Goed geregeld

Zeer goed geholpen via chat En beloofde belofte na gekomen En werkt prima zoals het hoort. Zeer tevreden.

Super service en alles goed geregeld.

Ik heb perrongelijk een kraan besteld die te hoog was. Ik Marcel gecontacteerd, hij zorgde ervoor dat ik de volgende dag al een andere kraan in huis had. Super snelle service en het contact via de messenger werkt super goed.

Uitstekend!

Goede snelle service en assistentie via de chat.

De juiste spullen inclusief aansluitingen

De juiste spullen plus aansluutingen. Duidelijke beschrijving. En zelfs mijn inziens meer dan ik dacht dat gevraagd was. Slangen , filter en boiler. Prima pakket en service

Goed geregeld! Snelle levering en heldere website

Snel en goed geleverd. Overzichtelijke website. Helemaal top!

Tot nu toe erg goed en fijne service

Quooker besteld, keurig volgende dag geleverd. Montage afspraak gemaakt. Erg flexibel qua mogelijkheden.

Snelle en goede levering

De levering was zoals ze in de chat zeiden en daarnaast ook snel.

Uitstekende service, vooral de montage!

Op een klein misverstand na (ik had begrepen dat het een combinatiekraan was met koud, warm en kokend water) is dit een uitstekende manier om een kokend water kraan te kopen. Alle lof voor de monteur Husyein die alles uit de (letterlijke) kast haalt om zijn klant te helpen. Vooral de rust (er waren nogal wat kleine tegenslagen) die hij heeft en doorgaat totdat alles lekvrij werkt. Hulde voor deze man!

Delivered when promised

Ordrreda quoker extension kit, it waa delivered on the day promised and the price was competitive

Fast and superb

Perfect service. Delivery to foreign country without any problem. No VAT applied to non EU.

Snel en goed

Kennis van zaken en snelle levering

Nette en snelle service; betrouwbaar! Voorbeeld voor veel bedrijven!

Meedenkend, snelle levering en betrouwbaar. Installatie op korte termijn mogelijk. Goed werkende chatmogelijkheid via site. Kortom, erg tevreden over service!

prettig en snel

snel de order kunnen plaatsen en vlot geleverd.

Het duurde iets langer omdat de kraan niet voorradig was. Dat kan gebeuren. Voor de rest prima geregeld

Goed geregeld

Omdat mijn close-in-boiler met kokend water voorziening het plotseling had begeven zocht ik naar vervanging. Ik landde toevallig op dekokendwatersite. En hoewel het vroeg in de ochtend was bleek de chat al bemand. Ik vroeg en kreeg advies. Vervolgens was de bestelling zo geregeld. Zelf plaatsen is mij niet gegeven. Dus ik koos voor de beschikbare optie om hem te laten installeren. Nog diezelfde dag werd ik gebeld voor de afspraak. En die kon gelukkig ook vlot ingepland worden. Al met al vlot en goed geregeld dus.

perfect

snelle en duidelijk afhandeling

Snelle levering, prima advies

na een dag geleverd, advies via chat, tot op heden allemaal goed

De beste prijs, levering zoals afgesproken.

Levering exact zoals afgesproken. Binnen aangegeven levertijd. Nog niet aangesloten en/of problemen dus geen ervaring met de Klantenservice.

Fijne service en snelle levering

Toen ik belde werd er niet opgenomen, maar binnen 10 minuten werd ik al terug gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op al mijn vragen. De levering was erg snel en we hebben alles goed ontvangen.

De bestelling en bezorging is goed verlopen

De boiler werkt goed kan ook niet anders met een daalderop. Ik vind alleen dat de sites over het algemeen dus eigenlijk alle bedrijven online geen loze belofte moeten maken/doen dat je een kans maakt op 100 euro. als je een goed review achterlaat. Terwijl iedereen weet dat ze dat toch niet nakomen.

Super snelle levering en goede installatie in een lastige situatie

Omdat ik niet veel thuis ben, kon ik de artikelen de volgende dag ophalen en werd de kraan binnen een week geïnstalleerd. Vanwege een misverstand mijnerzijds was ik niet thuis op het moment. Monteur Ron belde mij en met hulp van de buurman heeft hij toegang tot mijn woning gekregen en alles keurig geïnstalleerd. Na installatie belde hij mij met tips voor de eerste in gebruik name. Bij thuiskomst werkte alles zoals afgesproken. Een tevreden klant.

Snel en correct.

De beste prijs en ook nog eens een snelle en correcte levering.

Goede en snelle service

Informatie goed op orde, snelle levering en bij vragen bereikbaar en direct antwoorden. Zoals het hoort dus!

Reacties kwamen snel en toen onze bestelling per abuis slechts voor de helft geleverd was, werd er snel nageleverd. Prima contact.

Jan Valsterweg 50

3315LG Dordrecht