Goedemiddag Stefan, Hartelijk dank voor je positieve woorden. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe Quooker! Voor vragen weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team Dekokendwatersite
Beste Emile, We zijn verhuisd van Dordrecht naar Deventer, in de communicatie is duidelijk wat mis gegaan waarvoor onze excuses. Op dit moment kunnen we je helaas niet meer bereiken om het op een nette manier af te wikkelen. We hopen dat je alsnog een passend kokend water systeem hebt kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Dekokendwatersite
Beste Wilco, Bedankt voor je review. Je hebt bij ons een verlengset, ophangbeugel en energieverderl besteld op de dag dat het Black Friday was. Vanwege Black Friday had PostNL problemen met die leveringen van die dag op hun distributiecentrum in Dordrecht. Helaas hebben wij dit niet kunnen voorkomen. Voor wat betreft de verkeerde ophangbeugel, onze excuses, dit had niet mogen gebeuren en hadden we bij eventueel contact graag voor je opgelost maar we begrijpen dat vanwege de installatie niet meer ging en daarmee helaas nu niet meer gaat. Desalniettemin, veel plezier gewenst van de bij ons bestelde Quooker accessoires! Met vriendelijke groet, Dekokendwatersite.nl
Beste Frank, Gezien de locatie zat er bij PostNL enige vertraging, hierover is gecommuniceerd. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je aankoop bij Dekokendwatersite. Voor vragen mag je ons altijd bellen of e-mailen. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Dekokendwatersite.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.