel of niet kunnen realiseren) , vrolijk en gezellig en uiteindelijk zeer deskundig

Misschien weer een offline mogelijkheid tot koop.

Pluspunten

Stuurden snel en zonder enige voorwaarden een nogal dure en exclusieve lamp op zicht en het wisselen van een onderdeel ging ook weer naar wens.

Pluspunten

product voldoet aan de verwachting

levering via DPD was slecht. Ik was niet thuis waardoor het pakket naar een DPD-locatie gebracht zou worden. Daar twee keer voor niets naartoe gegaan. Uiteindelijk kwam het vandaag aan op een andere DPD-locatie.

Pluspunten

snelle response, goede telefonische service die daad bij woord voegde met versnelde levering

Pluspunten

Prachtige collectie

Vermelding door welke bezorger pakket bezorgt gaat worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie lampen goede website

betere bezorging regelen: je krijgt wel een berichtje dat het verzonden is, maar nie wanneer je het kunt verwachten - zelfs de dag niet.

Pluspunten

Reageerde snel op m’n vraag. Duidelijke site.

Heb ik niet

Pluspunten

Prettig contact, mooie producten en snelle levering

Pluspunten

Fantastisch advies, kennis van zaken en perfecte service.

Bellier BV

Kingfordsweg 151