Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs

Pluspunten

goed bereikbaar, snel , simpel, duidelijk, professioneel. binnen 5 dagen na mijn bestelling professioneel geplaatst.

Pluspunten

Duidelijke site en snel antwoord op mijn vragen. Alles volgens afspraak keurig verpakt geleverd. Heel erg tevreden over alles.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, prijstechnisch gezien interessant

Ander installatiebedrijf inschakelen, de huidige heeft betreffende de Quooker installatie onvoldoende kennis, sluit verkeerd aan waardoor onderdelen defect raken. Aanvullend, nemen geen verantwoordelijkheid en lossen niet op. Ook de Kokenwatersite volgt in deze totaal niet op.

Pluspunten

Goed advies en snelle levering

Pluspunten

Fijn om even snel over een vraag te kunnen chatten. Scherpe aanbieding en snelle levering, ondanks black friday en feestdagen

Pluspunten

Snelle levering en contact over internet

Geen, prima

Pluspunten

Is duidelijk wat je kunt verwachten

Ik kocht een verlengslang voor een quooker. Ze konden alleen de kokend waterverlenging leveren en de beide overige verlengslangen niet. Zou een extra verkoop punt kunnen zijn.

Pluspunten

Zeer snelle en accurate hulp bij de chat-functie. Snelle levering.

Pluspunten

mooie overzichtelijke site, super service

Pluspunten

Duidelijke site met concurrerende prijzen. Klantvriendelijke, tijdige en correcte afhandeling van mijn bestelling

Pluspunten

Duidelijke communicatie over bestel en bezorgproces. Snelle levering.

Pluspunten

Prompte levering, ook fijn dat er een mogelijkheid is om een installatieopdracht mee te bestellen.

Bij de bestelling van een plintboiler was het niet duidelijk welk type besteld werd, cold fill of hot fill.

Pluspunten

Snelle hulp en geruststelling bij verkeerde bestelling. Goede service.

Pluspunten

Prijzen zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

Snel en deskundig antwoord in oriëntatie op aanschaf vervangende boiler, betrokken. Levering was initieel niet helemaal compleet maar dit is goed opgelost.

Kijk goed naar product omschrijvingen (met toeleveranciers)

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

snelle levering. duidelijke communicatie (had vragen over montage en mogelijkheden van quooker in onze keuken)

geen

Pluspunten

Duidelijke website Goede accurate chat-functie Snelle levering

Pluspunten

Staan voor service

waar vind je nog zo'n super-bedrijf? de kennis en zeker ook het enthousiasme straalt van de eigenaar (Marcel) af! topper! zelfs op zondag was niets te gek voor hem.

Pluspunten

heel prettig is de chat functie, daar werdt zeer snel en duidelijken gereageerd, we werden direct doorverwezen naar het specifiek product ( zelfs voorzien van artikelnummer) Op die manier kregen we de overtuiging dat we het juiste advies hadden ontvangen, en onze juiste keuze konden bevestigen

Pluspunten

Midden in de verbouwing en dan wil je toch graag last minute zo'n hele gave Quooker Cube Combi inbouwen maar dan heb je hem wel gisteren nodig. Daar draait Dekokendwatersite zijn hand niet voor om. Van bestelling tot levering in minder dan 24 uur geregeld en wij zijn continue op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling. Dikke pluim en een warme douche ...ehhh kraan voor Marcel. Top leverancier!

Jan Valsterweg 50

3315LG Dordrecht