Snelle levering, scherpe prijzen

Inmiddels al 3 keer iets besteld hier en ze leveren heel snel. Ze bieden topkwaliteit aan tegen scherpe prijzen.

Snelle levereing

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering. Mooie douchematten.

Super snelle levering en kwaliteit.

Super snelle levering en hele goede kwaliteit badjas.

Top service !

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst wilde ik toch graag een andere kleur vd badjas. Mailtje gestuurd en werd meteen terug gebeld en t was meteen geregeld en op zeer vriendelijke wijze. Volgende dag in huis. Echte aanrader !

Het is een prachtige badjas, op de te lange mouwen na!

Betrouwbaar en snel

Bath en Living is een prettige webwinkel met mooie producten en een overzichtelijke website. Levering is clot en de communicatie over het leveringsproces glashelder.

Geweldige service!

Hele mooie mat, voldoet aan alle eisen, een echte aanrader, mooie kleur, lekkere dikke mat.

Wàt een fijne winkel!

Wij zijn kort geleden verhuisd naar een appartement, en hebben de badkamer verbouwd. Wij zochten nieuwe handdoeken, maar hadden nog niet de gewenste kleur gevonden. Op vakantie in Geldrop, zagen we op internet deze winkel in Nederweert, half uurtje rijden vanaf Geldrop. Daar aangekomen werden we op een zéér prettige manier geholpen door Yvon. We mochten zelfs 2 verschillende sets kopen om bij thuiskomst te kijken wat het beste zou passen. Maar, na het laten zien van de foto's van de badkamer en het advies van Yvon hebben we 1 set gekocht. We zijn 1 week later nógmaals naar Nederweert gereden, omdat we eigenlijk ook wel leuke accessoires gezien hadden die mooi in de badkamer zouden staan. Nu we eenmaal weer thuis zijn, alles uitgepakt en in de badkamer de juiste plek gegeven hebben, is het totaalplaatje precies wat we voor ogen hadden! Omdat Nederweert vanuit het westland toch wat ver rijden is, is het fijn dat ze een goede website/webwinkel hebben, zodat we regelmatig ff kunnen kijken als we weer wat nodig hebben.

Zeer goede klantenservice, snelle verzending, alles TOP !

Ik had voor de zekerheid een mailtje gestuurd met de vraag of bepaalde artikelen ook echt op voorraad waren ( stonden op de website namelijk als op voorraad). Kreeg snel een reactie dat dat inderdaad zo was. Alle dingen besteld en de volgende dag al binnen gekregen. Op deze website ga ik zeker vaker wat bestellen !

Ik had de kwaliteit beter verwacht

Ik was niet blij verrast wat betreft de kwaliteit en pasvorm

Snel en degelijk antwoord op vragen. Snelle levering.

Navraag gedaan over een eerder gekocht product. Opnieuw gekocht, dag er na geleverd. Helemaal happy dus.

Mooi verpakt en snelle levering

Snel geleverd. Mooie producten!!

Makkelijk te bestellen en Snelle levering

Efficiënt en duidelijk verloop van mijn bestelling en levering.

Heel erg blij van het begin tot het einde over deze bestelling. De leveringstijd was super snel, ik denk één van de snelste leveringen die ik ooit heb ervaren. Het product is helemaal conform met de website en de verpakking was helemaal in orde. Ik kan het alleen maar aanraden. Ik zal ook in de toekomst niet aarzelen om opnieuw te bestellen bij Bath & Living. Dank!

Luxe en hoogwaardige kwaliteit producten

Goede producten en service maar krijgt 4 sterren omdat je geen post nl punt voor de bestelling kan kiezen maar in plaats daarvan pas na de betaling. Dit is voor mij ongewoon als het gaat om online shopping. Stel dat die post nl punt die ik wou kiezen niet beschikbaar is? Dat kan ik dus niet weten en het lijkt ook niet goed te gaan met het kiezen erna ze moesten mij e-mailen om te vragen welke post nl punt ik wou, dit heeft voor vertraging in verzending gezorgd. Als ze dit fixen 5 ster van mij. Ondanks dat beveel ik ze zeker aan omdat de producten echt top zijn.

Er werd meteen actie ondernomen.

Mijn ervaring met Bath & Living was heel goed. Ik zou de volgende keer direct bij deze website bestellen. Nu ging het via Fonq. Er werd meteen meededacht, dat was heel fijn. Uitstekende service.

Snelle levering van mooi prodict

Blij met deze zeeppomp. Precies de goede kleur.

Top!!

Een hele fijne winkel, met een mooi en compleet aanbod en een service om fier op te zijn!

Helemaal prima

Ik heb een dekbed besteld bij B&l. Toen het niet op voorraad bleek te zijn, werd er keurig gebeld ofhet een probleem was( was maar een paar dagen vertraging). Dat vind ik netjes, in veel andere gevallen mag je zonder enig bericht wachten tot je een ons weegt. Prima dekbed, keurig verpakt, allemaal blij

In een woord een topbedrijf!

Een geweldige ervaring gehad, ga hier zeker meer bestellen.

Alles in orde

Goede website, snelle bezorging.

Heel behulpzaam en correct.

Ik ben zeer tevreden. Voor informatie gebeld over een product en eerlijke feedback gekregen. Ook bestellen en leveren verliep heel vlot en zoals aangegeven.

Was goed opgelost na fout vsn mijzelf! Top

Erg goed en na een foutadres van mijzelf toch door het bedrijf snel en goed opgelost! Snelnin huis! Ga ik nog ‘n keer n bestelling doen dat is zeker. M Klinkhamer

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.